הכרויות באינטרנט

Miss Julia

New member
הכרויות באינטרנט

אני מנסה להכיר מישהו בעיקר באינטרנט...באתרי הכרויות ובאפליקציות שונות...אבל אני מרגישה שזה יותר מקשה עלי מאשר עוזר לי...אני מוצפת פניות
וכמובן שיש כאלו שנפסלים על הסף אבל רב רובן של הפניות אני מרגישה שהם ב"שטח אפור", כלומר אנשים שנראים לי נחמדים אבל לא מספיק בשביל שאני אפנה בחזרה...וזה קורה המון אז זה כנראה סוג של דפוס...וזה לא שאני לא יודעת מה אני מחפשת...אני פשוט מוצאת את עצמי פוסלת במודע או לא ואני לא אוהבת את זה, כי בסוף זה לא מקדם אותי לשום מקום.
יכול להיות שצורת ההכרות הזו לא מתאימה לכל אחד?

T a l 26

New member
היי ג'וליה

יש הרבה שצורת ההכרות הזאת לא מתאימה להם. אם את רגילה להכיר במציאות
פנים מול פנים אז תתקשי להכיר דרך האינטרנט ואתרי הכרויות.
אבל אם לא תנסי פעם אחת ותבדקי טוב טוב עם מי את הולכת להפגש, לא תדעי
אם זה מתאים לך או שאת עוצרת לעצמך משהו שיכול לעבוד.

Miss Julia

New member
תשובה

יש לי המון ניסיון מאחורי בנושא של הכרויות באינטרנט, זה לא שאני חדשה בתחום
פשוט עםההשנים אני מרגישה שזה יותר קשה לי בגלל האובר פניות...זה מתסכל ��

T a l 26

New member
את יכולה לחשוב על מה שמשותף

לכל אלו שפונים אלייך, ולסנן לפי מה שאת לא אוהבת או לא מוצא חן בעינייך.
בצורה הזאת תשארי עם מעט שאותם תוכלי לנסות להכיר אולי דרך שיחת טלפון שמוסיפה להתרשמות שלך מהם.

שלום

זה יכול להתאים אבל זה גם מסוכן כי יש אנשים רעים שמשתמשים באינטרנט, וגם עדיף להימנע בכלליות מיצירת קשר מלאכותי עם זרים ולהתמקד ביצירת קשרים במסגרות עם אנשים מוכרים ואהובים. אז החברות מתפתחת הרבה יותר יפה.
&nbsp

NSW2

New member
מהחוויה שלי זה

פשוט בזבוז זמן.
זה מקטין אנשים לרשימות מכולת ותוויות.
וממש לא משקף חוויה אמיתית של לפגוש אנשים במציאות.
שלא לדבר על זה שלוקח 10 שלבים עד שבכלל נפגשים בלייב.
וגם אז כל הסינון נעשה על סמך פרטים יבשים.
אולי מתאים לבחור ככה פלאפון או מוצר אלקטרוני, לגבי אנשים לא בטוח.

OalonaO

New member
מסכימה

אומנם לא רק פרטים יבשים אלא פשוט הכל ממש ממוחשב ולא ידוע אם בכלל התנהגויות דפוסי התנהגויות אכן יהיו כמו שהתמונה במחשב.
מצד שני בעייתי לכל הביישנים למיניהם

NSW2

New member
דווקא ביישנים

לדעתי צריכים את האינטרקציה האנושית יותר מכולם.
גם ככה קשה להם לפתוח את הלב.
במקום לעבוד על יצירת קרבה האתרים האלה רק נותנים להם עוד יותר מקום לבריחה.
שלא לדבר על זה שכל הסינונים השטחיים האלה וחוסר הסובלנות והסבלנות,
ממש לא עושים טוב לעולם הרגשי של אנשים שלא רגילים להיות "פושרים".

DarkDaisy

New member
זה בטוח לא קל

אבל הרבה פעמים זו אחת מבין האופציות היחידות שיש (תלוי באיזו מסגרת את נמצאת). מהניסיון שלי אני רק יכולה להגיד שברגע שהפסקתי לפחד או להתבייש או סתם להילחץ מהפלטפורמה הזו נהיה לי הרבה יותר נחמד, ופגשתי גם אנשים טובים, מעניינים וחמודים שהיה כיף להכיר.
נכון, התחושה היא לפעמים שכל גבר מנסה את "המזל" שלו עם כל אישה שהוא רק פוגש, ונכון שהסינון שהם עושים או אנחנו עושות הוא די שטחי ומתבסס בעיקר על מראה, אבל גם לבסיס יש חשיבות לא קטנה ושווה לנסות.
בהצלחה :)

גולש29

New member
אתרי היכרויות

יוליה, היי.

אני התייאשתי מצורת ההכרות של אתרים כאלה, כי אני מרגיש שאני צריך למכור
את עצמי, וזה לדעתי לא טבעי.
לגבי הפסילות שלך - לדעתי, את צריכה לשאול את עצמך מה הסיבה שאת פוסלת כל כך הרבה? האם זה קשור לבררנות, לחוסר אמון בגברים, או לפחד מליצור קשר חדש?
לגביי, אני יודע שאני פוסל הרבה בנות בגלל בררנות יתר, שקשור למראה חיצוני, אופי, חשש מדחייה, ועוד מלא דברים :)... לצערי הרב.

