הכרויות

noa131

New member
הכרויות

חשבתי שיהיה רעיון נחמד לעשות שרשור הכרויות לחדשים(כמוני) ולישנים... אז... 1.שם, וכינוי: 2.גיל: 3.איזור מגורים: 4.עולה לכתה: 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): 6.להקות שנואות: 7.זמר אהוב: 8.זמר שנוא: 9.זמרת אהובה: 10.זמרת שנואה: 10.סגנון מוזיקה מועדף: 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: 15.שיר אהוב לא של ג"ש: 16.מה הכי חשוב לך בחיים: 17.חבר להקה מועדף בג"ש: אממ.. אז זהו...

noa131

New member
עונה לעצמי...=]]

1.שם, וכינוי: נועה, וכינוי אין לי כל-כך.. חברות שלי לפעמים קוראות לי בשם משפחה שלי(ויזל) 2.גיל: בספטמבר 14 3.איזור מגורים: ירושלים 4.עולה לכתה: ט' 5.להקות אהובות(חוץ מג"ש): סימפל פלאן 6.להקות שנואות: דסטניס צ'ילד 7.זמר אהוב: פעם ג'סטין.. עכשיו לא יודעת 8.זמר שנוא: לאדעת... 9.זמרת אהובה: פעם אבריל... ועכשיו לא יודעת... 10.זמרת שנואה: בריטני ספיכס 10.סגנון מוזיקה מועדף: של ג"ש 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: נראה לי seasons 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: say anything 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: אממ... chronicles of life and death 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: אממממ לא יודעת.. אחד מseasons, say anything, chronicles of life and death 15.שיר אהוב לא של ג"ש: everytime של סימפל פלאן 16.מה הכי חשוב לך בחיים: המשפחה שלי ובעיקר אח שלי... 17.חבר להקה מועדף בג"ש: בנג'י

yardenbm

New member
עונה

1.שם, וכינוי: ירדן ואין לי כינוי 2.גיל: 16 3.איזור מגורים: מרכז תל אביב 4.עולה לכתה: יא' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): useless ID, mcr, green day, simple plan 6.להקות שנואות:אין 7.זמר אהוב: אין 8.זמר שנוא:טין 9.זמרת אהובה:אין 10.זמרת שנואה:אין 10.סגנון מוזיקה מועדף: Pאנק 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון:Click, The 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני:Wondering 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: we believe 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל:לא יודעת 15.שיר אהוב לא של ג"ש:שזיף-שייגעצ 16.מה הכי חשוב לך בחיים:אני 17.חבר להקה מועדף בג"ש: בילי וג'ואל

yardenbm

New member
שיניתי את דעתי

מהדיסק הראשון השיר הכי יפה זה Screamer שכחתי ממנו לגמרי

yardenbm

New member
עוד שינוי דעהה

תסכלו אותי איך שכחתי את my bloody valentine זה ההההה שיר מכל הזמנים ומדיסק השני

G i N g N i T

New member
ממ../images/Emo54.gif

.שם, וכינוי: אור ו.. אורקה 2.גיל: 13 וחצי (יותר קרוב ל-14) 3.איזור מגורים: מרכז...
4.עולה לכתה: ט' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): ס"פ, דה יוזד, יוזלס, הים, קצת גרין דיי, AFI... 6.להקות שנואות: ממ בוי באנדס למיניהן... 7.זמר אהוב: אין 8.זמר שנוא: ג'סטין טמבליק, אמינם וכד' 9.זמרת אהובה: אין 10.זמרת שנואה: בריטני, הילארי דאף וכד' 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק-רוק,אימו.. 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: ממ.. פסטיבל סונג 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: מובין און 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: דה קרוניקולס 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: לאדעת 15.שיר אהוב לא של ג"ש: זה משנה.. כרגע זה jaded של מסט.. אבל בטח עוד מעט זה יהפוך לשיר אחר... 16.מה הכי חשוב לך בחיים: משפחה, מוזיקה, בריאות.. דברים קיטשיים כאלה.. 17.חבר להקה מועדף בג"ש: בילי

noa131

New member
אם את שונאת את הילארי

איך את מתמודדת עם זה שהיא עם ג'ואל...? =]]

G i N g N i T

New member
קשה..../images/Emo3.gif ../images/Emo54.gif

חעחעחע סתם.. אני ממש שונאת את זה שהם ביחד וזה.. אבל בדוגרי.. אם ג'ואל אוהב אותה וטוב לו.. שיהנה.. שיהיה לו רק טוב.. (יש לו טעם מוזר אם הוא אוהב אותה אבל.... כל אחד והטעם שלו..
)

G i N g N i T

New member
ממ תוספתן:../images/Emo54.gif

17. חבר להקה מועדף בג"ש: גם בנג'י.ץ.. חמודדדדדדדד

shoohy

New member
חחחחחחחח../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אני יודעת למה את מתכוונת...XD....;]

G i N g N i T

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif