הכנת בירה בבית

עוגי 23

New member
הכנת בירה בבית

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איפה אפשר למצוא חומר (בעברית אם אפשר) על הכנת בירה בבית,האם אפשר להשיג את הכלים הדרושים בארץ? ואם יש פורומים שעוסקים בנושא. תודה מראש עוגי

ranka

New member
היות והייתי בדיוק בשלב הזה

לא כל כך מזמן, אני מרשה לעצמי לענות לך. אז ככה: א. חומר בעברית אין. באנגלית יש אינסוף. אני ממליץ לך להתחיל בספר אינטרנטי מצויין שמסביר הכל כאן. ב. את כל הכלים הדרושים ניתן להשיג בארץ. חלק בסוד היין ואת השאר תפנה אלי במסרים ואשמח לתת לך טיפים. ג. אין בארץ פורומים שעוסקים בנושא. בניגוד לארה"ב,הנושא כאן לא מפותח. הסיבה העיקרית היא שלא משתלם ליבא את המרכיבים וגם אין להשיג תוצרת הארץ. ד.והכי חשוב....אם אתה מאוד רוצה, תוכל להכין בירה ביתית ברמה די טובה. אבל צריך לעשות מאמץ לא קטן בהתחלה להשיג הכל (חומרים מחו"ל וכלים בארץ).וגם חשוב מאוד לקרוא הרבה ולהבין בדיוק מהם השלבים לפני שניגשים לזה. תאמין לי, אני קוצר את פירות המאמץ הזה בדיוק בימים אלו...וזה שווה. תחביב שווה מאוד
אשמח לדסקס אתך הכל במסרים האישיים ערן

screwdelulu

New member
הכנת בירה

בעת שגלשתי באתר הנהדר "איך דברים עובדים" ראיתי כתבה על בירה. הכתבה כתובה בשפה מאוד פשוטה, היא מעניינת והיא קלה לקריאה - שזה יתרון בשביל מי שרק רוצה לקבל מושג לגבי הכנת בירה (בכתבה כתוב על הכנה במפעל ולא על הכנה ביתית, אבל יש שם קישורים גם לאלו שרוצים להכין בבית). יש שם גם הסבר על איך מחשבים את אחוזי האלכוהול בבירה... מומלץ בחום. נ.ב. אני יודע שיש כבר קישור לאתר מאוד מקיף על הכנת בירה בבית, אבל כאן כתוב על הכנה מסחרית. חוצמזה שזה כתוב מתומצת היטב.

למעלה