הכל עניין של התאמה - וחג שמח

הכל עניין של התאמה - וחג שמח

אני באמת רואה שדרכתי על כמה יבלות כאן לאנשים. אז אם פגעתי במישהו אני מתנצל. אין בכוונתי לומר שאל לכן או לכם לחפש את הריגושים או הקרבה של מישהו בגילכם או יותר צעיר ממכם. אני באמת דיברתי על הכיוון של הפרק השני- התמסדות מחדש!!! ובזה חברים אתם יכולים להסכים איתי שמצב שבו גבר בן 27 ישא לאישה מישהי בת 33 הוא נדיר וממש לא מתרחש לרוב. לאומת זאת המצב כמו שלי שתיארתי אותו קודם לכן כן הגיוני וכן יכול להביא אותי שוב תחת החופה. אז באמת אני מאחל לכולכם שכל אחד ממכם ימצא את מה שמתאים לו. אני יודע שלי יש דרישות מיוחדות והבת 23 שכמה ממכן כאן הכריזו עליה כילדה יכולה ללמד אותכן כמה פרקים בהתנהגות עם גבר(קבוצת גברים ונשים לאלה שמרימים גבה ולא מבינים על מה אני מדבר... התשובה: חילופי זוגות). אבל כמובן זה עניין אישי ואני מסכים שרוב בנות גילה הן אכן ילדות ולכן ההערה שלי אולי היתה לא ממש במקומה כי אני התכוונתי לאדם מסויים ולא לשכבת גיל. אז לכל אלו שהן בנות גיל מתקדם יותר אל תבינו לא נכון. אין אני פוסל מערכת יחסים של בני הזוג מכל גיל שהו עם כל גיל שהו, אני רק מציין שלכל סיר יש את המכסה שלו(משפט ממש נדוש אבל אמיתי). ואני בטוח שגם לכן לעתים נמאס מגברים חכמים, רגישים סובלניים ואתן רוצות גבר שיקח אותכן בכח, יזרוק אותכן על המיטה ויעשה אתכן סקס ולא אהבה. אז נכון להיום גם לי נמאס. אני הייתי נשוי לאשת חיל לכל דבר, אישה נהדרת ורק דברים טובים יש לי לומר עליה אבל לא התאמנו…(לא זרקתי את הזבל…סתם). וכן יצאתי עם נשים בוגרות וחכמות אבל הן לא ריגשו אותי. לכן פניתי לכיוון נשים צעירות יותר ולהפתעתי הרבה מצאתי מישהי שהיא ברמות רבות עולה על רוב בעלות תואר שלישי וגיל מתקדם יותר. אז מאחל לכולנו את האיש והאישה המתאימים לו. חג שמח לכם ולכל בית ישראל. סגול ללא משוא פנים.

איך אמרת? עניין של התאמה?

צודק ונכון.אין לעשות הכללות בשום מקרה. אז מה? בת 23 תלמד אותנו חילופי זוגות? לא תודה ! האמן לי שאין צורך לשחק בגועל (וצר לי אך זאת דעתי על חילופי זוגות ואורגיות למינהן)כדי לחוות חיי זוגיות עשירים ומהנים,ההפך הוא הנכון,דרכך מובילה רק למקום אחד - חוסר סיפוק רגשי,חוסר יכולת מנטלי להגיע לאינטימיות והסתתרות אחר צרכים גופניים. לי לא נמאס מגברים חכמים ,אם גבר לא יגרה אותי אינטלקטואלית לא יעזור לו כלום - לא מראהו ולא ה"יכולות" המיניות שלו. ואגב יש לי הפתעה בשבלך גם גברים חכמים יודעים להיות ילדים,גם גברים חכמים יודעים לתת ריגושים וגם גברים חכמים יודעים לעשות סקס טוב (ואפילו יותר ממצ´ואים מצויים). ועוד סוד קטן? שישאר בנינו? אתה כנראה לא יודע מה זאת אישה בשנות השלושים ארבעים. חג שמח ורק טוב ניצת

ניצת שושן, הפרחים, גבעולים והקוצים.

