הכנת מערכת השקייה

הכנת מערכת השקייה

שלום, יש לי במרפסת גידולים חקלאים למיניהם אבל אין לי טפטפות ככה שההשקייה היא ידנית ומפרכת. אני רוצה לעשות טפטפות שיעשו לי את העבודה. חשבתי להרים את המרצפות מהמרפסת עד לשרותים אבל אני לא יודע איך לחבר את החוטים מהברז לטפטפות, מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה,

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gif להרים את המירצפות ולהחזיר אותם

כמו שצריך למקום אתה כן יודע לעשות?

טסונמי1

New member
למרות שהתוכנית שלך מדאיגה----------

מחברים צינור מוביל לברז [עים חיבור מיוחד] מותחים את הצינור לאורך המירפסת בסוף הצינור עושים קיפול [ליקשור את הקיפול עים שמיניה או חו ברזל לתוך הצינור הראשי עושים חורים עים מחורר ודוחפים פנימה צינוריות כשבקצה הצינורית יש טפטופת +וו נעיצה שנינעץ בעציץ כדי שלא יברח כמובן שצריך להכניס לצינורית נעץ מיוחד בחלק שנידחף לתוך הצינור המוביל כמה גידולים חקלאיים יש לך במירפסת שאתה לא יכול להשקות ידנית? אני תוהה איזה סוג של "גידולים חקלאיים" אלה

גבי 26

New member
אז תוליך צינור

בתוך שרוול כזה, כמו של מזגנים, שזה יהיה אסטטי. גם הגישה במידת הצורך תהיה קלה יותר.

טסונמי1

New member
../images/Emo5.gifלא חשבתי שיש לך.....

חשבתי להוליך את הצינור עים חיבור מהיר לאחד הברזים בבית בכל אופן אים לא תהיה ברירה אתה יכול לנסות לחפור באר במירפסת למקור מים או פשוט יותר להתקין ברז

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח, הלכה לי כליה...

גם "באר במרפסת" וגם שבב... אוי.... וווי... אונד גוואלדדדדד.... אייך אוב נישט ק'כוייעך..!

רוּפֵן

New member
באיזו קומה את גר ?

אולי יש אפשרות להתחבר לצנרת שעל הגג, ליד ברז כניסת המים הקרים לדוד.. תן תאור יותר מדוייק של המרפסת.. ואנסה לתת כמה עצות...

למעלה