הכרה במחלה

אבא גבה

New member
הכרה במחלה

הגשתי תביעה עקב מחלה שחליתי בה בזמן השרות,קבלתי הזמנה לבדיקה רפואית, האם זה אומר שמבחינה עקרונית משרד הבטחון הכיר בכך שהמחלה קרתה עקב השרות ?

בוקר טוב לך אבא גבה...

עדיין משרד הביטחון לא הכיר בכלום...מי הזמין אותך לבדיקה רפואית??? אם אגף השיקום הזמין אותך אז זה אומר שהם רוצים לבחון בדיוק מה קרה ואיך קרה על ידי וועדה רפואית ואז להחליט מה לעשות בנושא שלך. אבל ברגע שזימנו אותך זה אומר שבאופן כללי הם מודעים לעניין. שיהיה בהצלחה... ויום נפלא שיהיה לך... מקסיקני טעים... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...

שיהיה לכולם ערב טוב...

מה שלומכם חברים? לא הייתי פה ביומיים האחרונים בגלל בעיות קצת... אני לא מרגיש טוב ולא מצליח להרדם בלילות... אני מרגיש עכשיו טיפה יותר טוב...

ברק 188

New member
תרגיש טוב חבר.

וגם אני לא מורגש פה לאחרונה ולא מתוך התעלמות או כדומה, פשוט עסוק יותר מידי אתכם הסליחה,וסופ"ש שקט ונעים לכולם.

ערב טוב ברק מה המצב?

תוריד קצת מהעומס שלך ותהייה איתנו לפעמים... שיהיה לך אחלה ערב... להשתמע... מקסיקני טעים...

ברק 188

New member
אהלן,מקסי ופלסי,(שמות חיבה)

האמת שאני לא בא לעומס העומס בא אלי ועלי,(מזכיר לי משהו עם מוחמד) משפחה כל אחד צריך ממני משהו ודחוף בריאות בדיקות ועוד בדיקות ואת הבעייה לא מוצאים בעבודה הרבה עומס+אכשיו ספירת מלאי ומאזנים (סוף שנה) וכ´ו וכ´ו האמת למי מאיתנו אין.

חחח ברק מקסי וואלה יפה אהבתי

מה המצב איך מרגיש? מזל שאצלי אין ספירת מלאי בעבודה... אצלנו סופרים דברים אחרים... שתהייה לך שבת נפלאה...שקטה...ורגועה... ושתמיד תחייך...ותהיה אופטימי... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...

ברק 188

New member
מקסי ספר לי מה אתם סופרים

נשמע עלום ומענין,שבת שלום גם לך חבר.

אצלנו סופרים את בניי דודנוברק

יותר מזה...שומר על זכות השתיקה... ויאללה תרים כוס של...
לחיים...

ערב טוב אח שלי שמח לראותך

חסרת כאן ביומיים האחרונים מקווה שמרגיש יותר טוב... אני כאן בשבילך תמיד ותזכור את זה טוב טוב...

חוצפה!

איפה מאמנת הכושר? להיכן נעלמה? אם היא לא חוזרת לכאן,אני....! הולך להתאמן אצלה! עם החוטיני שלי!

ברק 188

New member
מאמנת אל תחזרי לפני...

האימון של קונן,את זה לא הינו מחמצים,בטוח שבחוטני ירוק.

וואי קונן מה שלומך????????../images/Emo24.gif

האמת היא שלא ממש היה לי זמן לבוא לבקר. אבל ההני חזרתי מה שלומך קונן???????איך המרגש??????? מאחלת לך שיהיה אחלה של סוף שבוע עם המון אהבה.

לכבוד מקסיקני,בעניין מאמנת כושר!

לא ייתכן שמצב זה יכל להמשך ללא תגובתך. המאמנת הזו,נכנסת לכאן בזמנים קבועים,ומעצבנת את כולם עם החוטיני שלה. אני כבר ממש מיואש,ומזה חודשים רבים אני מחכה לשיעורים פרטיים כמו שהיא עושה לך. גם כן אני רוצה,נו אז מה אם אתה מנהל? רק מנהלים זוכים כאן למאמנת עם חוטיני? אני רוצה תמונה,ראבק,לפחות תמונה של החוטיני. גם החוטיני בלבד מספיק לי. שבת שלום לכולם בפורום.

ערב טוב לקונן היפה...

מה בדיוק מעצבן אותך לא הבנתי??? ואף אחד לא עושה לי שיעורים פרטיים... ואם היא כל כך מוצאת חן בעינייך שלח לה מסר אישי... ותגיד לה את מה שאמרת כאן.ודרך אגב על איזה חוטיני בדיוק אתה מדבר??? לא ירדתי לסוף דעתך אבל שטויות... שיהיה לך אחלה ערב... ושבת שלום... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...

קונן מה קרה לך??????????

איזה שיעורים פרטיים ואיזה חוטיני?????????. אם אני מעצבת את כולם אין בעיה יכולה להיעלם מיידית????????????????

למעלה