מה שאתן/ם עומדדים לקרואה הוא אישי מאוד דעתו של גבר אחד על כוכב לכת זה מבוססת על נסיון חיים אישי שלי ועל שיחות שלי עם גברים אחרים, אין בכוונתי לראות באמור להלן אמת אוניברסלית אלה להציג מבט שונה אולי של דברים שרוב האנשים לא מעיזים לומר פן זה יפגע בתדמיתם ובסיכויים שלהם למצואה את הבן/בת הזוג הבאים. בקשר אלי - לא מפחד, לא דואג מה יגידו. אז זכותכם לאהוב זאת או לשנוא זאת מה שבא לכם. נושא המיניות אינו זה שעומד כאן על הדיון ולכן אני לא אכנס לתוכו(כמו ששנינו אמרנו כל אחד ומה שמתאים לו, לי מתאים סקס פרועה אז זה מה שאני חיפשתי-מצאתי, חילופי זוגות בעיני חלק מאנשים והוא שוק בשר בעיני חלק אחר של אנשים הוא דרך לגיטימית להימנע מבגידות ובעוד חלק אחר של אנשים יגידו שהם בכלל לא מבינים למה אנשים זקוקים למיניות, ה"לא תודה" שלך לדעתי לא במקומו, אבל שוב מה אני מבין
). אבל אני כן חייב לציין שפגשתי לא מעט נשים בשנות השלושים והארבעים לפני שהגעתי למקומי היום. לרובן היו כל מיני תסביכים ומחסומים שממש לא עשו את המערכת למרגשת, לרוב נאלצתי להתמודד עם הטראומות מהעבר שהX השאיר. הסיפוק הרגשי הוא דבר מאוד אישי ולכן גם עליו מאוד קשה לדון , אבל אני יכול להבטיח לך שאני כן יודע לאהוב ולהעניק מכל הלב אני יודע לתת את החיבוק כאשר את זקוקה לו ואני יודע להקשיב לכל מה שעבר עליך במהלך היום, אני אהיה תמיד ליד האישה שלי כאשר היא זקוקה לי(אלה אם כן החלטתי שאני לא רוצה אותה). אני באמת מבולבל מההודעה שלך, הסיבה לבלבול שלי הינה בכך שאני לא ציינתי בשום מקום שאני מזלזל באנשים חכמים. רוב חברי הם אנשים בעלי תואר שני ומעלה והחוג שאני נמצא בו הוא של אנשים בעלי השכלה רחבה וידע כללי עצום. וזה החוג שמעניין אותי גם הבחורה שאיתי הינה סטודנטית למדעי המחשב וממש רחוקה מלהיות טיפשה. ועכשיו נעבור להמשך החיים(כמובן ברשותך). התחלה - "המון פוזות המון שיחות נפש, פוליטיקה ושאר הדברים שאמורים להראות אחד לשני כמה שאנו עמוקים וחכמים". המשך - "הכרת החברים והמשפחה , באמת מעניין מרגש וכיף". המשך - "התחלת בניית חיים משותפים - זה ממש השלב של וואווו לדעתי , שותפים בכל ההחלטות !!! בונים בית". המשך - "רגיעה סוף, סוף אנו עם אדם שחיפשנו" המשך - "שיחות החוכמה מתמעטות השגרה גוזלת את רוב הזמן, רוב הנשים כבר בשלב הזה מתחילות לזלזל בצרכים של בן זוגן(נו הוא כבר שם לאן הוא יברח...)". המשך - "הגבר מרגיש שהאישה מתחילה לקחת אותו כמובן מעליו ומתחיל להשקיעה את רוב זמנו בעבודה, למה לחזור הביתה, הריגוש איננו וכאשר אתה מנסה להחיות אותו אתה מקבל מבט של אוף איזה גבר בהמה אתה שוב אתה רוצה אהבה לפני שסתמתי את כל הקרמים שלי(שעליהם ממש לא ידעת לפני זה)". המשך - "אישה מרגישה שגבר פתאום נמצא יותר זמן בעבודה וחושבת וווואאאווו היא משקיעה בשביל העתיד שלנו ובכלל מתחילה להסתובב לכיוונים שאנו הגברים לא רוצים אותכן בו. לדוגמא שתדעו שאנו הגברים מעדיפים לבוא לדירה פחות נקיה אבל לאישה מטופחת, אבל אתן משום מה חושבות ההפך וכל היום מכינות לנו בישולים שונים ומבריקות את הבית עד אובדן כוחות ואז כאשר אנו שוב חוזרים הביתה ורואים את הנקיון של הבית ואותכן שפוכות על הספה בסלון באפיסת כוחות אנו נכנסים להתקלח והולכים לשכן לדבר על פוליטיקה(זה כבר אישי כי אני לא אוהב כדור רגל), חוזרים אתן כבר במיטה ישנות כמובן שאין מה לדבר על סקס". המשך - "אתה מתחיל לחפש דרכים לחדש את מה שהיה בהתחלה אבל משום מה נתקע בקיר". המשך - "אתה מאבד עניין בלנסות". המשך - "אתה נשאר שם עוד תקופה מה מכח האנרציה". המשך - "אתה מחליט שאתה לא רוצה יותר להיות במצב של לימבו" הסוף - "אתה הולך". אז העובדות הפשוטות הן : גבר כן חיה טורפת, ואם את לא יודעת לספק את רעבונו את תאבדי אותו בסוף. אישה היא בעלת הכח בקשר אבל תדעי לשקול נכון את השימוש בכח, כי גם כאשר אנו מאוהבים בכן מעל הראש אנו עדיין חושבים על מה שטוב לנו. אז על מנת לא להגיעה למצב הנ"ל אני קמתי והחלטתי שאני מראש מחפש את אותה האישה שתאים לי לדרישותיי ה"בהמיות" והחלטתי שאני לא מוכן להתפשר יותר . אני לא רוצה אשת חיל אני רוצה אישה שאוהבת את עצמה, אני רוצה שאישה שתדרוש ממני, שתהיה עוזרת בית בבית על מנת שהיא תהיה כולה שלי כאשר אני חוזר הביתה (כן אני עובד לעתים גם 18 שעות ביום) ואני זקוק ליחס כאשר אני חוזר. אני רוצה אישה שתדרוש ממני מתנות יקרות, אני רוצה אישה שכאשר אני הולך איתה ברחוב כל הראשים מסתובבים אחרינו, אני חיפשתי אישה שאם אני אגיד לה ואוו הבחורה הזאת מוצאת חן בעיני היא תיגש לבחורה ההיא ותתחיל איתה בשביל שנינו. ואני גם מוכן להזמין גבר נוסף למיטתנו במידה ולבת זוגתי בא על מישהו נוסף(אין לי בעיה של אגו גברי מנופח ולא סובל מהומופוביה למרות שאני סטרייט) . אני רוצה אישה שתוביל את שיחות הסלון בעניין ובטעם במסיבות ובתמורה אני מבטיח להיות נושא קנאה של חברותיה. אני רוצה לאהוב לפי מה שמתאים לי ולא לפי מוסכמות החברה. אז כן אני שונה מאוד ממה שרובכן מכירות או ממה שרובכן מחפשות אבל זאת גם זכותי. אז לכל הנשים באשר אתן, אני באמת פמיניסט ואני באמת בעד לתת לאישה ולפנק את האישה אני באמת אוהב נשים. רק טוב. סגול.

