הכניסה של קרסט

אורז

New member
הכניסה של קרסט

רבות דובר על הכניסה של קרסט לשוק משחות השיניים הישראלי והנה קמפיין ההשקה מאכזב ואינו מעורר כמעט שום רגש. סרט ההשקה אינו משדר עוצמה, משהו גדול שהגיע מארצות הברית, אלא סתם עוד משחה עם הבטחה מטופשת בקריאיטיב של השיניים בעיתון שלא ניתן לקשקש עליהן בטוש. דווקא היום ראיתי מודעה שלהם והיא טובה יותר- מברשת שיניים שבמקום השערות יש גורדי שחקים אמריקאיים.

haddar

New member
הקריאייטיב המטופש

של קרסט זכה בפרס בניו יורק. מברשת שיניים שבמקום שערות יש לה גורדי שחקים נראת לך כמו מודעה טובה? אתה רוצה שסרט שמוכר פאקינג משחת שיניים ישדר עוצמה? משחת שיניים גדולה שהגיע מארצות הברית? זה מגוחך. יודע מה, יכול להיות שיש כאן נסיבות מקלות. בקמפיין בארץ לא הראו את כל הסרט אלא רק את סופו, מה שהיה יכול להרוס אותו, אבל לידעתך - זהו סרט של פרס ומגיע לו.

shellush

New member
דווקא לדעתי...

זו פרסומת נהדרת!! הבחור עושה משהו נורא שגרתי שאנחנו באמת אוהבים לעשות... והוא לא מצליח למחוק את הלובן של השיניים אפילו שזו רק תמונה, זה עד כדי כך לבן. נפלא, מתוחכם ודל תקציב, מעביר את המסר יופי!

sunset3

New member
......

קרסט מפרסמת את עצמה יותר בפרסומת בשלטים של תחנות אוטובוס ושלטי חוצות מאשר בפרסומת בטלויזיה שראיתי רק פעם אחת.. וגם ראיתי קצת בעיתון.. אני דווקא לא אהבתי את הפרסומת ואם לא הייתי לומדת שיווק כנראה גם לא הייתי מסתכלת על הפרסומת הזאת.. ולא מתעניינת לעומק מה יש על מברשת השיניים. במקרה אני גם דיילת מכירות שלהם וראיתי שאין כל כך התלהבות סביב קרסט ורק מי שמכיר מאמריקה קונה ואלה שאוהבים לעשות שינויים קנו. והמבצע שלהם.

למעלה