הכרויות

aviv86

New member
הכרויות

היי!!!!!!!! כן, ממש אליך אני מדברת, אם אתה בן 17+ עד 25, מאזור המרכז, שנראה טוב, (ושבאמת נראה טוב..)עם חוש הומור, אופי טוב, בנאדם סבלני, לא ביישן, יודע להקשיב, להבין, לעזור, אז אתה בול מתאים לי. לא אכפת לי אם יצא קשר רציני, אלא להיפך, אבל תשכח מסטוצים!!!!!!!!!!!! אם אתה ממהר להפגש, אתה יכול להפסיק לקרוא את המודעה הזאת. (רוצה שקשר טלפוני ימשך כמה שבועות ואחר כך אם הכל הולך סבבה אפשר להפגש....). קח בחשבון שאני נכה, ואני מקווה מאד שזה לא מפריע לך. אם יש לך שאלות, תגובות, חופשי!!!!!!! רוצה מישהו שאמומר את כל האמת בפרצוף אפילו אם זה לא נעים או מעליב. אשמח להכיר אותך לירון

9191

New member
ניסיון ראשון

הי הדרישות שלך גבוהות ואני אולי לא עומד בהן. מה שכן כנות אמיתית והיכולת לקבל נכויות מסוגים שונים אצל האחר , הם בסיס טוב למערכות יחסים.

bluewater

New member
סתם הצעה.מתוך נסיון.....

אל תמשכי קשר טלפוני לכמה שבועות! זה לא בריא ולא כדאי... למה? כי אז תחשבי שהנה הנסיך שלך עומד מאחורי קו הטלפון ובסוף שתפגשו(אם בכלל)אז תראי שבעצם זה בכלל לא מה שחשבת... אני לא שולל כלום ואולי אפילו יצא לך משהו מזה אבל אל תחכי לקבל כוויה ממחבת בשביל לדעת שהיא חמה(משפט מאוד חכם)! אין חכם כבעל נסיון,את יודעת..... ועוד משהו:למצוא אהבה באינטרנט זה מסובך ולא תמיד הכי כדאי... לצומת ליבך.... לילה טוב!

למעלה