הכרה עצמית

gidionline80

New member
הכרה עצמית

ישנו איזה רגע קסם בנקודת הזמן לעיתים זו הארה . ההכרה שחודרת לתודעה - שכן גם אני כמו הפסיכים האלה עם השפיצים בצוואר גם אני מפנטז/ת על כל מה שכתוב כאן . הרגע שבו שמים את העכבות והחששות בצד רגע ההצטרפות לפורום- לשתף להתיעץ להכיר להכיר במי שאתם מקדש לכל אלה שקוראים אותנו ומהססים וזו הזמנה לספר על הרגע לאלה שכבר עשו את הצעד

G I R L P

New member
יווווווווווו

איזה כייף להגיע להכרה!!! פתאום גילית עולם שלם ראבאק, אני זוכרת שאמרתי לעצמי שההרגשה כמו להיוולד מחדש. ממש ככה מגלה על עצמי דברים כאלו יפים חדשים כייפיים!!!!!!!!!!!!!!!! היו לי מלא חששות אבל נכנסתי לעובי הקורה דיי מהר. בגלל הסקרנות שלי ובגלל שזה ממש מעניין... אוי אוי אוי מרגישה כמו סבתא זפטא.... שמישו יתן לי ספאנק!

gidionline80

New member
מה גרם לך להבין שאת שיכת לעולם הזה

והאם את הרגשת שהצטרפות לפורום כלשהו הווה עבורך אקט של הכרה של התגברות על פחדים

G I R L P

New member
תמיד

היה לי חסר חסר וחסר. כשהגעתי (לאו דווקא לפורום) למקומות של אנשי המגזר, הרגשתי שייכת הרגשתי שיש עם מי לדבר עם מי להתיעץ עם מי לשתף!!!! ואכן, היו בי המון חששות ופחדים עכשיו הם לאט נעלמים, אבל כן, הפורום וכל מקום אחר שיש בו נגיעה לעולם הבדסמ עוזר לי לצלוח את התקופה...

אייבורי

New member
אצלי

לקח לי זמן לחשוב מה לענות על השאלות הללו אולי כי לא היה לי רגע של התגלות אלא חקירה איטית שעדיין לוקחת חלק מחיי לגלות את הדברים שמענגים אותי אני חושב שהצעד הגדול היה לעזוב את אם ביתי הקטנה ולהבין שבוניל פרופר אני לא יכול לחיות. זה חם ונוח אבל זה לא זה. אני כן מאמין שלהכיר אנשים דומים, לכתוב בפורום ולקבל הכרה שהסטיות והקריזה הממזרית היא טבעית ומקובלת עושה טוב ללב.

Cגלית

New member
לי זה לקח

שבוע, ברגע שהבן טס לחו"ל הילדה המתבגרת שבי אצה לחפש סוטים באינטרנט, מצאתי את הפורום והוקסמתי. מהכתיבה, האיכות, יכולה לומר שזכיתי להכיר אנשים מדהימים שהפכו להיות חברים קרובים מאוד. שמחה שהעזתי

אייבורי

New member
המעז מנצח

ככה הזכרת לי לפתע את הביטוי אולי ילמדו מכך החסויים ויקבלו אומץ

G I R L P

New member
חכי יום חמישי-

זוכרת את ההבטחה שלי? שלט? אז יהיה שלט ועוד איייך!!!!!!

G I R L P

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

מי דיבר על סקלפל??????? אימאאאאאאאאאאאא הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק לא זה!!!!

P u c h a

New member
אני דווקא זוכרת

שבפנטזיות המיניות הראשונות שלי כבר היו אלמנטים. מבחינתי זה משהו שתמיד היה חלק ממני, אולי זה קשור לעובדה שאני קונטרול פריק בכל תחום אחר בחיים שלי.

מכירה את עצמי

כשני הצדדים, לוקחת/מקבלת שליטה מוסרת שליטה אוהבת להעניק ולקבל כאב כמעט מאז ומתמיד לא ידעתי מה זה, לא הכרתי מונחים ודרכים הגעתי לכאן והכרתי עולם חדש ישן מוזר ומוכר מקום שמיד הרגשתי בו נוח כמו בבית

למעלה