הכל צונח..

ת ק ל ה

New member
הכל צונח..

ככה נדחפת בשעת לילה עם נדודי שינה והאם אני בכלל במקום הנכון האם יכול להיות שהכל קורס לי כל יום צצה עוד בעיה עוד קושי עוד סיבה לנדודי שינה חשבתי שהבעיה היא היתר דאגה שלי לסביבה אבל...אז הגיעו גם הבעיות שלי בכל מקום מרגישה שאני נותנת את נישמתי ומקבלת מכות על כך ויש עוד מה שמחזיק אותי החצי והגוזל שלי וחוצמזה העבודה הלכה הנפש לא רגועה בגיל 31 להרגיש כך זה מפחידדדדד

שלום../images/Emo13.gif

דבר ראשון את צריכה להתחיל לשנות את דפוסי המחשבה שלך, תתחילי לחשוב יותר חיובי, תהיה יותר אופטימית, אל תדאגי ותחשבי יותר מדי על הסביבה כי עכשיו הגיע הזמן שאת צריכה לחשוב על עצמך
אני יודע שזה נשמע מפחיד ושאת מרגישה מפוחדת, אבל הכל תלוי באיך שאת לוקחת את זה.. כשתתחילי לחשוב בצורה יותר חיובית, תתחילי לחיות בצורה יותר חיובית, אני בטוח שהפתרונות החיוביים גם יגיעו
לא בטוח שהם יגיעו בזמן הקרוב, ובשביל זה צריך גם סבלנות..

ת ק ל ה

New member
תודה אבל

קודם כל תודה על היחס ברור לי שזה מה שאני אשמע שינוי גישה וכו אבל אני מאמינה בזה כבר כמה שנים לפחות 3 גישה חיובים לדבר חיובי לעשות חיובי לפעמים נראה לי שמרוב החיובי אני שוכחת את עצמי מה לעשות זה ברור אבל להישתנות זה קשה מי מכיר סדנאת חשיבה או משהו דומה? האם משתנים ? או שזה בזבוז זמן מה באמת גורם לאנשים להשתנות ולמה החשיבה החיובית לא עובדת להביא דברים חיובים האם באמת קיים ה"חוק" שצרות באות בצרורות? - אצלי זה מדע מדוייק כבר....

למעלה