הכל קורה...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

rootteem1

New member
ג'קו תודה רבה שנכנסת והגבת!

אין לך מושג כמה אושר סברת לנו כרגע! אי אפשר לתאר במילים! תמשיך לעבוד ולעשות את מה שאתה הכי אובה מחכות בקוצר רוח לדיסק! ותודיע על הופעות, אנחנו בטוח נתייצב. ד"א גם אני לא ראיתי את ג'קו בנולד לרקוד,( את המורה שלי להיפ הופ ראיתי כשראיינו אותה אבל אותו לא! חח...) ובאמת שלא צריך לארגן שום דבר נוסף למפגש חוץ מההגעה שלך! אין עשית לי לי את היום! קטרין שלחה לי הודעה בבוקר על התגובה וכל היום, למרות שהיה לי מבחן מתשיש בהיסטוריה, הייתי אופטימית.. וקצת חסרת סבלנות לחזור הבייתה למחשב=] כוכב נולד 5... באמת שמעניין... כישרון אחד שיצא מפורום כבר יש... דידי בשיר על המדינה במקרה מעורב
????? =] בהצלחה בגמר בירקון... נביא שלטים... טוב אני זזה להמשך היום קטרינה אם את רואה את זה, אז את מסננת יותר ממני! ואממ דברי איתי... כפרעליך נשמה! עוד שבועעיים עוד עוד שבועיייייייים=] זואי אני מביאה לך את הדיסק החדש של הילארי מ- NYC, רוצה גם את הבושם?.. נראה לי שיש מארז.. חח.. ביושששששששששששששששששששששששששששש

Karina85

New member
יפה שלייי

הפלאפון היה על שקט... סורי מותק
אני לא יכולה לדבר עכשיו מאמוש, אני אתקשר אלייך עוד מעט!!! אם זה דחוף אז תקשרי... לאב יוש!!! מואאאה

שונית 7

New member
הי גקו תענוג אמיתי לשמע ממך../images/Emo24.gif

שמחה לשמע שנינים מתקדמיםאפילו לאט אבל בכוון הנכון. בבקשה בבקשה תכנס לפןרום לעיתים קרובות יותרכי אתה מאיר לנו אותו וממלא אותו שמחה. מחזיקה לך אצבעות להמשך ההתקדמות ןהצלחה מלאה ב-

אפרתי 29

New member
ג'קו !!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואי, איזו התרגשות... חח כמה טוב לשמוע שהכל בסדר ! ממש הקלה...
אוהבים אותך המווןןן, ולתמיד !
תודה שהגבת!!!

מגושקה

New member
ג'קו,

טוב אז בעיקרון, כתבתי בערך כל מה שאני מרגישה כלפיך בשרשור בנפרד. מקווה שתקרא ותפנים,
בכל אופן, תודה על המתנה ליום האישה, למרות שאישית אני לא מאמינה גדולה ב"חג" הזה, אבל יאללה. ולחשוב מכל, המוזיקה: תקרא לי נאיבית, אבל אני מאמינה גדולה במוזיקה, ומאמינה שהיא יכולה לשנות את העולם: אלביס, מוטאון, הביטלס, פאנק וכו' לא חסר דוגמאות. ואני חושבת שיש בך את הגדולה הזאת להוציא דיסק שישפיע, שישנה, וכמו שמישהו
אמר "וישתוף את כל הג'יפה שעברנו פה". ואם לא מבחינה חברתית/מדינית לפחות שינוי מבחינה מוזיקלית אף זה יהיה מבורך. מאחלת לך, עבודה קשה ומהנה (כי נראה לי שאתה מייחל לזה), והמון המון הצלחה.

moon line

New member
ג'קו תודה שאתה מעדכן אותנו

קח את הזמן שלך.. העיקר שתהיה שלם עם הדיסק, והוא ללא ספק יהיה מוצלח, אנחנו איתך עם אורך נשימה העיקר שיהיה בהצלחה אוהבת

Nova5

New member
הכל עוד יקרה...

