הכנת חשמל למזגן

millerit

New member
הכנת חשמל למזגן

אני מתלבט מה לעשות בבית שלי יש 1*25 אמפר ואני רוצה להתקין מזגן האם אני אוכל להתקין מיני מרכזי של 3.5 כ"ס (דירה של 80 מר) או שאני צריך להתקין 1*1כס לשני חדרי שינה + 1*2.5 כס לסלון ומטבח אנא עזרתכם לפני שאני מביא אנשי מזגנים לייעוץ תודה מילר

shoulhadida

New member
הצעתי בענין.

חברת החשמל ביצעה רוויזיה לגבי חיבור מינמלי והחיבור המינמלי הוא 1 כפול 40 אמפר. הצעתי קודם בדוק את גודל החיבור אם אינך יודע שאל ב103 לפי מספר מונה וכתובת יגידו לך מה גודל החיבור. לידיעה כללית היום המגמה להכניס מזגנים בודדים עבור כל חדר ולסלון פינת אוכל ומטבח מזגן תואם לשטח ולצרכי המיזוג. מבחינה כלכלית ולאורך זמן הפעלה היכן שנימצאים היא חסכונית יותר. כמו כן בשיטה זו בעית החשמל קטנה פשוט לא הכל עובד באותו זמן . מיני מרכזי הוא ביזבוז אינרגיה מאחר שאין שליטה או שהוא עובד או שלא כל הדמפרים ושיטות הבקרה אינם חוסכות בעלוייות וצריכת חשמל. ישנו מזגן הנקרה אינווטר של מיציבושי שהוא יקר יותר מכל החברות אך שווה את ההשקעה מאחר שבעזרת הפיקוד בהתאם לדרישת קירור הוא מסוגל לעבוד מעשרית תפוקה וצריכת חשמל ועד תפוקה מלאה. מקווה שעזרתי. שאול מזגנים באזור אשדוד 0505759995

singera

New member
אז למה בכל הדירות החדשות של

אזורים וכו' כבר הן נותנות לך מיני מרכזי? לא רוצה מיני מרכזי שימו לי מפוצלים לחדרים מיני מרכזי של 3 כ"ס לסלון ולמטבח ואני ישלם את ההפרש אחרת יש גם מלחמות במשפחה לאחות קפוא האח מתבשל וכו'

shoulhadida

New member
תשובה לשאלתך.

בהרבה בנינים ניתנות מערכות כאלה ואחרות לא משקולי נוחיות או כלכליות ללקוח אלה לקבלן. לדוגמא חברת שיכון ופיתוח היא בעלת מזגני פרג או ספיד בשם החדש.וזו הסיבה להתקנת המזגנים בפרוייקטים שלהם. סיבה נוספת הקבלנים בונים דירות עם מיסתור כביסה ובעיריה חוק עזר לא מאפשר לתלות מזגנים בחזית הבית מתחת החלונות. בהצלחה.

singera

New member
לרוב הדירות החדשות גבעתיים בבניינים

הגבוהים יש 2 מיני מרכזיים אחד לסלון השני לשאר הבית במידה ולקוח רוצה לשים לסלון מיני מרכזי ולשאר הדירה לשים דו-מזגן או תלת מזגן למה לא לזכות אותו במחיר של המערכת השניה ושהוא יקנה בכספו מערכת משולשת של LG. אגב לדוג' בכל הדירות הישנות יותר מזגנים מותקנים איך שבא להם לא במסתור

singera

New member
ואם כבר יש דיון על מזגנים יש לי

שאלה נוספת האם ניתן לחבר מיני מרכזי לממ"ד? כלומר 3 מזגנים עיליים ממזגים 3 חדרים והמיני מרכזי של הסלון ממזג גם את הממ"ד. איך נחשבת המערכת תלת מאייד של LG? במידה ושמים מזגן מיני מרכזי 3 כ"ס ועוד 4*1.5 כ"ס של מפוצלים לא סגור על 3 או על 4 האם מומלץ להזמין 3*40 או להשאר עם 3*25? בפרוייקט המדורגים ברחוב שב"צ של גבעתיים אגב שמו מזגן מיני מרכזי לחדרים ומזגן מפוצל לסלון לא זוכר אם עילי או ריצפתי.

למעלה