נא לברר את העובדות לפני שצועקים
גוועלד. היכן אתה רואה נסיון לגיטמציה לניצול נשים למטרות מין? אני מתנגדת למיסוד הזנות מהסיבות שמצוינות במאמרים המצורפים. שמיסוד לא משפר את מצבן של הזונות אלא מצבן של הלקוחות ושל הסרסורים שהופכים להיות אנשי עסקים. הכסף על המיסים שוב מוטל על כתפי הזונות וכך הממשלה חיה מכספי ניצול. בכל המדינות האירופאיות שתמכו במיסוד הזנות ויש בהם מיסוד, תופעת המיסוד לא שפרה את מצב הזונות, הגבירה את הסחר בנשים, והגבירה את מספר הזונות. הדרך לטפל בזנות לדעתי היא השיטה האבולוסיוניסטית בה נוקטים בשבדיה, שזו המדינה היחידה בעולם בה מספר הזונות במדינה לא עולה אלא יורד. ולאוגוסטוס: אנחנו עדין לא חיות בעולם קרוב למושלם. זונה היא לא סרוגיט, זונה מתחילה לעבוד בדר``כ בגילאי 13-14 (על פי מחקרים בעולם), זונות סובלות מPTSD יותר ממה שסבלו אנשים שניצלו מתופת ויאטנם, ואפילו המחקר הכי מקל מדבר ``רק`` על 63 אחוז מהזונות שסבלו התעללות מינית בילדות, ול- 80% מהזונות בעולם יש סרסורים. בניגוד למה שטען מישהו בפורום הקודם, הזונה איננה ``הצורה החדשה של הפמיניזם`` הזונה היא לא ``אישה משוחררת השולטת על גופה`` ומצבה של הזונה בקאנטים מבחינה גופנית ונפשית. אם את מספרת לי שזה גם מה שעובר על הסרוגייט - אני נגד הסרוגייט גם כן. בנוסף, טרם שמעתי שמליוני נשים ונערות וילדים בעולם נסחרים כדי לשמש כל שנה כדי לשמש כסרוגייט... אגב, אם את מעונינת, אני נפגשת בשבוע הבא עם לינדה (אחת הזונות שראיינתי, אחת ממיסדות ``אנחנו שוות`` אני אצרף את הראיון בקרוב) לאה וניסים. רוצה להצטרף?