הכנת פיניאטה-

הכנת פיניאטה-

מישהו פה במקרה מבין בנושא? מצאתי כל מיני הסברים וזה.. אבל אני אשמח לשמוע ממישהו שהכין או יודע. אני רוצה להכין כדור אז הבנתי שאני צריכה כדור ים, גם די הבנתי את ההכנה של העיסת נייר והכל(למרות שאשמח להסבר נוסף..) אבל לא הבנתי איך אני מוציאה את הכדור וגם איך אני מכניסה את הממתקים לתוך הפיניאטה? תודה :)

maybesure

New member
נורא פשוט

מוציאים את האויר מהכדור אחרי שעיסת הנייר התייבשה לגמרי, ומנתקים בעדינות את הכדור מהדבק היבש. הכדור מחומר פלסטי לא ממש נדבק לנייר. כמובן שעיטוף הכדור בנייר ודבק נעשה סביב הכדור חוץ ממקום פתח האויר. אחרי שמשכת את הכדור מתוך הדמות חותכים בעזרת מספריים עבים או סכין יפנית חתך מלבני או עגול (נראה כמו קופת חיסכון) במקום בו נותר החור ממנו הוצאת את הכדור בגודל שממתקים יוכלו לעבור דרכו פנימה. לסיום "חובשים" את החור ברצועות נייר עם דבק ממש כמו פלסטר על פצע. מייבשים היטב ומקשטים.

ואיך מקשטים?

שמעתי גם על שני סוגים אחד עם חוטים ואחד שחובטים? בשניהם בטוח שזה ייפתח? חחח זה לא לפעילות לילדים זה לבן 19:) זה נחמד בכלל? או שזה ממש ילדותי? מה אפשר לשים בפנים? רק ממתקים כמו טופי וגומי? חשבתי לשים נצנצים וכל מיני ניירות קטנים שייפלו בפנםי אני אשים ממתקים ועוד רעיונות שיעלו לי (ולכם:p) הבפנוכו לא צריך להיות משהו גדול אלא יותר שיהיה יפה לעשות את זה(לפרק את הפיניאטה) תודה רבה :):)

אפשר לשים בפנים

מלא דברים! הכל ממשפטים שמעלים חיוך, סיבות למה אני אוהבת אותך, יום הולדת שמח בכל השפות, אוהבת אותך בכל השפות ועד לניפוח בלונים ממש קטנים (תנפחי את הבלון רגיל רק בגודל יותר קטן שיוכל להיכנס לבפנים) ושוקולדים שהוא אוהב.

אממ

משפטים אני לא רוצה, יותר מתנות שיעלו לו חיוך. בלונים קטנים יש מצב (כבר הבאתי לו פעם אבל לא נורא) אבל אני מפחדת שהם יתפוצצו כשיחבטו בפיניאטה וגם שיירד להם האוויר, כי אני אכין את זה לפחות שבוע לפניי(אולי יותר). עוד מתנות? חח אני אשים לו שטויות כמו 2 משרוקיות, הדברים האלה כמו משרוקית אבל של יום הולדת.. מה עוד? חח יש גם את הג'לי הדביק הזה אני רוצה כל מיני מתנות פיציות שיעלו לו חיוך אבל שלא יהרגו את מי שזה נופל עליו.

מתנות פיציות-

יש את הזרים של היומולדת ששמים על הראש או את הכובעים האלה ואת הדבר הזה שנושפים בו והוא נפתח כזה (אין לי מושג איך להסביר) אפשר לגזור מלא לבבות וכוכבים מרגמיש לכי לכפר השעשועים. יש מלא שטויות קטנות שם...

תודה:)

הזרים ששמים על הראש לא ייכנסו וגם לא כובעים. זה גם לא נראהלי מתאים לו. את הדבר השלייש זה מה שאני התכוונתי אליו, ואני אשים. לבבות וכואלה אני אשים משהו בסגנון. מרגמיש כבר הבאתי לו פעם. וכן אני אלך לחנות כמו כפר השעשועים. סתם רציתי לשמוע רעיונות מעניינים:)

מעין1994

New member
מתנות

באמת הכי טוב זה ללכת לחנויות כמו כפר השעשועים, בטוח תמצאי שם לא מעט דברים;) שימי בפנים מלא נצנצים ואז כשזה יפתח יפלו הרבה נצנצים, נשמע מגניב:) והרבה ממתקים, גומי, טופי, שוקולדים וכד'

מאמי2

New member
איך מכינים את עיסת הנייר?

נשמע ממש מגניב.. רעיון טוב.. אולי מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק עושים את זה? תודה

למעלה