הכל עניין של התאמה - וחג שמח

גורן44

New member
חשבתי להגיב, ויתרתי,וזו תגובתי.

ממתינה

New member
../images/Emo52.gifסגול

היה פה חבר נחמד שביקש שאניח לך האמת שסתם התלוצצתי ומקוה שלא נפגעת אני אוהבת לצחוק מידי פעם והרבה על חשבון נשים דוקא כי לפעמים אנחנו פשוט מעצבנותתתתתתתתתתתת

ממתינה רק שכחת דבר אחד

שלנו מותר לצחוק מעצמנו אבל חסר למי שיעשה צחוק מאיתנו
בסך הכל אני חושבת ששום דבר שנאמר כאן לא היה במטרה לפגוע כל אחד אמר את דעתו,גם אם האחר לא הסכים איתה והכל בסדר. נראה לי שיש לנו עניינים הרבה יותר מהותיים להפגע מהם - תרתי משמע. ניצת

ממתינה

New member
הכל בגלל גורן../images/Emo122.gif

מאז שנתקל בי בתפוז רק יורד עליי, למה . ? מה כבר עשיתי גורן?

גורן44

New member
אוי,, בנות,בנות,,

רק שלא ישמע שוביניסטי - כמה שאנחנו צריכים אתכן,(אנחה קלה), וכמה שאתן יודעות את זה (אנחה גדולה), וכמה שימוש עושות בזה (עוד אנחונת), דברים בשם אומרם. נכתב ביושר ובתם לב. ביי

ממתינה

New member
חה חה עוד מהמסר הראשון

אתה שוב מצחיק אותי חבל שאני כמעט בטוחה שלא אגיע למיפגש מכל מיני סיבות, רציתי לראות אם אתה גם מצחיק במציאות

ממתינה

New member
אני אהיה נחמדה../images/Emo140.gif

ואם תוכל לעזור לי ברוב נדיבותך לדעת איך אוכל להוסיף קישור?
רוצה?
או
או
או
או
בתמורה?

גורן44

New member
קישור ?

האמת שעדיין לא עשיתי את זה במסגרת הפורום הזה,אבל אמור להיות פשוט, פתחת את "הוספת תגובה", גלגלי למטה עד לכותרת "נא לשים לב...קישורים בתוכן..." בשדה התאור - כתבי כל שעולה על רוחך (free format) , רצוי תאור הקישור. בשדה משמאל - הכניסי את כתובת האתר שרוצה לקשר,הכי פשוט זה להכנס אליו לרגע, לבצע copy של הכתובת(http:// www.blalala.bla) ולחזור לדף התגובה,ושם לבצע הדבקה (paste) של כתובת האתר שהעתקת.או שפשוט תקלידי אותה. זו כל "החוכמה". לעומת זאת -אם רוצה לצרף תמונה שסרקת,או שלחו לך והיא במחשב שלך,יש להכנס לשדה "צרוף קובץ" ושם ב (browse) למצוא את הקובץ במחשבך. זו כל ה"תורה" שבת שלום.

ממתינה

New member
אתה גדול

וחכם... להוסיף תמונה אני יודעת (לא רוצה) תודה על ההסבר אנסה.

למעלה