הכנתי קרם מגנזיום לבד

אור לנו

New member
הכנתי קרם מגנזיום לבד

משמן קוקוס, מלח אנגלי ומים - והשאלה היא כמה מורחים על הפשוש ? יש מינון מסויים שמומלץ ? לא רוצה להגזים אבל מאוד רוצה לראות תוצאות כי אנחנו עייפים

razgalili

New member
תנסי בהתחלה בזהירות

כדי לוודא שהקרם לא גורם לגרוי. ואז תפציצי. לא ידוע לי על מינון שמומלץ בקרם. לקירקמן יש קרם דומה שעליו אני לא ממליץ. קירקמן ממליצים לשים את הקרם שלהם כגרם קרם עד ארבע פעמים ביום, שזה מקביל ללא יותר משני גרם מלח אנגלי. שינה נעימה.

אור לנו

New member
../images/Emo51.gif רז ועוד שאלה (כמובן) -

ניסיתי אתמול בלילה ובינתיים לא נצפה גירוי. מעניין אותי לדעת תוך כמה זמן רואים השפעה - כי באופן מפתיע בדיוק כמו שמיד לאחר הפעם הראשונה שנתנו לו את האומגה ראינו שינוי משמעותי לטובה גם הלילה - אחרי שבוע רצוף של לילות לבנים שהילד כל הלילה תוך כדי שינה מסתובב, מתרומם ונופל והוא ממש חסר שקט, הלילה הוא ישן רצוף מ 20:30 ועד 15:30 למעט התעוררות אחת למוצץ וב 15:30 חזר לסורו - עם חוסר השקט אבל קצת פחות והתעורר כרגיל בסביבות 6:00. אין לי מושג אם זה מהקרם או לא.

Freed1

New member
למה אתה לא ממליץ על קירקמן?

האם זה רק בגלל המינון, או שיש עוד סיבות?

razgalili

New member
הסיבות שאני לא ממליץ על הקרם של

קירקמן הן קודם כל רשימת המרכיבים: Ingredients: Distilled water, magnesium sulfate USP, glycerine, glyceryl dilaurate, glyceryl stearate, PEG 100 stearate, ceteary alcohol, ceteareth-20, isopropyl myristate, imidurea NF, guar gum, methyl paraben and propyl paraben. וחוץ מזה המחיר. מלח שקונים אותו בסנטים לקילו ונותנים אותו לילד באמבטיה עדיף בהרבה מקרם שעולה 18$ ל4 אונקיות לפני משלוח ומיסים, ושמכיל אלכוהול ושמנים ממקורות פטרוכימים. הסיבה שהילד צריך את החומר הזה היא שמלחכתחילה הכבד שלו לא עובד כמו שצריך, למה להוסיף מזהמים?

אור לנו

New member
האמת - זה מאוד פשוט להכין את הקרם

לבד. בבית המרקחת שבו קניתי את המלח הרוקח אמר לי שהמלח לא יימס במים ויתגבש שוב אבל הוא טעה. לקח לי בדיוק 5 דק' להכין את הקרם על בסיס שמן קוקוס שדרך אגב זול בארץ. חוץ מזה מסקנותי ממריחה של יומיים על כל הגוף של הפשוש - הכמות שהכנתי (כרגע קניתי קופ' ממש קטנה של מלח אנגלי) תספיק לכמה ימים טובים, מה שאומר שהעלות הכלכלית זניחה ואני יודעת לפחות שלא הכנסתי לו "זבל" נוסף לגוף.

לי עד

New member
רז, איך להכין קרם ביתי?

אנחנו קונים בקירקמן והעלות באמת גבוה. אנחנו משלמים 230 ש"ח עבור קופסת קרם המכילה 113 גרם. מתכונים יתקבלו בשימחה.

אור לנו

New member
הוראות להכנת הקרם:

ה"מתכון" הוא מאחד מחברי הפורום שלצערי אינני זוכרת את שמו: 4 כפות מלח אנגלי 3 כפות מים 12 כפות שמן קוקוס. הערות: בפורום נכתב שניתן להכין את הקרם גם משמן שקדים בכבישה קרה. אני העדפתי את שמן הקוקוס וקניתי אותו בבית טבע. עשיתי היום חיפוש בפורום וקראתי שחברים אמרו שיש בעיה עם הגבישיות של המלח והם טוחנים אותו או שמערבבים אותו היטב לפני כל שימוש. אני השתמשתי במים רותחים שאליהם הוספתי את גבישי המלח וערבבתי היטב עד שכולו נמס. בדקתי היום את הקרם המוכן ואין בו משקעים של מלח בתחתית כך שאין צורך לנער היטב לפני כל שימוש. לגבי המלח - קניתי בבית מרקחת קופ' קטנה - הכמות שיש בתוכה היא 3 כפות אז בינתיים עשיתי חצי כמות קרם - אבל אולי כדאי לקנות מראש 2 קופ' ואז אין בעיה. ולסיום - לגבי שמן הקוקוס - השמן מתגבש והופך לקרם - בהכנה חיממתי אותו מעט כדי שאוכל למדוד את הכמות בנוזל. בעיניי זה שהוא מתגבש זה יתרון כי אז בעצם יש לנו קרם ולא שמן. בהצלחה.

קרם

הי, שאלה לגבי הקרם. למה הקרם נועד ? אם אני נותן לילד מולטי ויטמין הכולל B6 ומגנזיום של קירקמן, האם זה נוגד זה את זה? תודה, ירון

למעלה