הכנתם את הארנקים?

rusty

New member
הכנתם את הארנקים?

חדשות ומידע למקצוענים ice.co.il גלובוס גרופ תפתח בסוף החודש קומפלקס בתי קולנוע במודיעין 13.03.06 | איילת גולדשטיין יכלול עשרה אולמות עם 920 מושבים רשת גלובוס גרופ תפתח בסוף החודש קומפלקס בתי קולנוע חדש במודיעין בשם גלובוס מודיעין. המרכז יכלול עשרה אולמות שנבנו במבנה מדורג (כמו אמפיתיאטרון) עם 920 מושבים ומערכות סאונד דיגיטליות מתקדמות. אחד מהם ישמש כאולם VIP לעריכת הקרנות באירועים פרטים, כגון ימי הולדת ואירועים של חברות מסחריות. בתי הקולנוע יהיו פתוחים שבעה ימים בשבוע, בכל שעות היום והלילה, עם פעילויות בוקר ממוקדת לנשים, סטודנטים וגמלאים. בלובי הקומפלקס יוצבו מסכי LCD ופלסמות למידע, פרסום, טריילרים וקטעים מיוחדים מסרטי קולנוע, כאשר בצמוד לבתי הקולנוע ייפתחו ספא ומועדון באולינג. יו"ר גלובוס גרופ, יורם גלובוס: "בפתיחת מרכז קולנועי במודיעין יש חשיבות מהמעלה הראשונה לחיי התרבות של העיר. מעתה לא יצטרכו התושבים לנסוע לבילוי בערים אחרות. המקום ישמש גם את תושבי הערים השכנות, לוד ורמלה, שבהן אין כיום בתי קולנוע". הדפסה סגור חלון

d a l i a l

New member
בטח שהכנתי...יחד עם כרטיסי הרכבת

עד שלא אשב בקולנוע מול המסך ואחזה במו עיני - אני לא מאמינה לשום כתבה.

Gal isr

New member
האמת שדי מתקדמים שם בקצב טוב

בתור אחד שעובר בישפרו כל יום כמעט אפשר להגיד שהם מתקדמים יפה ויש מצב שהם יפתחו בזמן (קרי ב 31.3)

falash

New member
המקום ישמש גם את תושבי הערים השכנות

המקום ישמש גם את תושבי הערים השכנות, לוד ורמלה, שבהן אין כיום בתי קולנוע
NO FEAR

falash

New member
אולי הגזמתי קצת...אולי ../images/Emo8.gif

כשסוף סוף סוף יקום חזון הקולנוע אני אגיד לך אם הגזמתי או לא... אני מאוד מקווה שהקולנוע לא יוצף בארסים שהופכים את חווית הצפיה בסרט לחווית מולטימדיה אינטראקטיבית...

d a l i a l

New member
כאילו שחסרים כאלה

בעירנו הצחה והזכה... בואו לא נרים את האף גבוה ונתעלם ממה שקורה בשטח. התשובה לחששות שלך - חינוך ושמירה קפדנית בקולנוע. ובעצם - כמו בכל מקום אחר.

ערסים>>>שולטיםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם אני לא ערס, יום אחד אני עוד אהיה חח.. חחח יש גם ערסים מתורבתים..
ובכלל- בואו לא נחלק את בני הנוער לפי מנת המשכל, כמות החמצון בשער וגובה הג'ינס..

יוסף, תעשה טובה אישית

אל תעלם מן הפורום הזה, ברור? אנחנו צריכים אותך פה כדי להבין כמה בני נוער יכולים להיות נחמדים. [למרות המוסיקה, ואולי בגללה]

מפוזרתתתתתתתת

חחח מבטיח.. אנ'לא עוזב בחייםםםםםםםםם
גם אם ישלמו לי!! סתם אם ישלמו אז אולי כן..
חח בצחוק, לא עוזב אף פעם
חג שמח!!!!!!

Ritrita

New member
../images/Emo6.gifתהרגו אותי אני לא מאמינה

לא מכינה את הארנקים עד שאני אדרוך על שאריות הפופקורן שבאולמות!

Boogi25

New member
אפרופו ארנקים - למחזיקי ישראכרט

תמורת 90 נקודות מקבלים שובר זוגי לסרט ברשת גלובוס גרופ. זה יחס ההמרה של נקודות הגבוה ביותר שראיתי עד כה ישראכרט - מומלץ. ולחברי מועדון "חבר": כרטיסיה של 10 סרטים ברשת גלובוס גרופ ב190 ש"ח לכל ימות השבוע!

למעלה