הכנות להנקה...

ניצפיץ

New member
הכנות להנקה...

שלום, אני עומדת ללדת פעם שניה בעזרת ה' בקרוב. את בתי הנקתי בהנאה שנה וחמישה חודשים, ואשמח לחזור לזה.. זכור לי שבהתחלה היו לי פצעים וסדקים בפטמות, שאמנם חלפו עם שיוני תנוחת ההנקה (יועצת הנקה הראתה לי איך להצמיד אותה) בכל זאת , מחשש שמא הסדקים נוצרים גם מעצם ההנקה בהתחלה, האם כדאי לרכוש משחה מסויימת, או לחכות ולראות אם יש בעיות. איזו משחה מומלצת? ועוד שאלה - פעם דובר פה על רפידות להנקה רב פעמיות מבד, איפה משיגים ובאיזו תדירות מחליפים? תודה

1טלטלים

New member
הכנה להנקה

היי, ראשית ,בשעה טובה ! פצעים וסדקים בפטמות נוצרים עקב תפיסה לא טובה של תינוק .כפי שנוכחת לדעת שינוי תנוחה ושיפור תפיסה מונעים את הופעתם,אם תינוק תופס נכון את השד אין סיבה ייוצרו פצעים וסדקים.משחה מהווה פתרון זמני לפצעים ,איננה מרפאה אותם ,שינוי תנוחה ו/או תפיסה על השד -פתרון ממשי.אם מדברים על המשחות:הכי מומלצת היא משחת PURELAN (תוצרת מדלה),לנסינו,משחות שהן על בסיס לנולין(LANOLIN) טהור.ניתן להשיג ברשתות רב קט,שילב... מצרפת לך כמה דברים חיוניים אשר ירעננו את זכרונך ויכינו אותך היטב את הנקה הבאה (בע"ה).ממליצה בחום לפנות לליגת לה לצ'ה ישראל אשר מקיימת מפגשים פעם בחודש (נשים בהריון גם מוזמנות),בהן תוכלי להתעדכן,לבקש עזרה ועצות ,לחלוק (קו החם של ליגת לה לצ'ה 1-700-700-254 ). לגבי רפידות להנקה מבד הן מתוצרת של מדלה ,מחליפים אותן באותה תדירות שמחליפים את הפשוטים (ברגע שהם ספוגים בחלב),איפה משיגים?לבדוק ברשתות שיווק (רב קט,פיפו,שילב...פארמים...) או לשאול אצל היבואן של מוצרי מדלה בארץ "ביפקס" 09-9586211 . המשך הריון תקין וקל,לידה קלה והנקה מוצלחת, מקווה שעזרתי- אמא של טל

Ronit Jenny

New member
בקשר למשחה...

גם אני במצבך, לפני הנקה שלישית ואחרי שתי הנקות מוצלחות. הפעם הצטיידתי מראש במשחה שמכילה 100% לנולין טהור. בארץ יש להשיג אחת של חברת מדלה בשם Purelan וניתן להשיג אותה במגוון מחירים גם באינטרנט וגם בחנויות למוצרי תינוקות. בהצלחה, רונית

למעלה