*יערית

New member
יפה אמרת.....

"אז זכותכם לאהוב זאת או לשנוא זאת מה שבא לכם. נושא המיניות אינו זה שעומד כאן על הדיון ולכן אני לא אכנס לתוכו(כמו ששנינו אמרנו כל אחד ומה שמתאים לו, לי מתאים סקס פרועה אז זה מה שאני חיפשתי-מצאתי, חילופי זוגות " אני לא אכנס ואפרט מה הוא סקס פרוע בעיניי, לא אפרט מה הן הפנטזיות שלי,העדפות המיניות שלי,ומה עושה לי את זה.. אבל בתכלס סגולי,חייה את חייך בצורה שאתה מאמין שיעשה אותך מאושר, ואם חילופי זוגות זה מה שעושה לך את זה(אתה עדיין לא בפרק ב´ של חייך) אולי אתה מגשים פנטזיות וחלומות שכאשר תהייה בפרק ב´ של חייך לא יתאימו יותר. יצאתי בחיי לא אחת עם גברים לפני ואחרי הגרושין,אומנם היו כאלו שהיו ברמת הציפיות שלי והיו שלו אבל את האמת שקצת קשה להתחלק אם אישה שיכולה לספק אותך כמו שתי נשים יחד..אל תשאל אותי מבחינה טכנית אך זה קיים,וכמובן על רגש לא דיברת....ולפעמים שאתה נמצא כ"כ כבול אחרי אישה ומטורף עליה הפנטזייה של להכניס עוד גבר למיטה יורדת מהפרק(מתוך ניסיון), אז הדברים שכתבת לא הומצאו על ידיך היו עוד כמה" מופרעים" שעשו זאת לפני שהגלגל הומצא,אם כך שב רגוע לאחור וסע אל עבר החיים שאתה בונה לך. אני חושבת שלפנק אישה ולתת לה את כל מה שאישה אוהבת מתחבר איתי גם לגבי הגברים,ולכן אצלי זה לא רק מה שקשור בפינוק והגשמת פנטזיות , אלא הרבה הרבה יותר מסקס!!!!!!!! ואני לא ממעיטה מערך הסקס....זה צמאון החיים
רק טוב שיהייה לך.... (אני חושבת שיש חסימת עורקים אצל רבים מאיתנו לגבי הפתיחות וקבלת דברים "מוזרים"...צריך לדעת ללמד ולקבל) יערית.

