הכל תלוי בנו!

Mist2

New member
הכל תלוי בנו!

הגירויים יוצרים את החיכוך. החיכוך בורא את האנרגיה. והאנרגיה מולידה את הסבל. מכאן תבוא הנפילה או העליה, הכל תלוי בנו!

אינקה

New member
כנס רגע מיסט

אחת לכמה זמן מגיע לכאן לפורום אדם נחמד עם כוונות טובות וטהורות בהחלט, ומחליט להציף את הפורום בידיעותיו הרבות. אני יכול למנות בהחלט כמה כאלו שממש כמוך סברו שהמקום הוא קרקע פוריה למה שהצטבר אצלהם ורוצה להתפרץ ולהעניק מעצמו לאחרים. המשותף לכולם הוא כמובן חוסר התאפקות, בולמוס של הצפת חומרים ובטחון מוחלט בצדקת הדרך מבלי להתייחס לזולת אלא בראי המטרות האישיות בלבד. נכון לכרגע פתחת 6 מתוך עשרת ההודעות שמחזיק הדף הראשון של הפורום, ונראה שידך עוד נטוייה. זאת ללא שום התחשבות בכך שהודעותיך (שניתן לאגד את כולן להודעה או שרשור אחד) דוחקות מתוך הדף הפעיל של הפורום שירשורים אחרים שגם הם יכולים להעשיר את באי הפורום. אני יכול רק לשער מה גורם לך לתחושת לחץ כזו, אבל זה לא משנה. שים נא לב שאתה נמצא בחברה ועד מה שאתה מעריך את פועלך יש גם אחרים סביבך שראויים להתחשבות ברצונותיהם, קטנים וחסרי חשיבות ככל שיהיו. שבוע טוב לך, וקל יותר מקודמיו.

אינקה

New member
אני לא מתפלא

אתה אולי חושב שגילית את אמריקה אבל אינפלציה דוהרת של ניקים חדשים וכל מיני קוראים פאסיבים ש"פתאום" מתעוררים הם חלק אינטגרלי מהתופעה שציינתי. הם מתעוררים להם פתאום כדי לעשות את העבודה המלוכלכת עבור זה שחש מותקף אך רוצה לשמור על הדמוי שלו נקי. המהירות בה הגבת דרך ניק זה אומרת לי שקלעתי בול לתופעה. זה גם אומר עליך ועל דרכי הפעולה שלך הרבה מאוד, ובעיקר שאתה רחוק מאוד מלהיות מי שאתה רוצה שנאמין שאתה.

metrikal

New member
יש כפתור שהוא הניק(metrikal)

שם תמצא את עולמו של... אגב תופעות... אתה תוקפני וזה המכוער שציינתי. סתם שתהיה בעניינים.

Mist2

New member
אני אשאל את מנהל הפורום

קמהדנו, האם אני מציף את הפורום ומפריע בצורה כלשהיא להתנהלות התקינה של הפורום? אשמח לשנות את דרכי, אנא תגובה ממך!

אינקה

New member
מנהל הפורום הוא כאחד הגולשים כאן

למעט סוגיות של התנהלות חוקית, והן אינן קשורות כרגע למקרה הנ"ל. מצד שני אם מה שאתה רומז זה שכל עוד ההתנהלות היא במסגרת חוקי תפוז אתה מתכוון להמשיך בה מבלי להתחשב באחרים, זה כבר משהו אחר לגמרי. לדעתי זו אמירה שראוי לומר אותה ישר ולא במרומז, אבל זה כבר עניין אחר.

Mist2

New member
פשוט יכול להיות שישנם אנשים שחושבים

אחרת, שאני לא מפריע להם כל כך...ומנהל הפורום אמור ליצג אותם, לדעתי. עד אז כל טוב

אינקה

New member
מכיוון שאתה נוהג בשתלטנות

ומציף בהודעות שלך כעובדה מוגמרת, לדעתי על המנהל לייצג דווקא את אלו שזה כן מפריע להם. כל טוב גם לך.

נהראש

New member
את השיטפון גורם הסכר, לא הנהר...

ואת יכולות ההכלה שלנו אנחנו מגבילים בעצמנו. אז בוא נתרחב...

Mist2

New member
אם אינקה לא היה מגיב

על כל הודעה שלי, בעשרות תגובות, לא היה נוצר השיטפון
!

אינקה

New member
זה שלב חדש

אבל מוכר גם הוא. לא יקירי, אין לי אחות, לפחות לא בפורום זה. אני מאוד מקווה שלא תמשיך באי אמירת אמת.

קמהדנו

New member
קול אחד לכל אחד ../images/Emo217.gif

משהו שכתבת לפני שבוע וקצת "לזלזל בגורדייף והדרך הרביעית והחמישת והשישית ולא משנה מה, העיקר שמשהו יתחיל לפעפע לבעבע ולזוז בביצת המדיטציה הקטנה שלנו." מיסט משתדל להזיז קצת את הביצה, ולך ניתנת ההזדמנות לזלזל
מכיוון שאין כמעט פתיחות של שרשורים אחרים של חברים קבועים, יוצא שמיסט פתח לאחרונה את רוב השרשורים, אבל זה יחסי. אם נגיד היה כאן שיח יוזמתי ונכבד על בודהיזם, או אושו, או זן, או ודנטה, או שאלות תרגוליות פרקטיות, הרי ששרשורי-מיסט היו נבלעים ונמוגים אל מחשכי הדפים בארכיון עד מהרה... העניין הטכני של תדירות ההודעות הללו - בשלב הזה ביקשתי ממיסט להתחשב. אם מדובר בפוזה שמיסט תופס (או לא) של מורה שרוצה מאזינים לדרשותיו, הרי שכל עוד אין הצפה של ממש, העלבה בוטה של הבורים, או מיסיונריות לשמה - סך הכל זוהי עוד הזדמנות מבורכת לכולנו לבדוק את עצמנו וגם לתת ביקורת אם רוצים. אני כאן כבר שנתיים, וזכיתי לראות הצפות אמיתיות, כמו גם מקרים בהם קונצנזוס של חברי הפורום טיפל בתופעות כאלה ואחרות שדרשו טיפול. זה לא המקרה

קמהדנו

New member
בכל מקרה

אשמח לייצג אותך
לילה נ.ב. א.ב. של תורת המלחמה, לא לפתוח שתי חזיתות בו-זמנית
מופיע מיד אחרי הסעיף של "אל תיכנס למלחמות יבשתיות באסיה" (מתוך הסרט הנסיכה הקסומה)

אינקה

New member
אבל אנחנו במזרח התיכון

כשזה יורד לשתי חזיתות בלבד זה כבר לוקסוס. ליל מנוחה :)

קמהדנו

New member
שמתי לב

עשית משהו שאפילו כוחותינו לא עשו בששת-הימים... הכרעת חמש חזיתות ב48 שעות
תורת הלחימה שלך עוד תילמד בבה"ד1

מתי היה כאן שיח נכבד על בודהיזם?

(או על א-דוואיטה וודנטה, או זן וכולי?) אתה מתכוון אולי למונולוגים נכבדים (וכולי)?

קמהדנו

New member
בסתר לבי

קיוויתי שלפני שנים היה
יש מחזה כזה, לא? מונולוגים מהודנטה

למעלה