********הכל מתחדש*********

קלייר 1

New member
********הכל מתחדש*********../images/Emo39.gif

הכל מתחדש ======== העצים משנים תפאורה החצב מרים עיניו החסידה פורסת כנף הכל מתחדש מכין עצמו למטר ינקה חטאי העבר יכפר על מגע מיותר הכל מתחדש אהבה נושנה שנשכחה לב מתחדש בפעימה לאחר תרדמה ארוכה |

ההתחדשות

בטר עם תום הסתיו במיוחד בחורף ובאביב עת התפאורה באמת משתנית אבל לי חםםםםםםםםםםםם כעת !!!!! לא מתחדש לי כלום,בחום הזה חוץ מגעגוע למקלחת..ומישהי

קלייר 1

New member
**** הסתו מתעתע בנו ****

הסתו מתעתע בנו חשים בריחו הקרב לליבנו רוח קלה לוטפת גופנו הלחות עדיין יצוקה בתוכנו עוד רגע קט תעטוף מכורתנו מישהי ,,,,,, חחחחחחח שובב אין כמו שניים תחת מפל מים

קלייר 1

New member
תמיד עצוב במעבר בין העונות

דניאל ידידי תמיד עצוב במעבר בין העונות האתמול עדין יצוק בלב קשה להותיר מאחור זכרונות בכל סיום יש התחלה

קלייר 1

New member
****הולכת בשדות החיטה המזהיבה****

הולכת בשדות החיטה המזהיבה הכל הפך לארגמן בשעת זריחה דמותך המתרחקת ונמוגה הותיר את ליבי עם הבטחה לשוב אל השביל בעוד שנה וקולך המהדהד שלום אהובה נשמע כהד החוזר בשקיעה *** הולכת כחולמת בשדה החיטה המזהיבה לא חשה האיש שבא לקיצור החיטה לא שומעת לחישתו המפחידה רק מביטה אל האופק בשקיעה מצפה למגע הגוף בתשוקה עורגת להולך בין שבילי האהבה בשקיעה בין גבעולי החיטה המזהיבה *** ניפגש בליל סתוי לעת שקיעה

דניאל332

New member
בכל שינוי מצב, עצוב מעט ../images/Emo10.gif

אבל שינוי, לעיתים הוא טוב ןלעיתים גורם לעצב ומכאוב פעמים הוא צעד ראשון של התחלה עונות שנה, עבודה, אהבה חדשה ויש שהוא מסמן דווקא סיום סיום שהוא גם התחלה, או סוף הקיום (וואללה, יצאו לי חרוזים
)

קלייר 1

New member
דניאל מהעצב יצאה החריזה../images/Emo140.gif

דניאל מהעצב יצאה החריזה ראית בסיום יש התחלה רוח סתוית השיבה הפעימה יש עדין תקוה

קלייר 1

New member
למה סמקו פניך דניאל../images/Emo9.gif

למה סמקו פניך דניאל חיברת מילה למילה וללא יודעין יצאה חריזה זה היופי בכתיבה ללכת אל הלא נודע לילה טוב

קלייר 1

New member
********עוד רגע קט********

חושקת בעוד רגע להפנים ברסיסי הקייץ החולפים לאחוז בגופי כיסופי אהבים לפני רוח סתוית תניס הכוכבים מתחת למרבד ענני כבשים עוד רגע קט ,,,,

למעלה