הכנת הגוף להריון

elham

New member
הכנת הגוף להריון

שלום לכולן,
אני חודש אחרי לידה שקטה, לעובר היה תסמונת דאון והחלטנו להפסיק את ההריון בשבוע 23.
אנחנו חושבים לנסות להכנס להריון בעוד מספר חודשים ואני רוצה להגיע הפעם מוכנה יותר. כרגע אני ממשיכה לקחת פרנטל, אומגה 3 והתחלתי לקחת שיח אברהם (בלי סיבה), נרשמתי לשר פיטנס ואני אתחיל בחודש הבא.
איזה עוד דברים אני יכולה לעשות או לקחת כדי להכין את הגוף שלי בצורה הכי טובה להריון הבא.

תודה רבה לעונות.

משתתפת בצערך

משתתפת בצערך, עצוב מאוד שנאלצת לעבור את זה.
יכולה להגיד לך מניסיוני שלאחר הפסקת הריון בעקבות מומים בעובר היינו צריכים לעבור בירורים גנטיים, ממה שאני מכירה לתסמונת דאון אין פן גנטי אבל הייתי בודקת את זה בוודאות.
מבחינת דברים לקחת- הרופא שלי המליץ רק על חומצה פולית (לאחר שבבדיקת דם הברזל היה תקין) וזה מה שאני עושה.
שיח אברהם- ממה שקראתי זה לא סתם ויטמין אלא חומר עם השפעות חזקות, לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא לפני שלוקחים, בייחוד אם אין סיבה מיוחדת שבגללה את לוקחת.
בגדול לדעתי אין יותר מידי דברים שאת יכולה לעשות, חומצה פולית זה חשוב, כושר זה מצויין.
חשוב לי להוסיף, את כותבת שאת רוצה להגיע "מוכנה יותר" הפעם- אין משהו שאת יכולה לעשות כדי להשפיע על הגנטיקה של העובר, תקני אותי אם אני טועה אבל משתמע מזה שאת חושבת שיכלת למנוע את התסמונת דאון אם היית מוכנה יותר- זה ממש לא נכון! זאת לא אשמתך בשום צורה שהיא ובכלל לא נמצא בשליטתך.
מאחלת לך הרבה בהצלחה, ומזמינה אותך לפורום אובדן הריון כאן בתפוז, יש שם הרבה נשים שחוו אובדנים מסוגים שונים, יש שם הרבה ידע וכמובן תמיכה. אם תרצי לחלוק את הסיפור שלך זה מקום מצוין.

אני חושבת שכדאי לתת מקום לעיבוד רגשי

של האובדן הקשה שחווית. אני לא מאמינה שאפשר 'לתקן' את האובדן הזה בעזרת הריון חדש (ותקין. ומהר בבקשה). והריון אחרי אובדן הוא לרוב קשה וחרדתי יותר. ולכן כדאי לתת מקום לכאב, לאבל, לכעס, לכל קשת הרגשות שאת וודאי חווה. גם טני מזמינה אותך בחום לפורום אובדן הריון כאן בתפוז. ומחבקת אותך חיבוק חם.

למעלה