הכנה לצבא

ברקי17

New member
הכנה לצבא

מה המצבבב שומעים אני מראשון ואני רוצה ללכת להכנה לצבא שמעתי יש משהו כזה בספורט כיף ואין לי מושג איך להגיע אליהם אין לי שום מספר או משהו כזה אם מישהו יודע משהו על זה ויכול לעזור לי שיגיע אלי לאיסי 224314509 או לאי מייל [email protected] תודההההה :):)

helib16

New member
"אחריי"

באתר הזה יש את כל הפרטים שתצטרך. אחלה אנשים , אחלה מאמנים... http://www.aharai.org.il/

almogas

New member
כמה חברים שלי ב אחרי.

הם מתאמנים כל אימון שעה וחצי אני חושב פעמים בשבוע.. זה עולה 150 שקל לחודש(כלום!! ממש זול) הם רצים הרבה.. הם עשו איזה פעם אחת עם אלונקות ו30 קילו אני חושב שעתים בערך רצו עם זה באיזה שדה כמו בגיבושים(רק ששם בטח המשקל יותר גדול אבל זה בסדר בתור התחלה) בקיצור רצים הרבה.. הרבה אימוני כוח.. לפי זה שבא אלינו הוא אמר שהרבה מאצליהם הולכים לסיירות בהצלחה

ברקי17

New member
תודה

חח קצת הפחדת אותי אבל בסדר אני ילך לשם לראות לנסות אני אני עוד לא ממש סגור על עצמי איפה אני רוצה להיות..

almogas

New member
חח אל תפחד..

יכול ליהיות שזה היה פחות וחבר שלי סתם מגזים אבל הרבה רצים.. אממ עוד דבר שעשו להם בפגישה הראשונה כבר הם רצו איזה 20 דקות סיימו ישר שכיבות סמיכה סיימו עשו ספרינטים ריצה קלה ספרינטים ריצה קלה.. ככה בערך למרחק של 30 מטר נשמע שזה יכין אותך טוב לצבא..

eduard16

New member
../images/Emo45.gif

150 שקל לשנה לביטוח ועוד כמה עשרות שקלים לסדרות (יש אחת בחנוכה ואמורה להיות אחת בפסח)

B i g B

New member
אחריי

לך על זה, שווה ביותר - מניסיון. אתה מכיר אחלה אנשים ונכנס לכושר תוך כדי.

eduard16

New member
במהלך האימונים

רצים המון.. לפעמים אלונקות עם כמה שקי חול.. יש כל מיני דרכים ומקומות לרוץ.. אצלנו בנתניה לדוגמה רצים לים.. או רצים עם אלונקות ושקי חול בשדה צמוד..

למעלה