ponpon

New member
את חמודה

אוהב את מה שאת כותבת את מתארת דברים בצורה אדירה

גורן44

New member
גדול, גדול ...ושוב גדול... אם כי..

אני לא בהכרח סוגד לנטיותך המיניות ,אבל בהחלט מפרגן מכל הלב, רצונך-כבודך. צר לי לקרוא תגובות בקורתיות על העדפות מיניות, זה עניין של טעם, ומי יקבע מה נכון או "מגעיל". באשר לאג´נדה של חיי הנישואין - פשוט אין לי מילים, כל כך נכון שזה כואב, בנות - שימו לב, אנחנו רוצים אותכם "נשים" ,אוהבות,נבונות,יפות ומטופחות, יותר מאשר "בלבוסטה" - לשם כך יש עזרה שניתן לקחת (למי ליכול), ולמי שלא - צריך לדעת לתמרן (וכמובן מדובר שגם אנו- הגברים,נושאים בנטל אחזקת הבית). מה שלא יהיה - למצוא אתכן בבית עם טריינינג גדול מידות,ומראה סחוט,נרדמות ב 21:00 מול המסך - זה לא מה שהתחתנו איתו !. זה לא חלום - אני מכיר נשים שכן מודעות לעניין זה - ודואגות "לשמור" על מראן, גם אם יש ילדים ומשק בית. ללא משוא פנים. רק לעורר מחשבות. בהצלחה.

גורן

זכותו של כל אחד להביע את דעתו וכאשר סגול מפנה אותנו ללמוד את חכמתה של חברתו,זכותי לומר לא תודה ולהביע את דעתי,למה אסור לי לומר שאותי זה מגעיל? מסכימה איתך בגדול לגבי עניין הטיפוח.אבל רוצה גם לומר שזה הדדי,גם אנחנו רוצות שהאיש שלנו ישאר אותו איש שהכרנו עם אותן שיחות שהיו קודם לפני שהטמבליזיה טפסה את מקומנו,עם אותו טיפוח שהיינו רגילות לו קודם. כן גם אנחנו רוצות שכשאתם נכנסים למיטה תתקלחו ותתגלחו (למרות שהעור שלכם נורא רגיש
). וכן גם מותר לפרגן לנו שאנחנו שומרות על עצמנו ונשארות מטופחות ולא לקבל את זה כמובן מאליו.

סגול אתה עוסק בהכללות ../images/Emo88.gif

1.לא כל מי שדרכך המינית אינה מקובלת עליו אישית מפחד ממה שיגידו עליו. בכלל לדעתי הכל מותר ואפשרי כל עוד יש הסכמה מלאה של השותפים ואכן זה לא הדיון (רק שדחפת את הנושא בדלת האחורית).ואגב זכותי המלאה גם לומר ,לא תודה! זו דעתי ואין כל סיבה שאסתיר אותה רק בגלל שאתה ואחרים חושבים אחרת! 2.לומר שנשים בגילאי ה 30 - 40 מתוסבכות זו שוב הכללה גסה.נו גם אני פגשתי בני 35 -50 עם קניון במח,אז מה? כולם סרוטים? לא! 3.השכלה פורמלית אינה מדד לאינטלגנציה או חכמה ,אתה יודע כמה אנשים בעלי תעודה יכולים להיות טפשים לפעמים? ולכן דוגמאות כנ"ל שוב ,הכללה. 4.התסריט של הזוגיות גם הוא הכללה גסה.מי שחושב שבזוגיות אין צורך להשקיע ולטפח טועה ובגדול.שום דבר אינו מובן מאליו וברגע שמתחיל להיות מובן זו תחילתו של הסוף. ולגבי דרישותיך ה"בהמיות" שכחת שגם לנשים יש כאלה? אם מצאת את האישה שטוב לך איתה נפלא,זה עדיין לא אומר שאם היא המושלמת בעינך ,היא המושלמת בעיני אחר... כמה טוב שכל אחד מאיתנו הוא אינדבדואל ולא כולנו רוצים ואוהבים אותו הדבר,תאר לך איזה עולם משעמם זה היה... תמשיך להנות בדרכך,רק דע שיש אנשים שנהנים מדברים אחרים

כבוד השופטת אפשר לגשת לדוכן...

