לא ממש הבחנתי בו... כי זו הייתה הפעם השניה שאני שואלת אותך. אבל שיהיה :) שבוע מעולה!
P puma141 New member 17/1/16 #21 לא ממש הבחנתי בו... כי זו הייתה הפעם השניה שאני שואלת אותך. אבל שיהיה שבוע מעולה!
א איש המתח New member 17/1/16 #22 אם כן. אני פותח פה ספר, סמני לי (עם אמוטיקון מתאים) שאת מוכנה (מקשיבה).
P puma141 New member 17/1/16 #23 תודה חחחח אתה יכול להתחיל אם בא לך, אבל לא סגורה על מתי אני אוכל לענות, או להיות בקשב טוטאלי.
א איש המתח New member 18/1/16 #27 שאלה הבאה מכירה את הנחש בגן עדן (ערם מכל חית השדה)? ואת יעקב אבינו? גם הוא היה ערמומי...   מה ההבדל בניהם?
שאלה הבאה מכירה את הנחש בגן עדן (ערם מכל חית השדה)? ואת יעקב אבינו? גם הוא היה ערמומי...   מה ההבדל בניהם?
P puma141 New member 18/1/16 #29 חחח אוקיי הבנתי! *אימפולסיבית?* ערמה חכמה מול ערמה רעה? רגע מוסיפה בעריכה- עורמה טובה *בכוונה* מול ערמה רעה *בכוונה*. חכמה היא לא המילה, אולי בגלל שגם ערמה רעה וגם טובה, יכולים להיות סוג של חכמה.
חחח אוקיי הבנתי! *אימפולסיבית?* ערמה חכמה מול ערמה רעה? רגע מוסיפה בעריכה- עורמה טובה *בכוונה* מול ערמה רעה *בכוונה*. חכמה היא לא המילה, אולי בגלל שגם ערמה רעה וגם טובה, יכולים להיות סוג של חכמה.
א איש המתח New member 19/1/16 #31 ערמה בלי חכמה תהיה לרוע לרוב.   אך ע"י החכמה יוכל להשתמש בערמה שלו להיחלץ ממצבים מבלי לפגוע בזולת.
ערמה בלי חכמה תהיה לרוע לרוב.   אך ע"י החכמה יוכל להשתמש בערמה שלו להיחלץ ממצבים מבלי לפגוע בזולת.
P puma141 New member 19/1/16 #34 אוקיי...השערה. החכמה המדוברת*הערמה הטובה* היא נסיון להזיז דברים עיקשים או בעיתיים שלא באשמתם,*בגלל החיים ומה שעברו בהם* למקום ה"נכון". כלומר- שכל הכוונות באות מטוב. להראות דרך. זאת ערמה חכמה?
אוקיי...השערה. החכמה המדוברת*הערמה הטובה* היא נסיון להזיז דברים עיקשים או בעיתיים שלא באשמתם,*בגלל החיים ומה שעברו בהם* למקום ה"נכון". כלומר- שכל הכוונות באות מטוב. להראות דרך. זאת ערמה חכמה?
P puma141 New member 19/1/16 #35 למה לוקח לך שעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה לענות?
א איש המתח New member 21/1/16 #37 תלמידה יקרה רק כעת שמתי לב לפוסט שלך. לצערי, איזור 'תגובות אחרונות' אינו מתעדכן כראוי אצלי. עלי להתרגל ככל הנראה לכוכבית בסרגל הכלים למעלה. אח... ירחם השם על תפוז האלה. הם צריכים מנהדס UI\UX במקרה? כי...יש לי שלל הצעות לשיפור.
תלמידה יקרה רק כעת שמתי לב לפוסט שלך. לצערי, איזור 'תגובות אחרונות' אינו מתעדכן כראוי אצלי. עלי להתרגל ככל הנראה לכוכבית בסרגל הכלים למעלה. אח... ירחם השם על תפוז האלה. הם צריכים מנהדס UI\UX במקרה? כי...יש לי שלל הצעות לשיפור.