הכנה לסקר

LadyG

New member
ונזכרתי בעוד 2 קטעים

אינסטרומנטלים מצויינים מתוך ה- Pet Sonds של הביץ' בויס: הראשון Pet Sounds והשני אם אני זוכרת נכון let's go away for awhile.

עשרת הגדולים שלי

במקום הראשון, חייב להיות: king crimson - fracture ואח"כ pink floyd - atom heart mother frank zappa - the gumbo variations pink floyd - any colour u like pink floyd - one of these days yes - the clap camel - snow goose (אין מה לעשות) king crimson - larks tongues in aspic genesis - after the ordeal frank zappa - Peaches En Regalia

לא מבוטל, נדחה קצת

אני מכין מאגר סקרים בשביל שלא נתקע עם אותו סקר חודשיים הסקר הזה, יעלה מחר אחרי שאקרא את כל ההודעות ואשמע את כל הדברים ששחכתי והזכירו לי.

giba70

New member
10 יצירות, ארוכות וגם קצרות

קודם כל אני חושב שיש מקום למייק אולדפילד גם עם Tubular Bells (למרות שהוא קצת מדבר שם) וגם עם Ommadawn. פינק פלויד: Atom Heart Mother וגם Interstellar Overdrive המהמם מהתקליט הראשון. ובטח שגם The Great Gig In The Sky, שהרי אין בקטע מילים. ג'נסיס: After The Ordeal מתוך Selling. קינג קרימזון: Bolero-The Peacock's Tale מתוך Lizard. זאפה (ממה שאני מכיר): Peaches En Regalia מתוך Hot Rats. רנסנס: Prologue מתוך אלבום באותו שם, גם כאן יש קול נשי מדהים כמו ב"עגלה הגדולה בשמים" של פינק פלויד. ונסיים במשהו יותר כחלחל, אריק קלפטון עם Peaches & Diesel מתוך Slowhand. וכך הרווחנו שני אפרסקים במחיר אחד: זאפה וקלפטון, שאולי אם נרצה נוכל ליצור מהם את הגיטריסט האולטימטיבי, שייקרא להלן פריק זאפטון.

giba70

New member
לא, אני מתכוון לעגלה...

כמו המחשב שלי. תבדקו ותראו שהפירוש של gig זה לא רק הופעה או "אירוע" אלא גם עגלה והכוונה כאן היא לעגלה הגדולה (שנקראת גם לעתים הדובה הגדולה), כלומר קונסטלציית הכוכבים ההיא בשמים.

או קיי

את זה לא ידעתי. אבל לדעתי, הפירוש של "הופעה" מכניס אותך הרבה יותר טוב לאווירה..

HelterSkelter1

New member
גם אני טוען שזה "עגלה" למרות שהרוב

חושבים שזה הופעה. זה פשוט יותר הגיוני.

למעלה