"הכל מתפורר"...

yonne

New member
"הכל מתפורר"...

כבר כמעט 3 חודשים אני בלי קארין. ולא מצליח לצאת מזה.יש לכם עצה?!

yonne

New member
אני יודע אבל...

אני פשוט לא מצליח אני "שוכח אותה וניזכר" פשוט לא יוצאת לי מהראש!

אין דבר כזה לא יכול..לא מצליח...

יש לא רוצה..תעסיק את עצמך בנושאים אחרים..תקרא..תדבר עם אנשים..תראה טלויזיה..תעשה פעילות ספורט תראה לאט לאט תתחיל לשכוח אותה אל תגיד לעצמך שאתה רוצה לזחרו אליה תשלים עם זה שהיא שייכת לעבר

זיגוטה

New member
יוני...

כנראה שקורה לנו אותו דבר רק שאצלך זה שלושה חודשים ואצלי זה שנה בערך!... אבל לא משנה אני לא ממש רוצה לדבר עליו!...סתם זכרונות!... אממ אבל מה שאני מציעה לך לעשות *וזה מתוך ניסיון כי זה מה שאני עושה* זה טופ אולי אתה נזכר בה כאילו אתה לא יכול לא להזכר בה אין כזה גבר כי סה"כ אתם הייתם ביחד וסבלה בלה בלה אבל מה שתנסה לעשות זה באמת לחשובעל דברים אחרים לדאוג לדברים אחרים!... פשוא תגיד לעצמך שאתה לא רוצה אותה .! לך תנקה את הראש תכיר בנות אחרות ! אני לא אומרת לך תמצא אהבה חדשה כי אהבה לא מוציאים אהבה באה אליך! אבל אתה יודע תכיר בנות בלה בלה בלה יהיה נחמד ביותר זה יגרום לך קצת ךשכוח מהכל!...אני מבטיחה!.....הנה היום יום שישי לך לאיזה מועדון אני יודעת...!?....מקווה שזה יעזור!...

yonne

New member
זיגוטה את פשוט...

נהדרת!!!אבל ייקח לי ים בזמן לישכוח אותה.את הולכת להופעה של אביב?

זיגוטה

New member
זה די ברור שיקח לך...

זמן לשכוח אותה אהבה זה לא דבר שבא וחולף לו!!!.. ממש לאאא! זה די ברור שזה יקח זמן!.. אהבה, מה לעשות לפעמים נהדרת ולפעמים רעה!... אממ ופע של אביב נראה לי שאני יבוא...אתה בא?!

yonne

New member
בטח שאני בא!!!

את יודעת כמה זמן לא הייתי בהופעה ?שנתיים בערך!אני כבר מת להיתאפר

זיגוטה

New member
חחחחחחחחחח

אתה יודע אתה לא חייב לחכות למוופע כדי להתאפר חחחחחחח..... ;)

yonne

New member
אני יודע אבל...

בתקופה של חלולים הייתי בא תמיד לופעות מאופר.וזה היה מזה כיפפפף!

שמע אחי..

תראה, אני הייתי באותו מצב, לא קראתי מה בדיוק כולם כתבו.. אבל העצה שלי, היא שהזמן יעשה את שלו. גם אני חשבתי שזה שטויות, אבל אם אתה תהיה לידה הרבה, ואתה תנסה מן לכפות את עצמך עלייה, יימאס לך ולה.. כי אולי לא תקבל את אותה תגובה ממנה.. פשוט, תגיד שלום, היי וביי כזה עד שאתה מתגבר אחי!! ואז תעברו לשלב של "וואלה, מיידעלה! בואי נהיה ידידים" אין מה לעשות!! אומרים שאהבה אף פעם לא שוכחים. וזה נכון, את האהבה, אתה ללאאא תשכח! אם כן!! זה אומר הרבה עלייך. אבל אנשים שוכחים. כאב שוכחים. לא צריך להדחיק, אבל צריך לשכוח!! לשכוח לסלוח ולהמשיך גבר. מה בדיוק אתה לא שוכח?? כי כאילו, אני מכיר את המצב טווווב טוב!! אולי נוכל לעזור אחד לשני. ~אלעד.

צודק

לדעתי הזמן יעשה את שלו, הזמן מרפא כמו שאומרים... וגם כמו שאלעד אמר אל תנסה לכפות את עצמך עליה, ואל תנסה להיות בחברתה יותר מידיי כי זה רק יזיק... בהצלחה

yonne

New member
תודה רבה לכם...

חברים על התמיכה ועל העצות!!!שהיה לכם אחלה סופש!

גם לך גבר

שמחים שיכולנו לעזווור!! תאמין לי, אם זה עזר לך, היה שווה את כל הזמן שבעולם!!! באמת!! שיהיה סוף שבוע טוב לכולם. ^-^אלעד.

למעלה