הכנה להחזרת מוקפאים..

הכנה להחזרת מוקפאים..

יקירותי...חולה עליכן! פעם כתבתי פה, עברתי איתכן הזרעות והמתנות, עכשיו אני לקראת "ילדי ארטיק" ולכן שמי בהתאם. אז נעים להכיר: לקראת החזרת מוקפאים בני 48 שעות. על פי בדיקת דם ביום ה-10 למחזור הוחלט: החזרה צפויה: ביום ה- 28 אסטרופם מהיום ה- 10 בדיקת דם וUS ביום ה-25 פנינים מהיום ה-26 נראה לכם שלפי הבדיקת דם של היום העשירי אפשר לצפות כל כך רחוק?! בד"כ הביוץ אצלי הוא סביב היום ה-14, אין חשש שנפספס תזמן המתאים להחזרה?! פשוט כבר כמעט הפסדנו ת'חודש בגלל שרצו שנבוא מאוחר מדי לבדיקה אם הציסטה נעלמה והגעתי על דעת עצמי מוקדם בשלושה ימים וזה מה שהציל את החודש, אז אני רוצה להיות ראש גדול! אנא....עזרו לי! מזדהה עם הגוזלים שלי:

מיש פה מישהי שמבינה במוקפאים../images/Emo186.gif?

כי אנחנו ממש לחוצים... פלייייז... עדיין מזדהה עם המתוקים שלי...

סביון1

New member
לא ממש מבינה במוקפאים

בפעם היחידה שהחזירו לי מוקפאים זה היה על בסיס מחזור טבעי בלבד, בלי שום "דרעק" להכניס לגוף לפני. ורק תמיכה של אנדומטרין אחרי. ההחזרה נעשתה מספר ימים אחרי הביוץ, לפי גיל העוברים (כלומר, אם העוברים בני יומיים אז יומיים אחרי הביוץ הם אמורים לחזור לרחם). הפרוטוקול שלך לגמרי שונה. ולכן לא יודעת מה לענות לך, רק מקפיצה.

באמונה

New member
אופס, שכחתי לכתוב תוכן:

אוף,אז אתן יודעות שאחרי השאיבה לא החזירו והחודש היתה לי ציסטה ולכן לא רצו להחזיר, אבל אחרי זה היחידה עוברת דירה ואחרי זה מילואים ונמאס לי לחכות!!! מה הסיכוי שציסטה תרד לבד? ומה הסיכוי של החזרת מוקפאים ללא הכנה לעומת החזרה עם הכנה? אנחנו לחוצים כי זה תלוי בנו אם לקחת גלולות.

Yosepha

New member
מצטערת - שלי היה מאד שונה

הי, הסתכלתי עכשיו על הפרוטוקול שלי ממחזור המוקפאים, והוא היה ממש שונה, אז אין לי מושג מה לענות לך. אני רק יודעת לומר לך שאם את חוששת שהם יפספסו את היום, אז תטרטרי אותם. עדיף להיות נודניקית מאשר לחיות עם רגשי אשמה של 'מה היה קורה אילו'. בהצלחה! יוספה

venus13

New member
הי ארטיק קרטיב

בכל הקשור לשאלות רפואיות גרידא הייתי בהחלט ממליצה לנדנד לצוות הרפואי ולא להסתמך רק על מומחיות הפורום (שללא ספק הן לעיתים מומחיות יותר מהרופאים ובכל זאת...) לא זוכרת מתי בדיוק קובעים את המועדים אך בעיקרון מחזור מוקפאים הוא מחזור קל: מחזירים תומכים בודקים ומוצאים בטא ענקית ובטן עגולה ל - 9 חודשים שיהיה בהצלחה ד"א - יש המון הרבה הצלחה עם מוקפאים (לי למשל) שיהיה בהצלחה ונוס

כתבתי גם בפורום פריון האשה והגבר

אבל אני רואה שהוא עונה רק בלילה,אז אולי בכל זאת מישהי יודעת?

לי מ ו ר

New member
אני לא ממש מבינה

וקצת מוזר לי שמהבדיקה ביום העשירי, כבר יודעים מתי תהייה ההחזרה. אני במקומך הייתי מרימה טלפון ומבקשת להבין למה זה כל כך מאוחר אם את בד"כ מבייצת ביום ה-14. אולי אפילו מבקשת אות יכולה לומר, "כדי להרגיע את הלחץ" לעשות בדיקת דם נוספת, יותר לקראת הביוץ.

זה בדיוק הקטע!!!

עלית על החשש שלי! אם הבנתי נכון: כשהתקשרתי לנקץ האחות אמרה לי שהאסטרופם מעכב ביוץ, כן? שמעתן על זה משהו? כי אני יודעת שהוא רק בונה רירית...

לי מ ו ר

New member
תראי

אני כרגע בהחזרת מוקפאים על בסיס מחזור טבעי. מהיום ה-10 אני עושה בדיקת דם כל יום! גם בשבת אני אמורה לעשות בדיקת דם. הביוץ שלי נע בין היום ה-14 ליום ה-21, ועד שלא הוכח ביוץ אני ממשיכה לעשות בדיקות דם.האחיות אמרו לי בהתאם לבדיקות הדם שלי שהביוץ לא נראה כל כך קרוב, אבל הן אמרו שהביוץ עוד רחוק. בזמנו שעשיתי החזרה עם אסטרופם, ביום ה-17 היתה ההחזרה.

למעלה