הכנות לחורף

ro1600

New member
הכנות לחורף

יש לי חיפושית שנת 72 , 1600 גרמנייה . האם יש לה דרישות לחורף ? האם צריך לשנות משהו ? אה כן , עוד דבר , מה הלחץ גלגל קדמי מומלץ ? האם יש שינוי בלחצים בחורף ?(שינוי באחיזת כביש לדוגמה ) . תודה .

emek51

New member
כן רצוי להחליף אוטו

כן כן אני מצפה למכות ביום שישי

Dr Bug

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי,

16 מקדימה, 26 מאחורה אבל . . . בנוסף רשום על החלק הפנימי בדלת תא הכפפות

vq55205

New member
מקדימה ומאחורה

אני ממליץ קדימה 20 אחורה 30 תקבלו היגוי יותר רך וסחיבה יותר טובה

vq55205

New member
חורף

אתה צריך צמיגים תקינים , וישרים תקינים ,מומלץ מאוד מערכת מתזים תקינה ומשהו שיפשיר לך את האדים מהשימשה הקידמית . אם לא החלפת פלטינות בזמן האחרון מומלץ להשקיע איזה 25 ש"ח בענין . הלחץ בגלגל הקידמי המומלץ הוא 16 ובעומס 18 .הואיל שבחורף הטמפרטורה יורדת גם לחץ האויר בצמיג יורד אז תצטרך לנפח קצת כדי להגיע ללחץ הנדרש. לענין אחיזת הכביש תנאי החורף לענינינו מים ובוץ משמשים שיכבה חדשה שמפרידה בין הצמיג והכביש אחיזת הכביש נפגמת עקב כך ולפעמים היא מסוכנת ,תוסיף לכך את הראות הלקויה בתנאי גשם והתנאים כבר לא כל כך סימפטיים בכל מקרה מומלץ לנסוע 10 קמ"ש פחות ,וכפי שידוע לך מתחייבת נהיגה זהירה יותר.

dejavu

New member
ההסברים של VQ

איזה הנאה לקרוא את ההסברים של VQ, תמיד הסברים מענינים וקולעים... סחטיין עליך, אין לי מה להוסיף...

vq55205

New member
תודה שימחת את ליבי

רואים אותך מחר ? (שאלתי גם בפרטי כנראה לא ראית)

Morticia

New member
חיפושית בחורף

שלום לכולם, היה כבר עץ על חיפושיות בחורף. ושם כבר התלוננתי על מתילדה.. (בטח שמתם לב שאני אוהבת לקשר). דרך אגב, לחץ הגלגלים אצלי, בהוראת האנשים שמהם רכשתי את הצמיגים הרחבים, הוא 26 בקדמיים ו-30 באחוריים. אתמול הכנתי מתילדתי לחורף שמתי בה חבילת טישו. טיש.

למעלה