הכנס

• פותח הנושא lasl
  • פורסם בתאריך

lasl

New member
הכנס

אני ממש נהנתי בכנס. סוף סוף יצא לנו לדבר קצת על עצמינו ולהכניס את המימד האישי שלנו לתנועה. הדיון שהיה לפני הארוחת צהרים היה מאד משמעותי לנו בתור תנועה... אני אישית גם נורא נהניתי לשמוע את הדעות של כולם. הנושא הוא ממש אחלה וטוב שיוצא לנו ללמוד על התפילה שאנחנו משתמשים בה המון, אבל לא יודעים הרבה עליה (מה גם שאני בצנ''ש אז אני עוד אדע ממש הרבה) שבוע טוב לכולם! שרי ממבשרת! (הסניף הכי מגניב שיש!)

halleliesh

New member
באמת שנהנתי כמו שלא נהנתי הרבה זמן

תודה לכולכם על הכל. על שיתוף הפעולה, הדיונים, האכפתיות אחד כלפי השני, ועל החמודות באופן כללי
אני באמת חושבת שזנ היה כנס מאוד משמעותי לכולנו, ובעיקר היה טוב להיות קצת באמת ביחד. ושרי, אין ספק שאתם הסניף הכי מגניב. שבוע טוב,
הלל

ובאמת אני חושב שאני מדבר בשם כולם

כשאני אומר תודה על זה שהרמת את הכנס כשיאיר במילואים, שרון בחו"ל ובסוף יצא ממש אחלה כנס.

yuvalberger

New member
היה טוב.... ו....

באמת שכבר הרבה זמן לא הרגשתי ככה בכנס ואחרי תקופת מה שהיו לי די הרבה מחשבות חוזרות ונשנות לע מה לעזאזל אני עושה בתל"ם המחשבות הללו די התבהרו ואני הבנתי שאני פה כי אני אוהב באמת אוהב את התנועה את הערכים את האנשים את ההווי ואת הכיף אז תודה לכל אחד ואחת שהשתתף בכנס בין אם הוא הכין ערב תרבות אדיר או השתתף או כל דבר אחר אני פשוט שמח שיש מקום כזה שקוראים לו תל"ם שבו באמת אפשר ליהנות לדבר ולשמוח מבלי לפחד שזה יכאב כי זה אמיתי!! אז אחרי ההתפלספות משו הזאת אני רק אגיד תודה תודה ושוב פעם תודה.... לכולכם , לכולנו! תודה! אוהב המון המון יובל!

כנס אההה?...

וואלה, היה נחמד... למרות הערב תרבות שהיה ככה ככה, (ניתן היה לשפר קצת) היה בסדר. לפחות היה מעמיק מאוד....
סתם אנשים, שיחקתם אותה! כולם! לא רק מי שהכין את הכנס, גם מי שבא, כל אחד ואחת מכם/מכן! נהנתי מאוד, ומחכה לכנס הבא!

כנס אהה?...

טוב היה נחמד. למרות הערב תרבות שהיה ככה ככה (ניתן היה לשפר) היה בסדר....
סתם אנשים, שיחקתם אותה! לא רק מי שהכין את הכנס, גם כל מי שבא. כל אחד ואחת מכם/מכן. היה ממש כיף, ואני כבר מחכה לכנס הבא!

תקסר

New member
גמאני! גמאני!

הכנס היה ממש ממש ממש ממש ממש נחמד! פשוט נהנתי להכיר אנשים שלא הכרתי לעומק קצת יותר מקרוב - וגם להיות במקום עם אנשים חמודים אחרים שאכפת להם מדברים שאכפת לי! בקיצור זה היה מיוחד בשבילי :) נשיקות נשיקות חיבוקים חיבוקים אביגל

מסכים בהחלט. היה ממש אחלה

אני מסכים עם שרי. הכנס היה באמת ממש טוב, וגם בעיקר מאוד משמעותי וחשוב עם כל הקטע של הדיון על הנושא השנתי. חוץ מזה, היה נחמד להכיר יותר טוב אנשים אחרים, בגלל שהייתה מסגרת אינטימית נחמדה כזאת. אה, ואני מסכים גם לגבי נקודה נוספת: סניף מבשרת הוא אכן הסניף הכי מגניב שיש!!!

למעלה