הכרויות

G i N g N i T

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo54.gif

נכון.. טוב.. עלית עליי... וגם הדבר הקטן בצד שמכוסה בכחול כהה לא יהיה מכוסה.. ויהיה אצלי לידי זה גם יהיה ממש ממש מעולה!! אבל גרר הדבר הגדול כל כך יפה... ואל תכחישי!!! גם את רוצה שהדבר הגדול לא יהיה מכוסה!! סוטה קטנה!! את התחלת עם כל הקטע של מכוסה ולא מכוסה! ואון ליין!

shoohy

New member
חחחחחחחח../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

עלית עלי...*מתביישת*... *אצבע משולשת* זיבי.. לא מתביישת... רוצה אותו לא מכוסה*מזיל ריר* *מאוהב*

G i N g N i T

New member
חחחחחחח../images/Emo54.gif

אוקייייי אבל.. הוא לא קצת.. מבוגר???
גרר הו פאקינג קאר?? הי איז שקסי!!! איי וואנט היםם

shoohy

New member

אם לאח שלו מותר אז גמלו! שקסי שקסי... מי לא היה רוצה?!?!?!?!

G i N g N i T

New member
חחחח../images/Emo54.gif

אה? לאח שלו??? הבנתי איזה אח אבל מותר מה??? שחרררררררררר אבל שניהם שקסים.. השקסיות עוברת במשפחה XD

shoohy

New member
חחחחח../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אבל אבל...אח שלו לא בפוזה כ"כ מגרה על ספה כ"כ מגרה עם כרית כ"כ מגרה.... גררררררררררררר

G i N g N i T

New member
חחח../images/Emo54.gif

נכון.. הוא יותר שווה מאח שלו... אח שלו יותר גדול אבל היי.. אם הוא יותר גדול משהו אחר (אהמ אהמ) בו יהיה יותר גדול
הוא..
ככה
על הספה
עם הכרית
ואם העוד משהו שמכוסה בכחול
גרר איזה תמונהההההההההה

shoohy

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ולמי את אומרת יש ראש כחול?!?!?!? שתינו צפינו באותה תמונה יחד!... XD אח שלו לא יותר גדול..:\... הוא יותר גדול.... אז.. יותר גדול...

G i N g N i T

New member
חחחחחח../images/Emo54.gif

התכוונתי יותר גדול בגודל... לא בגיל... ואת דירדרת אותי לכחילות הזאת בראש!! זה הכל באשמתך!!

shoohy

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אבל בכול זאת....יותר גדול בגודל זה...מאוד מאוד כחלכל... חולת מין שכמותך...

G i N g N i T

New member
חחחחח../images/Emo54.gif

לא אני לא!! את דירדרת אותי!!! אבל תודי שגם את חשבת על זה! תודי! תודי! תודי!

shoohy

New member

בטח....איך אפשר שלא?!
גררררררר תאומים...><.....און ליין!

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

1.שם, וכינוי: גלעד 2.גיל: 14 וחצי בערך 3.איזור מגורים: שריד 4.עולה לכתה: י' 5.להקות אהובות(חוץ מג"ש): סאם, ילווקארד, סימפל פלאן, מיי כימיקל, אמריקן היי-פיי, גרין דיי, פו פייטרס, ניו פאונד גלורי 6.להקות שנואות: אין לי 7.זמר אהוב: דריק וויבלי 8.זמר שנוא: 50 סנט 9.זמרת אהובה: אבריל 10.זמרת שנואה: אין לי 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: (מנסה להזכר איזה שיר באיזה אלבום) screamer , east coast anthem 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: riot girl 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: S O S 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: screamer 15.שיר אהוב לא של ג"ש: best of ypu 16.מה הכי חשוב לך בחיים: שאלה קשה... 17.חבר להקה מועדף בג"ש: אין לי

