הכנסת "בורג עיוור" (Blind Nut)

barksa

New member
הכנסת "בורג עיוור" (Blind Nut)

מה הדרך הנכונה להכנסה טובה של BLIND NUT?

Flat spin

New member
אין ספק שאתה יודע בדיוק להיכן אתה ../images/Emo22.gif

רוצה להכניס את האום העיוור. אין גם ספק שאיש מחברי הפורום אינו יודע . עצתי לך, כשאתה מבקש עזרה, מכל סוג שהוא, קח בחשבון שהצד השני (כלומר, חברי הפורום) אינו יודע במה מדובר. תן הסבר מפורט. אחרת, עם כל הרצון הטוב, איש לא יוכל לעזור לך.

barksa

New member
הכוונה היא הכנסת ה BLIND NUT

לקיר האש על מנת לחבר את תושבת המנוע. ניסיתי ע"י קדיחת החור, הכנסת בורג דרך החור ל BLIND NUT, הברגת הבורג עד שהבורג מתחיל להיכנס לקיר האש. במצב זה המשך סיבוב הבורג גורם לסיבוב ה BLIND NUT ולכיפוף השיניים. האם יש דרך טובה יותר מזו. תודה על העזרה

YHS

New member
כאשר אני מכניס את ה"אום עיוור"

אני שם על צוורו ועל המשטח מעט אפוקסי, שכבה דקה. את הבורג אני מבריג כאשר בינו לביו המשטח שכבה של דיסקיות כדי לפזר את המאמץ. אני סוגר בעדינות את הבורג עד לנעיצת השיניים וממשיך להדק את הבורג עד שהאום עיוור צמוד למשטח. לאחר התקשות האפוקסי אני מוציא את הבורג ומרכיב את תושבת המנוע. אם הנעצים נכנסו כראוי, איני רואה כל סיבה שהנעץ יסתובב.

Flat spin

New member
יתכן שקדחת חור בקוטר קטן מידי ../images/Emo22.gif

והכתף של האום הננעץ אינה יכולה להכנס לקדח. קוטר החור צריך להיות בהתאם לקוטר החיצוני של כתף האום הננעץ. בכל מקרה אתה צריך להכניס דיסקת מתכת בקוטר מתאים מתחת ראש הבורג כאשר אתה מותח את האום למקומה.

guys234

New member
תנסה עם פלייר

אם יש לך מספיק גישה לאזור, בזמן שאתה מבריג תחזיק את blind nut מהצד השני עם פלייר (וככה תמנע ממנו להסתובב) עד שהוא מתחיל להינעץ בעץ ואתה מרגיש שהוא לא יסתובב יותר...ככה לפחות אני עושה

Flat spin

New member
אם אתה צריך פלייר כדי למנוע מהאום ../images/Emo22.gif

להסתובב, משהו כנראה פגום. כאשר הבורג חדש, האום חדשה והתבריג תואם, לא יכול להיות שצריך להחזיק את האום עם פלייר. אלא אם כן ההברגה מלוכלכת או פגומה. אם זה המצב, יש להחליף את הבורג או האום או שניהם, לפי המקרה ולהשתמש בברגים/אומים תקינים.

למעלה