מבטיחה להתנהג יפה
מ מראקי New member 23/2/15 #7 נהדר!! אז היא שברה את הגבול שלו? הוא שבר את הגבול שלה? ואתה בכלל כתבת פשוט נפלא.
A A לוןA New member 23/2/15 #11 בלי ספק משהו שם נשבר. מצידו, מצידה- השבר הוא אמיתי, לא משנה מי הגורם לו, ומה היה הקש ששבר את גב הגמל.   טנקס!
בלי ספק משהו שם נשבר. מצידו, מצידה- השבר הוא אמיתי, לא משנה מי הגורם לו, ומה היה הקש ששבר את גב הגמל.   טנקס!
G G מאסטר New member 23/2/15 #15 פעם אחרונה שאתה עושה דבר כזה אלון... לשים קרח במשקה איכותי ששומרים למיקרים מיוחדים ??? לדלל במים קרים ?? wtf .. תענוג צרוף לקרוא אותך...
פעם אחרונה שאתה עושה דבר כזה אלון... לשים קרח במשקה איכותי ששומרים למיקרים מיוחדים ??? לדלל במים קרים ?? wtf .. תענוג צרוף לקרוא אותך...
A A לוןA New member 23/2/15 #21 אין בעיה עם הדילול (במידה) רק עם השינוי של הטמפרטורה ומה לעשות, ככה אני שותה את זה...     כיף לראות אותך שוב כאן!             (ותודה)
אין בעיה עם הדילול (במידה) רק עם השינוי של הטמפרטורה ומה לעשות, ככה אני שותה את זה...     כיף לראות אותך שוב כאן!             (ותודה)
H HappilyMarried New member 24/2/15 #39 בגללך! זה תקוע כבר יומיים ולפחות אילו הייתי מכירה את כל השיר בע"פ, אבל אני זוכרת רק את הפזמון שמתנגן לי בראש בלופ
בגללך! זה תקוע כבר יומיים ולפחות אילו הייתי מכירה את כל השיר בע"פ, אבל אני זוכרת רק את הפזמון שמתנגן לי בראש בלופ