הכנות

ROMI222

New member
הכנות

קודם כל אמרתי, צריך לשבת לחשוב לתכנן, לראות מה אני עושה עם זה....
רק מהמחשבות התחילו לי גליי חום נעימים בכל הגוף
אבל צריך עכשיו בתאכלס התחלתי להוריד לק ברגלים ובידיים טוב טוב שלא יישאר כלום והלכתי להתרחץ.
נכנסתי למקלחת התחלתי להסתבן, לנקות את עצמי עד ליסוד.
יצאתי מהמקלחת שרק מגבת לגופי והתיישבתי על המיטה לקחתי קרם גוף בריח נעים והתחלתי להתמרח חשוב לי להיות מטופחת. לאחר מכן שמתי לק ברגלים ובידים בצבע אדום עז.
בעודי מסתכלת על הלק מתייבש אני כבר חושבת איך שנגיע אני מודיע לו לצאת מהאוטו ולהתפשט אחריי זה לפתוח את הדלת שלי ולשבת על הברכיים מולי, מגישה לו את רגליי והוא מתחיל ללטפן בעדינות , האצבעות! אני פוקדת, הוא מוריד לי בעדינות את הנעל ומתחיל ללקק לי בעדינות את הבוהן, מכניס אותה לפה ומתחיל ללקק בתנועות סיבוביות, אחר כך ניגש לשאר האצבעות ונותן גם להם טיפול מפנק בלשון.
הגליי חום המתחילים להתמקד במקום אחד ואני חייבת להמשיך בהכנות
חוץ מימני יש עוד כמה דברים להכין אני חושבת, אני מחפשת בארון את השוט ומניחה על המיטה, אחריו מגיע הויברטור, הנוזל לסיכוך ועוד כמה דברים שיגרמו להנאה...
מביאה שקית גדולה, ומבינה שהיא קצת שקופה וככה אני לא יכולה לצאת מהבית כהשכנים החטטנים שלי עוברים ותוהים מה ראו שם בשקית, ומייד מחליפה לתיק.
אני מכניסה את השוט לתיק וחוזרת לחשוב על הגבר שעוד עסוק עם הרגליים שלי בפה שלו, אני מוציאה מהתיק את השוט ומתחילה להצליף בגבו, למה אתה מתעצל?? תשקיע יותר! הוא בתגובה ממהר להתנצל, וחוטף הצלפה נוספת אז תראה לי שאתה מסוגל, הוא ממהר ללקק כל אצבע, וגם בניהם, אני דוחפת את האצבעות לתוך הפה, הוא נחנק קצת ואני מפסיקה הוא עוצר רגע, נושם וחוטף סטירה מישהו אמר שמותר לך להפסיק?? הוא מתחיל ללקק שוב ואני דוחפת את הרגל הפעם עמוק יותר ונותנת לו להיחנק כמה שניות ומוציאה- אתה רואה שאתה רוצה אתה יודע. אני מוציאה קולר מהתיק תלבש את זה ועכשיו אתה תיהיה הכלבה שלי וזורקת לכיוונו הוא שם עליו ואני יודעת שהוא מתאים לו בדיוק, קולר אדום, מחברת לו רצועה ופוקדת מעכשיו רק על ארבע.
לוקחת איתי את התיק והוא כבר על ארבע, אני מתקדמת והוא אחרי אני נעצרת והוא לא מספיק, אני נעמדת מאחוריו ומתחילה להכות על התחת ימין ואז שמאל, ושוב ימין ושמאל עוד קצת עם השוט כשאני נעצרת אתה נעצר אחריי, הוא מהנהן עכשיו קח אותי לשם אני מצביעה על נקודה לא ברורה באופק ומתיישבת לו על הגב, לאט לאט הוא מתקדם אבל לא מספיק מהר ,תעצור אני פוקדת קמה ומוציאה מהתיק כיסוי עיניים ומכסה לו, תיתיישב מוציאה מהתיק חבלים וקושרת את הידיים לרגע נהינת לי מהמראה שלו חסר אונים על החול וחוזרת לתיק כדי לקחת...

A לוןA

New member
היי! הלו!!

כבר מליון שנה לא היה פה סיפור שליטה נשית, ועד שאת מביאה אחד כזה הוא נפסק באמצע?

לא פייר!

יובא מייד חלק 2!

(
)

למעלה