הכעיסו אותי ופגעו בי!

הכעיסו אותי ופגעו בי! ../images/Emo46.gif

חייבת לספר לכם - היום הלכתי לחדש את המרשם של בני לריטאלין, נכנסתי כרגיל לבית המרקחת שקרוב למיקומו של רופא הילדים שלנו, בית מרקחת של הסופר פארם, וכרגיל - נפלתי על אותו רוקח, שמתעלל בי חודש בחודשו, כל פעם הוא מוציא את הריטאלין, רושם אותו, מתקתק בקופה ואז מתחיל עם שאלות בסגנון: למה לא כתוב פה למה זה? למה לא כתוב שם שזה כרוני? למה אני נותנת לו כל כך הרבה? פעם הוא אפילו העיר : "שהורים נותנים יותר מדי ריטאלין לילדים"...עד היום שתקתי, לקחתי את הריטאלין והלכתי...היום כבר לא יכולתי יותר ושאלתי אותו "למה אתה עושה לי את זה כל חודש?" אתם יודעים מה ענה החוצפן?? "למה את באה לפה בכלל?" ועוד הוסיף "אלה הוראות משרד הבריאות". פה נשברתי! הוראות משרד הבריאות???!!?? להתעלל בהורה????!? למה?? ועד כמה שידוע לי הוראות משרד הבריאות דורשות מהרוקח להסתכל במירשם לפני שהוא מוציא אותו מהאזור הנעול! צעקתי! צרחתי! עשיתי סצינה! ביקשתי את מנהלת החנות, דרשתי את הכתובת של ההנהלה הראשית וצווחתי עליו שהסיבה היחידה שאני נכנסת לשם זה בגלל הקרבה לרופא... כשיצאתי - התחלתי לבכות. פשוט לא יכולתי להירגע. כהורים אנחנו לובשים את כפפות האגרוף מהרגע שהילד מאובחן - כל כך הרבה מלחמות יש, אנחנו רק לא מתכוננים לאנשים הקטנים, הקטנוניים הרעים שבלי סיבה ובלי כל מושג נהנים לפגוע בנו כי נראה להם שזה מתאים. אבל לא אני מאלה שאוותר, מכתב חריף להנהלת הסופרפארם יכתב ועוד איך, במיוחד אחרי שנכנסתי לבית מרקחת אחר, הצגתי את המרשם ותוך שתי דקות הייתי עם הכדורים ביד, אחרי שחייכו אלי, אמרו לי יפה ערב טוב ושאלו אם אני בסדר ורוצה משהו נגד העיניים האדומות... אישית - אני לסופרפארם לא אכנס יותר - עסק שמעסיק אנשים כאלה לא שווה ששקל מהארנק שלי ייצא שם! זהו חרם צרכנים קטן ופרטי שלי! זהו. תודה שאתם פה אוהבת אותכם אפרת

@זהר@

New member
אפרת, תסלחי לי על השפה בהודעה

שימי זין אחד קצוץ עליו!!!!! אני עוברת את זה כל פעם אבל עם המרשם שלי. את המרשם של הבן שלי אני מחדשת כל פעם אצל רופא הילדים ולוקחת מקופת חולים, פעם הרוקחת התלוננה שלא היה כתוב אבחנה על המרשם, כשהרופא שמע את זה הוא בא איתי אישית לרוקחת וצעק עליה, מאז היא לא עושה לי בעיות. הבעיות מתחילות במרשם שלי, בתור בוגרת אני לא יכולה לקבל את זה מקופת חולים ולוקחת את זה בבית מרקחת פרטי. כל פעם היא (רוקחת אחרת) מעבירה אותי סדרת חקירות וטוענת שלא יכול להיות למבוגרים ADHD ושזה עובר עם הזמן ולא צריך בכלל לתת לנו מרשמים. פעם שאלתי אותה אם היא במקרה נוירולוגית גם שהיא מבינה כל כך הרבה ב ADHD ואיחלתי לה ולכל משפחתה ADHD והוספתי ושאלתי אותה גם אם הייתי חולת לב היא הייתה ממליצה לי על אקמול. אחרי זה כבר הייתי צריכה לעבור לבית מרקחת אחר כי היא סרבה לתת לי יותר תרופות. חשבתי ללכת ולתבוע אותה מכיוון שבזה שהיא מסרבת למכור לי תרופות שרשומות לי כחוק היא גורמת לי לנזק. אבל ככה אנחנו ה ADHDים נורא קשה לנו להתחיל דברים. בקיצור, דבר ראשון תחליפי בית מרקחת, דבר שני, אם רוקח אומר לך "למה את באה לכאן בכלל" תפרסמי את בית המרקחת שלו בראשי חוצות למען ידעו ויראו (ותודיעי לו על זה). דבר שלישי, כמו שפתחתי את ההודעה, ככה אני אסיים. שימי עליו זיין קצוץ!!! ותאחלי לו מחלות קשות! ולא לשכוך לחייך תוך כדי

