הכל על אלונה טל

סטרומבה

New member
הכל על אלונה טל

אלונה טל (נולדה ב-20 באוקטובר 1983), היא שחקנית. אלונה למדה בבית הספר התיכון לאמנויות תלמה ילין ושירתה בתיאטרון צה"ל. היא השתתפה בסיטקום היומי של ערוץ הילדים "הפיג'מות". קיבלה תפקיד ראשי בסרט "להיות כוכב" ושרה עם סאבלימינל והצל את הלהיט "הפינאלה". בשנת 2004 החליטה לנסות את מזלה בלוס אנג'לס. שם קיבלה תפקיד אורח חוזר בסדרה "ורוניקה מארס", בתפקיד מג מנינג. בשנת 2006 שיחקה בפרק בסדרה "גבירתי הנשיא". בפרק, משחקת אלונה את קורטני ווינטרס, מתמחה בבית הלבן. בעלה של הנשיאה משתכר, מסתבך במצב מביך עם קורטני, ולצערו הצלמים שם כדי לתעד את האירוע. לאלונה צפויים גם תפקידי אורח בסדרות פשע מן העבר" ו"זירת הפשע".

B o N u s

New member
יש הרבה מידע, מאיפה להתחיל?

שכחת פה מלא אירועים, אם תכתוב את הכל בצורה מסודרת זה יכנס לאתר בתור מאמר שאתה כתבת (-:

סטרומבה

New member
המשך

02.09.03 אלונה טל, בקושי בת 20, עם בלונד כובש וחיוך של מיליון דולר יצאה מצה"ל עם תוכניות כיבוש מאוד מגובשות. בהתחלה היא הגיחה עם קלטת ילדים (יחד עם סופי צדקה), בה שיחקה מכשפה רעה, לאחר מכן כיכבה בפרסומת לאבקת כביסה, בתור הכלה הצחורה, שמגלה שהשמלה שלה יכולה להיות אפילו יותר לבנה ולבסוף קיבלה את התפקיד הראשי בסרט הקיץ של ארנון צדוק "להיות כוכב". תוך כדי הצילומים לסרט היא קיבלה שתי הצעות לתפקידים חדשים - אחד בטלנובלה מבית הערוץ הראשון "צימרים" והשנייה מבית ערוץ הילדים "הפיג'מות". האחרונה אף הפכה ללהיט היסטרי וערוץ הילדים כבר הזמין עונה שנייה. בקרוב מתוכנן מופע בימתי בעל שם זהה ואפילו דיסק. בתוך כל ההיסטריה הנ"ל, אלונה הספיקה להקליט דואט עם סאבלימינל והצל, שהפך מיד ללהיט - "הפינאלי". התאבון המוגבר לא הפסיק שם והיא כבשה שער אחרי שער. לאחר החודשים הלחוצים הללו, ביקשה אלונה קצת לנוח וקבעה עם אחותה, המתגוררת בניו יורק שתגיע אליה לשבועות אחדים. היא לא ידעה מה מצפה לה. לאחר שהגיעה לניו-יורק היא נחשפה לעולם חדש של קשרים. היא נפגשה עם וויקליף ג'אן מהפוג'יז, שראה את הפוטנציאל הגלום בה והכניס אותה מיד לאולפן הבית שלו והקליט איתה שיר חדש. ה"ביט" של השיר, אגב, הוכן על ידי ישראלי אחר שאנחנו מכירים בשם קובי שמעוני. קובי רצה לשיר עם וויקליף, אבל וויקליף רצה את אלונה... "הכל קרה נורא מהר. רק הגעתי ומצאתי את עצמי באולפן של וויקליף. בעקרון הוא קורא לזה אולפן ביתי. אבל זה בסטנדרט יותר גבוה מהאולפנים הכי טובים בארץ. הקירות שם מפוסלים באבן. זה נראה מדהים. אני הייתי ממש בהלם והייתי קצת לחוצה, אבל הוא היה ממש אחלה ועבד איתי עד שיצא בדיוק מה שהוא רצה. הוא מקצוען בטירוף והוא עשה לי בית ספר", טל סיפרה ל- Eonline. מה הלאה ? "אני זורמת. כרגע אני נפגשת עם עוד אנשים שם ונראה מה יהיה". בימים אלו ממשיכה אלונה בסבב פגישות בניו יורק ולוס אנג'לס ולא ממהרת לשוב ארצה. בטקס פרסי הוידאו קליפ של MTV, שנערך בסוף השבוע האחרון היא לא הייתה, אבל התארחה באפטר פרטי, הפרטי מאוד של מדונה, שם פגשה את ניקול קידמן, בריטני ספירס ועוד סלבז לועזיים.

B o N u s

New member
גם אני יודע להעתיק כתבות מE ONLIAN ../images/Emo6.gif

בכל מקרה ~ תודה על ההשקעה והכל

סטרומבה

New member
ועוד

אלונה טל . אלונה היא בת 20 , בת מזל מאזניים ונולדה בתאריך 20.10.1983 . אלונה היא הכי קטנה מתוך 5 אחיות חוץ מלשחק בפיג'מות , היא הופיעה בפירסמות לאבקת כביסה ( זאת עם שמלת הכלה ) , היא שיחקה יחד עם סופי צדקה בקלטת " פים פם פה 2 " בתור מכשפה , היא הצטלמה לסידרה " צימרים " בערוץ הראשון , " שיחקה בסידרת הטלוויזיה " כן או לא " שיחקה בסרטו של ארנון צדוק - " להיות כוכב וחוצמזה , היא מלווה את סאבלימינל בהופעות ! ויש לה אפילו סולו קטן אלונה למדה בביה"ס " תלמה ילין " למשחק ואח"כ עברה קורס משחק מול מצלמה בביה"ס . " לי שטרסברג " . בצבא היא שירתה בתיאטרון צה"ל ! ולכל הבנים . . . אלונה פנויה * מידע נוסף * גובה - 1.64 צבע - טורקיז סרט - בת הים הקטנה " ספר - " שורשים ושיעורים בזמן מקום אהוב - אכזיב מאכל - שניצל - פאדיחה . כשהייתי ילדה הלכנו בסוף הלימודים לים אני נכנסתי למים בשיא הפוזה, עשיתי קפיצת ראש ובום, הוא נדפק לי ברצפה . . . הרבה זמן אחר כך לא שכחו לי את זה קרדיט לאתר אי אונליין

מ א מ י2

New member
זה לא רלוונטי המידע הזה ../images/Emo219.gif

זה מידע לפני שהיא הייתה נשואה

למעלה