הכנה להנקה

הדסב

New member
הכנה להנקה

לאחר הלידה הקודמת סבלתי קשות מההנקה ובסופו של דבר הפסקתי להניק. כעת אני בחודש השביעי להריוני השני ואני מעוניינת לדעת האם ניתן להכין את הפטמות (פטמות שטוחות) עוד לפני הלידה כדי שאוכל להמנע מהבעיות והכאבים של הפעם הקודמת. (הבנתי שיש משהו שנקרא קונכיות הנקה - האם מומלץ, מתי, איפה רוכשים ...) תודה מראש, הדס

1טלטלים

New member
הדס יקרה

ברוכה הבאה! יוזמה מבורכת... אין צורך להכין או להתעסק יתר על מידה עם פטמות או שד .טבע עושה את שלו! אפילו עם פטמות שטוחות...לעתים,התחברות טובה לשד של תינוק פותרת את הבעיה ומעצבת את הפטמה.הרי תינוק יונק משד ולא מהפטמה.לגבי קונכיות הנקה,ניתן לרכוש אותן בשילב או בכל רשת המתמחה בציוד לאם או לתינוק,אך עצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע היא לגשת ליועצת הנקה מוסמכת לקראת תל"מ ולקבל ממנה מידע מלא ועדכני לגבי בעייתך (אם קיימת כזאת) וגם לגבי שימוש בקונכיות הנקה.אם תאמרי היכן את גרה נוכל להפנות אותך ליועצת הקרובה אלייך. בינתיים,תהני מהריונך ואולי גם תקראי קצת על הנקה ,ממליצה לפנות לקו החם של לה לצ'ה 1-800-350-440 ולבקש לשול אלייך ספרים או עלונים בנושא הנקה .(ממליצה על "הנקה-פשוטה וטבעית") אמא של טל

smintzer

New member
היתה לי בעיה דומה עם בתי הבכורה

גיליתי שיש לי פטמות שקועות לאחר לידתה. כשחזרתי הביתה, אני חושבת שעזרו לי השאיבות כדי להוציא את הפטמות. לאחר תקופה של שבוע בערך ההנקה הסתדרה הרבה הצלחה!!!

batLaLeche

New member
פטמות שטוחות

טלטלים צודקת. וכדאי אחרי הלידה להיות בקשר עם לה לצ'ה או עם יועצת הנקה מוסמכת (מוסמכת IBCLC בלבד) כדי להיות עם יד על הדופק - קל יותר לטפל בזמן וליהנות מחווית הנקה מוצלחת, מאשר להסתבך לבד בלי תמיכה ועזרה. תיקון קטן: המספר של קו התמיכה של לה לצ'ה הוחלף, והוא עכשיו 1-700-700-254

למעלה