הכנתי עוגיות מעמול עכשיו ולתוצאה

fairy_mi

New member
מירבלי, נראה ממש מצוין

חייבת לציין שאת אותו הצובטן ראיתי במר קייק במחיר ממש גבוה, לא זוכרת כמה בדיוק- בסביבות 25? או 50?! בקיצור, מחיר מופרז לחלוטין... איפה אפשר לרכוש אותם במחיר זול כ"כ?!
 

א אוהל

New member
נראה פשוט מושלם!

משוגעת על מעמולים. אולי תכיני אותם למפגש שבועות? (לא הכל חייב להיות עם גבינה, לא?) מתי, מתי כבר אסע לאבו גוש???
 

liat ליאת

New member
נראה משגע../images/Emo70.gif

ולגבי המילוי - האם ניתן לשים משהו אחר חוץ מתמרים? לא בני ביתי, וגם לא אנוכי אוהבים תמרים
 

דני אלה

New member
מלית אגוזים מומלצת

מלית אגוזים 1.5 כוסות שקדים מולבנים 1/2 כוס סוכר 10 גרם חמאה מומסת מצוננת 2.5 כפות מי פריחת תפוזים (מי זהר) טוחנים במעבד מזון את השקדים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החמאה ואת מי פריחת התפוזים, ומעבדים היטב עד לקבלת תערובת פלסטלינית רכה, דמוית מרציפן. מכינים כדורים קטנים, ועוטפים בבצק.
 

דני אלה

New member
מלית פרג מומלצת

מלית פרג של נירה שויאר לאזני המן 1/2 כוס סוכר 1 כף דבש 1/4 כוס מים 1 כוס פרג טחון 2 כפות מיץ לימון 1 כף קליפת לימון מגוררת 1/4 כוס צימוקים לבשל סוכר, דבש ומים עד שהסוכר נמס. להוסיף את הפרג ולהמשיך לבשל כדקה. להוריד מהאש. להוסיף את מיץ הלימון, הקליפה המגוררת והצימוקים, ולהשהות לצינון. (אם התערובת נוזלית מדי, אפשר להוסיף עוד מעט פרג או פירורי ביסקוויטים). להכין כדורים קטנים ולעטוף בבצק אני שמה 1/4 כוס סוכר במקום 1/2 כוס, ומוסיפה 1 חב' קטנה של ביסקויטים פשוטים - 28 יח' - מפוררים. אם מתוק מדי, מוסיפה קוקוס. מעולה!
 
מירבלי למה לא השתמשת בכפות

שקנית ממני? הן מיועדות למטרה הזו. בכל מקרה נראה נהדר, אפשר אחד לקפה? פנינה
 
למעלה