הכמיהה ל"ביחד"

הכמיהה ל"ביחד"

מרגישה כל כך לבד. מסביבי כמעט כולם מסתובבים בצמדים אפילו הוא, שהיה כל כך לא בסדר, יש לו ביחד. בפארק, משפחות מסתובבות, משולשים (אבא, אמא, ילד) וריבועים מושלמים. כבר למדתי, והחכמתי לדעת שלא כל מה שנראה מושלם אכן כזה, אך עדין, יש להם "ביחד". ואני? מוטרדת מ"הלבד" שלי. עזבתי את נישואי הכושלים מתוך אמונה שמגיע לי טוב יותר היגיע? יש ימים, בהם יש ניצנים של התחלות חדשות, שהביטחון בהצלחה נמצא שם אך זמן לא רב אחר כך מגיעה האכזבה. ניצנים שלא מתפתחים. התחלות שאין להן המשך. עשרות יריות באפילה. אף אחת לא פוגעת. נראה שכולם מחפשים אהבה ובפועל, לא פוגשת את אותם אלו שמחפשים כדי למצוא, שמחפשים כדי להיות. פוגשת רק את אלו שמחפשים כדי לחוות. לחוות את הרגע. האם יש שם אחד בשבילי? האם יש שם אחד שירטיט את ליבי? שהרגש יהיה הדדי? תוהה.

r o n i t 3 7

New member
תוהה

האם משולש חייב לכלול בתוכו אמא, אבא וילד/ה, האם משולש לא יכול להיות אמא, ילדה וילד, עזבת נישואים כושלים במתוך אמונה כי מגיע לך טוב יותר, זה אומר שעדיין רע לך, האם טוב לך אם עצמך? ראשית את חייבת להבין שאת לא לבד יש לך אותך, לתוך זה את יכולה להוסיף בן זוג, לא לפני כן... תהני מהלבד הכירי אותו, אח"כ הוא יגיע... האושר שלנו לא תלוי בלהיות שניים, להיות בזוג, אנחנו יכולים להיות מאושרים ממה שיש, מכל ההצלחות שהשגנו עד כה... לא קל להיות לבד, אבל גם לא בשניים...

I Blue Sky

New member
ברור שאפשר אחרת ../images/Emo8.gif

אפשר אימא ואימא וילדה אבא ואבא וילד. אימא ואימא וילד. אבא ואבא וילדה.

ayb1

Well-known member
שחכת עוד כמה אפשריות כמו

אמא גבר ילד/ה אבא אשה ילד/ה וזה קרוב לודאי מצבו של כל מי שהיתגרש הוא אננו ההורה של ילדו של בן/ת הזוג.

הוא בטוח יגיע

כשאת תהיי מוכנה אליו כשתהי מפויסת עם העבר כשתהי שלמה עם עצמך

SecondOpinion

New member
יגיע. דקה אחרי

שתפסיקי לייחל ל"עונש" של ה"הוא" (שהיה כל כך לא בסדר, לדברייך). בהצלחה.

קליל 1

New member
מילותייך נוגעות ללב..../images/Emo14.gif

את כאבך וכמיהתך..אני מרגיש ממרחקים.. את חייבת להעסיק את עצמך..אל לך לשקוע במחשבות על מה יש לאלה שאת רואה מולך.. כנסי לעצמך..ובטח תמצאי כמה יכולות ורגשות יש כך..ותתגאי על כך.. כמו שאמרת..זה שישנו זוג או שלישיה..זה עדיין לא אומר שיש שם את מה שאת מחפשת. גם לא תמצאי בזוגות או ברביעיות את מה שאת מחפשת..כי הוא ..הגבר בתמונה הזו "תפוש" קחי לך ערב של טיול עם חברה ומצב רוח טוב.. חפשי לך תעסוקה או התנדבות לעזרה לזולת..וזה יגיע.. מאחל לך שתמצאי את בחיר לבך במהרה..

לזרוס

New member
קודם כל התפשטי.

וואלה עם כותרת כזאת אין לי ספק שאת כאן עכשיו. 1. זוכרת את הזמן לפני שהתגרשת? זוכרת שלא היית לבד? מילא שההוא התברר כאחד שהוא לא כל כך בסדר, אבל עד אז לא היית לבד, היית אתו, היית עם מישהו. כלומר, אפשר לומר שהלבד הזה הוא לא מצב נצחי... 2. את מה זה לא לבד! יש עשרות אלפים אם לא מאות אלפים שנמצאים באותו מצב שלך. איזה מצב? מצב שבו גם הם לבד... מייאש? אולי להיפך?

EFRATY10

New member
צריך המון סבלנות. אגב, גם אני עזבתי

את גרושי כי לא היה לי טוב,וחשבתי שאמצא טוב יותר. מסתבר שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי.

ד ו ל ה

New member
לחוות את הרגע...

לא בהכרח רע בעיקר אם הוא גם מרטיט את ליבך... החיים שלנו מורכבים מהרבה רגעים קטנים שכאלה צריך ללמוד להנות מהם.

למעלה