הכנת שתייה

תה הומו

New member
הכנת שתייה

נמאס לי לשלם מלא כסף על שתייה וחבר שלי המליץ לי ללמוד להכין בעצמי מישו יכול להסביר איך להכין משו חזק אבל קל איפו אני יכול לקנות חומרים כמה זה עולה בערך ואיך אני נזהר לא לקבל הרעלת מנטול (החומר שמתעוורים ממנו)

תה הומו

New member
הרעלת מנטול זה....

באלכוהול יש חומר שנקרא מנטול נגיד בוודקה יש 0.256% של זה אני חושב לא בטוח עם המספר אבל משו כזה באלכוהול נקי יש משו כמו מעל 50 אחוז אולי אפילו יותר עכשיו אם שותים משו עם הרבה מאוד מנטול רוב הסיכוים שתתעוור לכן מסוכן לשתות אלכוהול לא מזוקק וכאלה ויש גם אפשרות לקבל את זה כשמכינים משו משלך אבל יש שיטות למנוע את זה אין לי מושג איך בגלל זה אני שואל

maniac

New member
אה

(אני צריך להפסק אם הרגלי האבסנט שלי..
הפחדת אותי עכשיו) בקשר לשאלתך הראשונה, אחרי שהסברת על מנטול אני יכול להגיד לך שלדעתי כאשר אתה מכין בבית הסבירות לקבל את ההרעלה היא כמו הסיכוי שתקבל את זה בשתיה ישירה של האלכוהול. למשל: הכנת אייריש קרים, השתמשת בוויסקי. הסיכוי שתקבל הרעלת מנטול מהאייריש קרים שהכנת שווה בעצם לאחוז שתקבל הרעלת מנטול משתיית הוויסקי לכשעצמו..נכון?

Bulbul cool

New member
מחפש

אני יודע שיש מכשיר מיוחד לזיקוק והכנה של משקה אלכוהולי אני בעצמי מחפש כזה ההכנה היא פשוטה מאד אך זה דורש זמן (למשל קודם כל 3 חודשים ראשונים צריך לתת לסוכרים לתסוס עם השמרים ולא לפני זה להתחיל להכין את המשקה החזק) דבר שני העלות של הכנה לבד - הרבה יותר גבוה - אך עם -משובחת יותר(אלא אם כן מדובר בוויסקי שנשמר שנים מסוימות )

תה הומו

New member
...

לזה אני מתכוון אני לא רוצה משו עם מכונה מיוחדת או הכנה ארוכה אני רוצה משו מאוד פשוט כמו לקחת אלכוהול נקי לערבב אותו עם נגיד מיץ או משו לדלל את זה איכשו וזהו

למעלה