מתחברת לדברים?

eytanjackson

New member
לא יודע מה איתך, לדעתי זה קצת צרות של עשירים (של בנות)

בלי קשר לשאר הדברים שנאמרו פה - זה שאת מוצפת בפניות זה טיפה צרות של עשירים באתרי ההכרויות.. באופן טבעי יש הרבה יותר בנים באתרי ההכרויות מבנות, ובנים הרבה פעמים פחות רציניים מבנות / מחפשים סקס נטו אז הם שולחים הרבה יותר פניות. מה שקורה זה שהבנות מוצפות פניות, והבנים כמעט לא מקבלים תשובות חזרה. ככה זה.

אני גם חושב שיש הרבה חסרונות בהכרויות דרך האינטרנט, אבל לאנשים ביישנים זה לפעמים יכול להיות דווקא חיובי - זה מאפשר להכיר באופן יותר הדרגתי ומאחורי מסך בהתחלה, וככה להתגבר על הבושה.

את מחפשת

משהו שיהיה שונה , יתפוס לך את העין ויגרום לך לרצות יותר מאשר מעבר למסך.
כשיש אשליה של מרחב תימרון אינסופי קשה לבחור
(נסי לבחור דגני בוקר בערמה של פירמות אינסוף, בלי דבש , עם סיבים, רק מחומרים טבעיים, שוקולד ופיצפוצים , אגוזים ופינוקים).

זה נחמד אבל זה לא אמיתי- חסר לך משהו שיגרה את הסקרנות שלך והבעיה?
אם לא תנסי אחד שניים לקחת פנים אל פנים , סביר שזה ישאר בגדר "נחמד, נשמע טוב על הנייר אבל לא... "

מה המטרה לשמה נכנסת?
להכיר או להביט בחלון התצוגה- אלה מילים ולא תוכלי לדעת הרבה לבדן
(בעיקר לא בקונסטלציה כזו, לו היית במקום אחר בו סתם חיפשת שיחה טובה אז הייתי אומרת אחרת).

גברת ע

New member
היי,

השאלה היא, למה את בעצם פוסלת את אלו שב'שטח האפור'?
סתם כי ההודעה לא משכה אותך?
סתם כי משהו בפרופיל לא זרם לך?

פרפר1002

New member
אני מסכימה איתך.פותחת האשכול.

מה שטוב לאדם אחד, לא יהיה מועיל בהכרח לאדם אחר.
אני מציעה לך להכיר בצורה המסורתית של הכרויות דרך משפחה או חברים, מי יודע, אולי שיטה זו דווקא זו שתביא את הישועה ?

דבר נוסף,נבצר מבינתי שיטת ההכרויות דרך אתרי הכרויות ואפלקציות למיניהן...הרי קרו מקרים רבים אינספור שהאדם שאיתו התכתבו אנשים לא היה מי שהוא טען... הדבר אינו מרתיע אתכם?

dory141

New member
גם בהיכרות באחד על אחד ניתן להתחזות

אפשר להגיד לפי שיטה זו, שאי אפשר לסמוך על אף אחד ולפרוש למנזר. צריך גם להיות מסוגל לספוג, כי רק כך לומדים. את זה אני אומר לך, למרות שהבחירות שלי במין הנשי הן, איך נגיד, רחוקות מלהיות טובות או משביעות רצון... כל המשוגעות נמשכות אליי וההיפך, למרות שאני יחסית נורמלי.

פרפר1002

New member
אכן כן אך

אם בעולם האמיתי הכרויות יכולות להיות מסוכנות כמו שתיארת, אחת כמה וכמה הכרויות בעולם הוירטואלי.
שם ישנה חירות אינסופית להתנהג ככל העולה על רוחך ואשר נפשך חשקה בו.

dory141

New member
את מתכוונת למה שאמרתי על המשוגעות?

הבעיה היא שזה גם אמיתי, כך שהייתי חצי רציני וחצי מצחיק. אבל אם זה משעשע אותך, מה יש לי להגיד?

dory141

New member
תוספת למה שכתבתי

אני מנוי באתר OKCUPID. יש שם אפשרות לציין הרגלי עישון ויש הרבה נשים שם, שכותבות שהן לא מעשנות אבל עונות בחיוב לשאלה "האם עישנת סיגריה ב-6 החודשים האחרונים?". מבחינתי, למרות שאני לא מי יודע מה אוהב עישון, אין בעיה עקרונית. אם אני מגלה שהבחורה מעשנת לעיתים רחוקות או בתהליך הפסקה, זה בסדר. אפילו מצדי שתעשן לידי, רק בלי נשיקה צרפתית אחרי זה. אבל אם מדובר במעשנת יומית או שבועית, אז זה חוסר יושר בסיסי וזה בלתי קביל. ואפילו מסוכן בריאותית.

בעלי נסיון באמת הפנימו שהטיעון שלך ילדותי קמעה...

כי כולם קצת מעוותים בדייט ראשון או בכמה הראשונים את מי שהם, כמו בראיון עבודה שאתה רוצה להתקבל. בנוסף כולם מתרגשים קצת או יותר והדייט הראשון
זה כמו הצניחה הראשונה, אתה לא זוכר הרבה בסוף אחרי שהמתח נרגע.
רושם ראשוני מתקבע בשניות ולאורך קשר ארוך משתנה ככל שחולקים מרחב וזמן ביחד.
כשמסתכלים אחורה אחרי שנה הרושם הראשוני השתנה בכל מקרה ממי שאיתי.
&nbsp
אם זה מישהו שאמר שהוא צריך לשירותים והלך בלי לשלם או עבד על הבחורה שהוא לוחם מהולל בשביל סקס זה משהו אחר...

למעלה