הכנה לדואתלון

benny tsabba

New member
הכנה לדואתלון

הי, יש פה משהו שיכול לתת עיצה לגבי השבוע שלפני התחרות ? כמה אימונים,מנוחה,מזון ? תודה

החרמש

New member
3 לפנות בוקר!! ../images/Emo12.gif

יוני רשם לך לקום שלוש וחצי שעות לפני הזינוק ואני נאלץ לחלוק על העניין. קודם כל,אני לא מאמין שהמחקר היה לגבי זינוקים בשעות כאלה(6.30 בבוקר) וחוץ מזה אני מאמין שמספיק שעתיים כדי להתעורר ואם רוצים להיות עירניים זה תלוי יותר בחימום (ובראש). בקשר לארוחה אני ממליץ לאכול משהו שאתה רגיל לפני אימון(ריצה),כמובן עם עדיפות לדברים קלים לעיכול,כל אחד אוכל משהו אחר לפני תחרות ואם כל האנשים היו אוכלים מה שאני אוכל בבוקר של תחרות (3 קערות קורנפלקס עם חלב) אולי היו צריכים לפזר שירותים כימיים לאורך המסלול...

yoni malka

New member
עצה חשובה

יום לפני הדואתלון כלומר יום שישי להקפיד לשתות מים יתר על המידה... ממש להסחב עם בקבוק מים ולשתות כל הזמן... רצויי גם להמנע מאכילת דברים חומציים כגון חלב פרות הדר וכו´...לקום לפחות 3.5 שעות לפני שעת הזינוק... כי מחקרים מוכיחים שהגוף בשיאו 4 שעות לאחר ההתעוררות... בהצלחה !!!

benny tsabba

New member
תודה ועוד משהו

מבחינת אימונים : האם כדי להמשיך להתאמן 2 פעמים ביום בשבוע התחרות ? או שלעשות יום אמון מכל מקצוע ? 2-האם לעשות אימונים מעורבים ?(בשבוע שלפני )

zacki

New member
נראה לי שמומלץ להתאמן על מקצוע

אחד ביום תקנו אותי אם אני טועה

yoni malka

New member
עצה מניסיוני...

יום ראשון שני שלישי להתאמן כרגיל... יום רביעי וחמישי אימון אחד יום שישי 15 דקות רכיבה על האופניים כדי לבדוק שהכל תקין וכלום יותר... נסה לאכול כל בוקר לפני היציאה לאימון טוסט או שניים עם חמאה... ככה חצי שעה ליציאה לאימון.....זה מעולה !! וככה גם ביום התתחרות... זה לא כבד מידי... וזה מעולה... רק צריך לנסות את זה לפני תחרות כדי לבדוק שזה לא משפיע עליך לרעה במעמץ....

למעלה