בגדול
כשתוציאי את עצמך מכל ה"אכלו לי ,שתו לי, עשו לי" הוא לא זוכר איך עשיתי בשבילו , והוא לא מעריך, והוא רוצה ללכת, והוא לא יכול לדבר כמו בן אדם.. וזה רק חלק קטן ממה שכתבת אבל תראי כמה ביקורת יש לך עליו. כמו שכתבו קודם - את רוצה שהוא יעשה אבל בדרך שלך - יקירה, אין לך שום אפשרות באמת להחליט איך מישהו אחר צריך להתנהג. ואם את רוצה לשנות, אין לך שום אפשרות לשנות מישהו אחר חוץ מעצמך או חוץ מהראייה שלך על הדברים. בטח שהוא מתעצבן, את מנסה לשלוט בו, להסביר לו איך הוא צריך להתנהג או להרגיש או לחשוב, וכן, את עושה טעות שאת מתערבת לו בחינוך. את התחתנת איתו סימן שאת אוהבת אותו, סימן שאת אוהבת את החינוך שנתנו לו, קצת תסמכי עליו שהוא לא יעשה שום דבר לפגוע בבן שלך ואם את רוצה שבנך יקבל רכות - תני אותה את. את לא צריכה להיות היד הקשה והוא הרכה- כי הוא רואה אותו פחות. ככל שתעשי דרמה מדברים, תמשיך להיות דרמה חלק גדול בחיים. להתחנן לרדוף לנקוע את הרגל, כמה דרמה וכל זה מכיוון שאת חושבת שבעלך צריך להתנהג בצורה מסויימת. תני לו להיות מישהוא ותעריכי אותו על מי שהוא, והוא רק ירצה להיות טוב יותר ונותו ואוהב. הרי זה בדיוק מה שאת רוצה לקבל ממנו, אז תתני את זה. ותפסיקי לבקר אותו. הוא מי שהוא, תקבלי את זה או שתשחררי אותו.