איזו התממות נפלאה
לא רציתי להכנס לזה, אבל אם כבר ששאלת אמנה לך כמה מאי הדיוקים שזרעת כאן: "אין לי בעיה להיות שנוי במחלוקת, פשוט אין לי מטרה לגרום לויכוחים עקרים. אני כותב את מה שאני כותב, מה שאנשי הפורום עושים עם זה אחרי כן...." - אמירה מקסימה שסותרת את עצמה בעצם קיומה יחד עם שאר התגובות שלך. האמת היא שברור לכולם שאכפת לך מאוד מה עושים עם מה שאתה כותב ואתה דואג מאוד להגיב. בתשובה ל lost insight על מה עושים עם אנרגיה חופשית: "שיחה הזו מתחילה להיותו אוד אישית בין שנינו, ואולי לא מעניינת את חברי הפורום האחרים. אשמח לענות לך במסר אישי." - שטויות. דווקא זה מתאים מאוד לפורום. אבל את דעתך על חשיבתי הרובוטית למשל (אל דאגה, לא נעלבתי) כתבת בפורום ללא היסוס. לאן נעלמה פתאום הרגישות המפורסמת? ברור שהיתה רק פוזה מטעה וריקה מתוכן. "אם אינקה לא היה מגיב על כל הודעה שלי, בעשרות תגובות, לא היה נוצר השיטפון !" - שקר גס וניתן פשוט לספור את התגובות בפורום אחת לאחת. זאת הבעיה עם שקרנים, הם אף פעם לא חושבים צעד קדימה שהם יכולים להיתפס. והאחרון: "ובעינין ה - אגו מניאק או מורה נאור....אם הייתי אגו מניאק, כבר מזמן לא הייתי כאן! ואם הייתי מורה נאור, כבר מזמן לא הייתי כאן." - כרגיל אצלך, נשמע טוב עד שבוחנים את התוכן. אם היית מורה נאור אולי היית נשאר כאן כדי ללמד, אבל היותך אגו מניאק בהחלט לא מונעת ממך מלהתנפח בפורום. ההיפך הוא נכון: האג הרוחני שלך זקוק לבמה ואנו מספקים לך אותה בשפע. למה שתעזוב? אתה אולי יודע הרבה על הדרך הרביעית וחופשי להתהדר ב"פרקטיקה" שאיננו יכולים לאשר או להכחיש, אבל מה שהבאתי כאן הן בהחלט ההוכחות שיושר ואולי גם חשיבה קוהרנטית אינן התכונות החזקות אצלך, אך מניפולטיביות ויומרה בהחלט כן. אם תמשיך בדרכך זו (ויש להניח שכן, מכיוון שקשה להשתנות) הרשימה תלך ותתארך. אני מציע לך לשחרר אויר להוריד אף ולנהוג כאחד הגולשים בפורום. ההתחזות שלך למורה דורשת ממך יותר מידי אנרגיה וגובה ממך מחיר כבד, וחבל.