הכל נראה מצויין

הכל נראה מצויין

השידוך נראה מושלם. משפחה חכמה יופי שנינות וכל מה שחלמתם תמיד. אבל........ יש הבדל רציני בגובה בינכם. תלכו על זה או לא. עד כמה חשוב התאמת הגובה. . אני לא מתכוון על נמוך מדי או גבוה מאד. אלא על התאמת הגובה אחד לשני. עד כמה זה חשוב. או שמא שולי. דעתכם.

אממ

בשבילי גובה זה חשוב.. חשוב מאוד! אבל אם הכל מושלם וזה רק מפריע אז ברור שהולכים על זה.. מה השאלה?? עדיף חסרונות כאלו והתפשרות על זה ולא על דברים מהותיים.. ואף פעם לא מוצאים משהו מושלם.. אז שרק זה יהיה הבעיה. בהצלחה!

kiss 18

New member
אם

השידוך נראה מושלם. משפחה חכמה יופי שנינות וכל מה שחלמתי תמיד.. אז אני חושבת שכבר עיניין הגובה הופך להיות שולי..

בדרך כלל

אם יש פער גבהים רציני, זה כי הבחור יותר גבוה.... אז הבחורה יכולה ללכת על עקבים.... וגם אם לא, אז ראינו כבר המון זוגות שיש בינהם הבדל של ראש או 2.... והם חיים באושר ובאושר..... אז בוא נקווה שזה יהיה ההבדל היחיד....

אני לא

יודע מה הסיפור פה.האם היא גבוהה מהבחור או שהבחור גבוה ממנה,מה שאני כן יכול לומר לך שיש לי אחות שגבוהה מבעלה בצורה די בולטת וכשהציעו את השידוך זה קצת הפריע לה..כיום היא חיה באושר והבעה כמו ונעלמה..בקיצור:אם הכל מתאים אז הבעיה הזאת היא שולית מדי בשביל להוריד את השידוך.בהצלחה.עוזר.

חחח..

קודם כל-
הרבה זמן שלא שמענו ממך...ואני יודע..כן,ברור שכל אחד מחפש את השלימות אבל כידוע,היא לא קיימת..אפילו רונאלדיניו בעצמו ממש לא נראה משהו..הוא גם לא כזה גבוה..חח..

אם אתה

מוצא לנכון לשאול ת'שאלה הזו, כנראה ש*לך* יש בעיה עם זה, ועם בעיות לא כדאי להתחתן.... בהצלחה

דברים יקרים באים בקטן

גזר גמדי יותר מתוק מגזר רגיל... אההההה... וגם שקל שווה יותר מחצי שקל... וראית פעם אבני חן אמיתיות??? אז אם באמת הכל מושלם {כולל הרצון להתחתן} הגובה זה תירוץ נחמד למתחמקים.

קליט

New member
מה שמפריע פה זו הבושה ללכת איתה

ברחוב. אנשים יעריכו אותך שאתה שם פס על מה שיגידו ולוקח את מי שבא לך ומתאים לך !!! אם חלילה היית מתחתן עם צולעת אז אתה צודק -שתרגיש איום ונורא ! שתמות מבושה ! מהמחשבה מה אנשים מרכלים מאחורי גבך ! . . . אבל לקחת הפרשי גובה זה מקובל על הרבה אנשים !!

מה??????????????????????????????????

אם אדם מתחתן עם צולעת ומתבייש בה אז למה הוא התחתן איתה???????????

קליט

New member
אחותי ! התפרצת לדלת פתוחה !

מי שמתחתן עם צולעת -זה אמור להיות רק אחד שהוא מוכן לצאת איתה לרחוב-בלי להתבייש בה ! נראה לי שהסברתי את עצמי ברורות .

למעלה