הכנה לשלב ב'הכנה לשלב ב'
מישהו יודע באיזה רמה שלב ב'? מה הציפיות בידע הכללי? האם שואלים דברים כמו ערי בירה, אקטואליה וכו'? מה החלקים של הבחינה? האם בע"פ אן בכתב?
הכנה לשלב ב'
מכל הבחינה בידע כללי הבן שלי זכר רק ששאלו מי זה נשיא המדינה? הוא ענה "פרס" - אמרתי לו "wishfull thinking". כדאי להתכונן קצת באקטואליה.
דובר על כך רבות בפורוםהכנה לשלב ב'
מישהו יודע באיזה רמה שלב ב'? מה הציפיות בידע הכללי? האם שואלים דברים כמו ערי בירה, אקטואליה וכו'? מה החלקים של הבחינה? האם בע"פ אן בכתב?
אממדובר על כך רבות בפורום
כדאי לעשות חיפוש.
אממ
עשיתי את המבחן לפני ארבע שנים נידמה לי.. והשאלות שאני זוכרת הן בידע כללי: בירת סוריה מה היה שייקספיר חוץ מזה עוד: -שאלות בחשבון -ננותנים צורות\תמונות וצמתוך רשימה של צורות צריך לבחור את המתאימה ביותר -שאלות בהבנת הנקרא המבחן בנוי מ4 או 5 חלקים.. החלקים שאני זוכרת הם: הבנת הנקרא,ידע כללי, מתימתיקה, ואת הזה עם הצורות... לכל נושא נותנים רבע שעה.. יש 25 שאלות בכל נושא זה שאלון אמריקאי.. יש בחוברת אחת שאלות ומקבלים גליון תשובות... מקווה שעזרתי.. אגב.. זה היה אצלנו אני לא בטוחה שככה זה יהיה אצלכם .. המבחן שלי היה של מכון סאלד.. ועוד משהו.. אני מבינה למה הוא לא זכר.. כל מי שיוצא משם שוכח תוך כמה דקות.. כי אחרי כזה לחץ כבר לא זוכרים כלום... בהצלחה... רותם
הכנה לשלב בהכנה לשלב ב'
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.