להלן תמונה של אספה שנתית שבה נאספים גברים פנויים,יפי מראה,סטרייטים,יציבים נפשית,מבוססים כלכלית ואינטליגנטיים אשר מחפשים קשר לתווך ארוך. ושוב חג שמח(ללא הכללות)

עכשיו הבנתי ../images/Emo6.gif

אתה מדגם מייצג של הגברים. איך לא הבנתי את זה קודם באמת לא ברור לי.

free y

New member
ניצת יקרה....אפשר להעיר?

חושבת שהמקום של מנהלת פורום זה לשמור באיזה שהוא אופן על ניטרליות ורגיעה בתגובות, כמובן בצד הבעת דעתך. לדאוג לשמור על שקט בפורום, לגשר בין אנשים, אז למה להסחף אחר דברים של אנשים? חבל לא שווה גם את האנרגיות...... צריך לשמור אותן, את האנרגיות השליליות מול אותם מרצחים....ולא מול אוהבי חילופי זוגות, ובעלי דעות אלו או אחרות לגבי זוגיות ולגבי נשים.... שולחת חיבוק ואהבה להרבה כיף כאן בפורום

free בטח שמותר ואפילו רצוי ../images/Emo45.gif

רק שאני רואה את תפקידה של מנהלת הפורום באופן שונה ולמה הכוונה? נטרליות בשום פנים ואופן לא ,הרי גם אני אדם בדיוק כמו כל אחד מכם וגם לי יש דעה אישית משלי שמותר לי להביעה.איני מתכוונת להסתתר אחרי מסכות של אדם פרווה,כשיש לי מה לומר,גם אם אינו נעים וחביב ,אני אומרת. לגבי רגיעה בתגובות,נכון בזה את צודקת והאמיני לי שאם לא הייתי מנהלת את הפורום הייתי עונה אחרת,באמת הייתי עדינה
ובכלל מדוע חילוקי דעות ישר מתקשרים לאנרגיות שליליות? הרי זה שדעתנו שונה עדיין לא הופך אותנו לאויבים ויתכן שיהיו דברים שכן נסכים בהם. אני מתכוונת בפורום המקסים שהתפתח לנו כאן לתת במה לכולם,כל עוד לא פוגעים אישית ומשתמשים בשפה תרבותית. כבר פנו אלי ושאלו למה לא מחקתי הודעה זו או אחרת ותשובתי היתה - אם איני מסכימה זה עדיין לא אומר שההודעה לא לגטימית ואגב כך היה גם עם הודעתו של סגול (ודוקא גבר פנה אלי).תארי לך שכולם יסכימו עם כולם,לא נראה לך שיהיה משעמם? ושוב זו דעתי האישית,כך אני רואה את הדברים ואת היותי מנהלת הפורום,תמיד אשמח לקבל ביקורת,לפעמים אסכים ולפעמים לא.
ניצת

צודק!!!!

ככה בדיוק נראית אסופת גברים פנויים יפי מראה סטרייטים יציבים נפשית מבוססים כלכלית אינטליגנטים צודק אתה הדוגמא החיה (טווח! ארוך) רק הערה קטנה - אתה חוזר ומדגיש שאתה אדם פרטי ומדבר מניסיונך אך על אחרות חוזר ומכליל... טול קורה מבין עינייך... ושיהיה לך בהצלחה.

ממתינה

New member
סגול מתעקש

באמת כל הכבוד לך מתאים לך צעירות אחלה הרי רמת השכל הגברי בכל מקרה נמוכה ב-10 ממה שהיא צריכה להיות לא?!
האמת שסתם צוחקת אל תיקח ללב מאחלת לך כל טוב ומאוד שמחה שיש אנשים שיודעים ומוצאים מה שהם צריכים.

למעלה