@זהר@

New member
ועוד משהו קטנטן

היום הלכנו לנוירולוגית למעקב, תוך כדי שאנחנו יושבות ומדברות, הבן שלי לקח דף ורשם עליו "אבא אחל בננה אמא אחל בננה גם שוקולד" (שגיאות הכתיב במקור). מה אני אגיד לך, אם הוא לא היה מקבל ריטלין החל מהשליש האחרון של כיתה א´, מה שהוא היה כותב זה: "אאחדחש" וגם זה אם היה לנו מזל כי הוא סירב לנסות בכלל אז מרוב שהיה מאוכזב מעצמו ומתוסכל לראות את כל הילדים שאמא כל הזמן אומרת לו שהרבה פחות חכמים ממנו, אבל מצליחים פי 100 ממנו. כלומר, מה שאני רוצה להגיד, יש ילדים (ואנשים) שהרטלין בשבילם זאת ממש הצלת חיים (אני בטוחה במליון אחוז, שללא הריטלין, הבן שלי היה נפלט מהר מאוד ממערכת החינוך ופונה לפשע) ולכן יש להתעלם לחלוטין מכל אותם מלעיזים שיודעים לדבר רק בגלל שאינם בעלי הליקוי או שאינם קרובים לאנשים או ילדים אם הליקוי. אותם פרימיטיבים חסרי שכל ואמפטיה, צריכים שפוט לזכות מאיתו למבט מזלזל ותו לא.

אשלונית

New member
מסכימה!

כל כך מסכימה!!! לכי עליו ותראי לו מה זה! ותפני להנהלה, ולמי שרק אפשר, שיפטרו אותו, בפעם האחרונה ששמעתי רוקחים הם לא רופאים, אין להם את הסמכויות שלהם, ואת בפרוש לא חייבת לתת להם דין וחשבון על הבעיות הרפואיות שלך, הם רוצים את התיק הרפואי אולי?! מה זה!. אגב, אני יודעת שבסופר פארם שהלכתי פעם, שעה עד שקיבלתי את המרשם. זה שנתתי לו את זה הלך לאיזה חדר שם, ורוקחת אחרת אמרה לי שהוא רושם את זה בספר או משהו כי זה סם נרקוטי משהו! למה בבית מקרחת השני לא עושים אתזה? איזה מן שטויות אלו. וכמו שאמרו : שימי עליו זין! תצעקי, תצרחי, ואם את צריכה עזרה!...את יודעת למי לקרוא! אני הכתובת! אני אעשה כזה רעש! לא יתעסקו איתך יותר!!!!! הכל בשבילך!!!!. אגגגב, למה לא החטפת לו איזה סתירה יפה וכואבת!? או למה לא ניקרת לו את העיניים או משהו ? (נקמה אישית קטנה שאני רוצה לעשות לרופאת עיניים שלי אחרי שהיא הרסה לי אותם.. סיפור ארוך, אבל, נכון שלא פותרים שום דבר באלימות אבל... למי איכפת!!!!!. אשלי.

@זהר@

New member
פושטקית שכמוך!! חולה עליך ../images/Emo24.gif

עוד מימי IOL (עייך ערך stav8)

תודה לכם!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איזה תמיכה!! תודה!!! ואל תדאגו - היום כבר החלפתי בית מרקחת - הרוקח החדש מקסים, מנומס וחיכן, נכנסתי עם ההעתק של המרשם רק כדי לשאול אותו מה לא בסדר במרשם, אם בכלל, ואל תדאגו - המרשם היה סופר בסדר! אוח!! מה שאני הולכת לעשות לרוקח ההוא בסופר פארם.... ואני אוהבת אותכם ואת מקסימים! נשיקות

shiri96

New member
פני גם למשרד הבריאות לאגף הרוקחות

אפרת שלום את צודקת במאה אחוז !!! הגיע הזמן אחת ולתמיד להבהיר לרוקחים את מקומם ומעמדם, למען יראו וייראו! עם מלוא הכבוד ללימודיהם - עדיין הם אינם רופאים והם צריכים לזכור היטב שהם רק ממלאים את הוראותיו של הרופא (שוב בלי לזלזל בתפקידו החשוב של הרוקח!) מאחר ופנייך למלחמת הצדק הרי אני מציעה לך לברר את שם הרוקח ולפנות גם למשרד הבריאות לאגף הרוקחות. אני מצרפת לינק לטיוטת קוד אתי מוצע לרוקח (מן הראוי שכל רוקח יתלה את הקוד הזה בבית המרקחת שלו - יפנים אותו היטב ויפעל לפיו). אני מצרפת גם לינק של משרד הבריאות אגף הרוקחות. הייתי מנסה עוד לפנות לנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות ולדווח על המקרה, שכן המדובר בליקוי חמור באספקת תרופה ע"פ מרשם ומכוח חוק הבריאות (אני מצרפת גם לינק לעמוד הראשי של משרד הבריאות ולחיצה על "פניות הציבור" פותחת אליהם דואר אלקטרוני) בהצלחה ותעדכני אותנו! נ.ב. זו פעם ראשונה שאני מצרפת לינקים אני מקווה שזה יעבוד.

למעלה