הם לא יצאו מגדרם או משהו
כמו נגיד מכמה מנות ראשונות של אבי (לא הבנתי למה), או אליהב (את זה כן הבנתי), או המנות האחרונות של עמנואל ואיריס. הם אמרו בפירוש שזו עוגה פשוטה (היא הוסיפה לדעתי אגוזים), ששוחה ביותר מדי קצפת, אבל טעימה ו***במטבח ההוא*** יוכלו ליהנות ממנו. דהיינו, מתאים לסביבה הביתית. סימה ועמנואל קיבלו הצטיינות משתי סיבות: 1) עמנואל עשה רביולי אסתטי ומושקע. גם המנה שלו הייתה פשוטה למיטב הבנתי, אבל יותר מעניינת מהעוגה, וכנראה מבוצעת סביר + (הם העירו על עלה הבזיליקום בפנים, אבל מצאו את המנה טובה) 2) שכמעט כל השאר כשלו ונקטלו על הסף. דרך אגב, אם אני הייתי השופטת - הייתי נותנת הצטיינות דווקא לשי ויוסי. המנה של שי הייתה יצירתית ומושלמת, ומהבחינה הזו היא "לקחה" את שתי המנות של סימה ועמנואל. והמנה של יוסי קצת לא הצליחה, אבל היצירתיות שהייתה מאחוריה ראויה לציון - כך שכל עוד היא לא הייתה מגעילה, לדעתי הם עברו את סימה ועמנואל. לדעתי, שף עם מעוף (ויוסי הפגין שם מעוף, דרך אגב הוא הפתיע אותי בתוכנית, לא הערכתי אותו כראוי בהתחלה) יכול ללטש את המנות שלו, אבל מישהו שעושה דברים "טעימים" אבל לא זז מאוכל בסיסי לא יוכל לפתח מעוף מכלום.