המסר שלך הוא מתנה יקרה בין המתנות שקיבלתי ליום האישה - תודה שמחה שהייתה לך הופעה לפני שבוע, כי התחלתי כבר לספור ימים מההופעה האחרונה שלך ב"סילבר" - אסור להשאיר אותך ללא חמצן כל כך הרבה זמן. מקווה שמלאת ת'מצברים עד הופעה הבאה שתבוא בקרוב. אגב, עכשיו אתה יודע ת'הבדל - עם הפורום או בלי. ונראה לי שהפעם "עם" - יותר כייף. בקשר למפגש - אל דאגה, קח ת'זמן: אם תצטרך עזרה בארגון ותכנון, אשמח לעזור. אבג, הרעיון המקורי לא היה מפגש, אלא הופעה מיוחדת סגורה לפורום - אולי אותה יהיה קל יותר להוציא לפועל. ואם רצון שלך הוא ענק - אסור להתאפק, זה לא בא טוב לאף אחד. בלילה שהגבת לשרשורים אחרונים שלנו, גם אני חשבתי על כל מני דברים ורוצה לפנות לאחת שקשורה לקריירה שלך בזמן הקרוב. אתה ואחרים תקראו את ה"יציאה " שלי ללא תגובה, אם אפשר. " אסור להשתמש בsuperstar כמנורת חרום במחסן. זה פשוט לא בטיחותי.לפי תורת ההתפתחות של הכוכבים, superstar יכול להפוך לענק אדום ולפוצץ לך את הבית המטופח ואחרי זה - לחור שחור, ואז לא נשנע ממנו לעולם, שהרבה יותר גרוע... עוד יותר אסור להשוות אותו עם מנורות 60 או 100 וואט שמבצבצות אצלך בסלון. ועוד יותר גרוע - להטיף לו מוסר שאור הטבעי ומהותי שלו שונה מהאור המלאכותי שלהם...מעניין שאם תעבירי אותו לסלון - זה לא ישפר את המצב - ילכו לך כל הפלזמות ורהיטים יקרים. אז מה לעשות?... צאי מהסלון למרפסת עם נוף לים. תסגרי עניים. חורף נגמר. אביב עוד מעט יביא ריח משגע מפרדסים הקרובים. קשה להקפיא כוכבים באביב, ועוד יותר בקיץ... אולי הרוחות המרעננות הנושבות מחופי נתניה מלטפות את הפנים, אבל מסעירות את הדעת. תרימי את הראש "למעלה יותר מנדמה לך" ותפתחי את העניים: שמיים מלאים כוכבים, אבל אחד חסר : superstar שלך...הכוכב האמיתי .המקום הטבעי שלו שם - גבוה למעלה, בין מספר מצומצם של הכוכבים בעלי בהירות מרבית...הוא בעצמו עדיין אינו מודע לזה ולא בטוח בזה, אבל את, עם הניסיון הגדול שלך יודעת שזה נכון. לא עובדים עם superstar במסגרת רישיון של חשמלאי מוסמך. חייבים כאם לפחות את דוקטור לאסטרונומיה מאוניברסיטה ידועה - דמות שלא משאירה ספק בחוגים העוסקים בתחום ברמה בינלאומית. בהצלחה..." לסיום - גם אני מתגעגעת, מאוד ... אז יאללה, לך תעבוד על הדיסק בקצב שלך, תן סיבות טובות לשרשורים אופטימיים!!

דורית41

New member
../images/Emo141.gifג'קו

[לא רוצה להיות נדושה ולחזור על זה שכל כך כיף "שיצאת מהבונקר " כדי להביא לכאן מלים של אור
לספר על התפתחויות חיוביות ושאנחנו מאוד אוהבות אותך,
כי בטח כבר שמת לב.....] לגבי המפגש-נפגש אתך "באמצע הדרך"-כי לך,כמו לנו יש רצון ענק לקיים אותו,ולנו יש את היכולת (תאמין לי יש כאן קליבריות אחת אחת!!!)-אז באמת לא צריך הפקת ענק (אתה הרי לא חובב פסטיגלים)-אתה אנחנו והגיטרה -כל היתר- כמו מיקום-הם פרטים טכניים . ולגבי נולד לרקוד-נעשה עסקה-אתה תתן לנו התראה קטנה שעומד להיות משודר קטע בהשתתפותך ....כדי שלא נפספס, ואנחנו מצדנו נקליט.. (ולנובה-מה שכתבת למעלה-מדהיייים.

shongold

New member
נובה צמרמורת...רטט..פעפעו בגופי

פנימה למקרא "היציאה" שלך ל- לא תגובה - כל כך מדויק, נכון, קורא את המצב ברזולוציה גבוהה ביותר ונוסק אל-על כפי שראוי. פיוט יפיפה למצב טכני ביש...

rifkin1

New member
נובהלה

מה שכתבת כל כך נכון...אני לא חושבת שיש לך מושג עד כמה. שונאת את המשפט הזה...אבל: 'כל מילה בסלע!!!'

דורית41

New member
ההופעה בנווה עופר

ממש לא טוב לבכות על חלב שנשפך..ואני לא אוהבת "לחפור" כשזה לא תורם,..אבל אם תחפשו" נווה עופר פורים" בגוגל, תגיעו כמוני למסקנה שיכולנו בקלות להגיע להופעה הזו-וגם עם הבעלים והילדים חברים...וכו'... ההפנינג התקיים ברחבת המרכז הקהילתי של שכונת נווה עופר בשעות הבוקר,חוץ מאטרקציות לילדים,מתקני שעשועים,דוכנים, היו הופעות( ואנחנו יודעות מי הופיע שם בין היתר.) אז ג'קו כהערה בונה! שבאה בהמון אהבה (לך או לורד או כל מי שמקורביך ידע על ההופעה ומציץ כאן לפעמים) אם הייתם זורקים מילה בפורום היינו מגיעות ,!!!ואולי היינו תורמות משלנו לאווירת השמחה שבטוח היתה שם.

שונית 7

New member
אז למה רק לי נדמה שלא רצו מסיבה

כלשהי לעדכן את הפורום??? וכנראה לא רק בזה (ואני לא מדברת על ג'קו דווקא אלא על מדיניות מסוימת!) והתכוונתי לא ששכחו לעדכן אלא שלא רצו אם זה לא היה ברור!

shongold

New member
חושבת כמוך שונית ..שהיתה בזה מחשבה

תחילה - שלא נגיע! ומדוע את שואלת? להערכתי ההופעה היוותה עבורם מדגם מייצג כלשהו לקבלת פנים של קהל 'אוביקטיבי' ולא 'משוחד' כמונו - ומסקנות ...הוסקו בעקבותיו...ונקווה שבא להם ...טוב

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifשון זאת את הייתה שאלה רטורית

ואני יודעת שאת מבינה את הניואנסים הקטנים שלי

../images/Emo9.gif

אני שמחה שיש חדשות טובות. גם אם זה מתקדם לאט,זה עדיין מתקדם ואני בטוחה שהתוצאה תהיה אפילו מעבר למצופה. המון הצלחה

למעלה