shoohy

New member
נמנמ../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

1.שם, וכינוי: שחר....שוחי?.. 2.גיל:13.9 3.איזור מגורים:מרכז.. 4.עולה לכתה:ט' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש):דה יוזד ואינמי.. 6.להקות שנואות:אין... 7.זמר אהוב:נמנמ.. 8.זמר שנוא:נמנמ... 9.זמרת אהובה:נמנמ... 10.זמרת שנואה:נמנמ... 10.סגנון מוזיקה מועדף:רוק פאנק רוק אימו סקרימו... 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון:כולם.. 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני:כולם.. 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי:כולם.. 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל:כולם.. 15.שיר אהוב לא של ג"ש:נמנמ all that i've got- the used 16.מה הכי חשוב לך בחיים:נמנמ סבתא.. 17.חבר להקה מועדף בג"ש:בנגי..^^.....גואל ניהיה סרסור...

EleVaTioN

New member
אחלה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1.שם, וכינוי: אורלי, אורלע 2.גיל: 17 3.איזור מגורים: אשדוד 4.עולה לכתה: י"ב 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): ash, coldpaly, brand new, foo fighters, three doors down, green day, lost prophets, sugarcult, ועוד ועוד 6.להקות שנואות: אע אין כאלה 7.זמר אהוב: אין ממש זמר..זה יותר שירים בודדים 8.זמר שנוא: כל הראפרים למיניהם 9.זמרת אהובה: אין ממש זמרת, זה יותר שירים בודדים 10.זמרת שנואה: סטייל בריטני ושיט והג'מליה הזו 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק-רוק, ורוק על סוגיו ומיניו 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: חח יותר מידי, festival song, motivation proclamation, the click, change 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: the young and the hopeless, moving on, the anthem, wondring, say anything (טוב שלא אמרתי את כל האלבום
) 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: chrinicles of life and death, walk away, sos, mountain 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: לא קיבלתם מספיק פירוט למעלה?
15.שיר אהוב לא של ג"ש: יש יותר מידי
כרגע: travis - flowers in the window, sugarcult - pretty girl, Daniel Powter - Bad Day 16.מה הכי חשוב לך בחיים: חבר שלי, המשפחה שלי ולהיות מאושרת
17.חבר להקה מועדף בג"ש: בנג'י ופול

MADE girl

New member
../images/Emo41.gifגמני רוצה לענות אפשר../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

1.שם, וכינוי: חמוטל MADE girl 2.גיל: 19.5 3.איזור מגורים: ראש העין\בסיס שייטת 13 בעתלית 4.עולה לכתה: הלוואי בשניה הייתי חוזרת לתיכון 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש):סימפל פלאן, יילו כארד, לינקין פארק, מאסט, יולסלס איידי, גרין דיי 6.להקות שנואות: בלו,ביסטי בויז, יו 2 7.זמר אהוב: אמינם 8.זמר שנוא: אמיר בניון 9.זמרת אהובה: אווריל (לפעמים) 10.זמרת שנואה: בריטני ספירס 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק רוק והיפ הופ 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: little things 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: wondering 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: the worls is black 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: הרבה אין מקום לפירוט 15.שיר אהוב לא של ג"ש: i'm just a kid ו-welcome to my life של סימפל פלאן 16.מה הכי חשוב לך בחיים: החברים שלי מוטי,כריס,דנה,הגר,שני,גסיקה,דותן,נאור... 17.חבר להקה מועדף בג"ש: בנג'י!!!
אבוי לבושה שגרם ג'ואל בזה שהוא אראה לעולם שהוא אוהב בלונדיניות לא מפוחתחות כמו הילרי באמאשלי עדיף כבר את אווריל מה נסגר איתך?!

noabethr

New member
הייתי בטוחה שיש 2 דיסקים

כמה דיסקים יש הייתי בטוחה 2.... יש לי את היונג אנד דה הופלס ואת קורניקלס אוף לייף אנד דת' מה חסר לי?

למעלה