הכנה להנקה

יהודיתל

New member
הכנה להנקה

שלום, אני אם לילדה בת שנה ו-8 חודשים, לאחר הלידה ניסיתי להניק אולם לא הצלחתי מאחר והפיטמות שלי שקועות. ניסיתי בעזרת פיטמות סיליקון אך זה לא ממש עבד. רציתי לדעת כיום שאני מתכננת את ההריון השני, האם ישנם פעולות שאני יכולה לעשות על מנת שלאחר הלידה יהיה ניתן להניק. תודה רבה, יהודית

אמאגלית

New member
בהחלט בהחלט וטוב שאת שואלת

נהדר שאת מכינה את עצמך לפני, כי זו הדרך הנכונה להבטיח שתוכלי להניק... לי יש את אותה בעיה + בעיה נוספת, והייתי בטוחה שלא אוכל להניק, אולם החלטתי שאעשה הכל כדי להצליח בהנקה. אני מאוד ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה לפני הלידה. אני הלכתי למישהי שערכה מפגש קבוצתי להדרכה על הנקה. היא אכן אמרה לי שזה יהיה אתגרי להניק אצלי אבל אפשרי... כמובן שהיו בעיות, ולכן גם הזמנתי אותה אליי לביקור בית. היו 3 שבועות קשים שעדי לא היתה מוכנה לינוק ואני שאבתי והשלמתי לה את הארוחות בסימילק, ואח"כ הכל הסתדר, ועברנו להנקה מלאה. היום עדי בת 10 חודשים ויונקת. מאוד חשוב שתקיפי עצמך בסביבה תומכת ולא בכאלו שידחפו אותך לתת בקבוק אם יהיו קשיים בהתחלה ... אז הכיני לך רשימה של יועצות הנקה מוסמכות בלבד באזור מגורייך. את יכולה גם להגיע למפגשיי ללצ'ה באזור מגורייך והתייעץ ולשמוע וגם כאן בפורום תוכלי לקבל המון תמיכה. ב ה צ ל ח ה

למעלה