הכל מסתבך לי...

Master Stav

New member
להתעצבן ?

על מה ולמה בעיני פורום הוא במה להחלפת דיעות ....גם אם מנוגדות ואם שמתמשים במדיה הזו נכון התוצאות מצחיקות לאללה כל שכן מביאות להבנות ....אישיות . יום טוב חביבי ..מאד נהנה לקרוא אותך ...

שילה1

New member
כשבעל דוחף את אשתו,זו נופלת ונוקעת רגל,

מתלוננת על כאבים והוא-בשלו- כן-יש לך בעל אים,שאף סרב לדאוג לך לעזרה רפואית,כשנזקקת לה. מה לעשות? לעשות ומיד,ולא לדחות!!! מפתיעה אתי העובדה שכל המגיבים הנכבדים מתעלמים מכך. אגב,שאלה:הורייך יודעים על כך? לו היית בתי,באותה שניה הייתי אוספת אותך ואת התינוק על חפציכם,ומביאה אתכם למקם בטוח ורגוע. את צעירה,ויש לך בהחלט זכת לחים שקטים ללא אלימות.

Master Stav

New member
שילה למי הגבת

כי זה שורשר אלי וכך היא תחמיץ עוד אדם שחושב כמוני שמדובר בבעל אלים שיש לבעוט אותו כמה שיותר רחוק

שילה1

New member
STAV-חושבת כמוך,ורציתי להאיר

את עיניהם של אלו שלא ראו את עיקר הבעייה,שעוד תחריף,במהלך השנים.

נומלה

New member
אחת הרעות החולות של הרבה נשים

אני רוצה שדברים יעשו על ידי בעלי אבל בדרך שלי! יש לו זמן עם הילד בשבתות? צאי מהבית ואל תגידי לו איך לנהל את הזמן הזה. בהחלט יתכן שאם נשמע את הצד שלו הוא יגיד שאת יותר מידי רכה עם הילד. במקום להתחנן לעבוד על הקשר (שמשמעו: בוא אני אגיד מה אני רוצה ואתה תעשה) תשני את ההתנהגות שלך! חיכית עם כתונת לילה סקסית וזה לא עבד? נסי דברים אחרים. את יכולה רק לשנות את התנהגותך שלך ולנסות לגרום לתגובת שרשרת. במקום זה את מנשה להורות לבעלך איך להתנהג. אחרי כמה זמן זה מתחיל לעצבן. הוא צועק על הילד? תני להם להסתדר לבד. כשאת מתערבת את מאותתת בזה שאת לא סומכת עליו. האם יתכן שהוא לא יכול לדבר איתך כי כבר שנים את מנסה לנהל אותו?

seeyou

New member
נשים רוצות שדברים יעשו על ידי הבעלים-אבל../images/Emo8.gif

בדרך שלהן.. אישתי לא היתה מרוצה איך אני מנקה כלים אז יותר אני לא מנקה

מלודי6

New member
אכן אחת מהבעיות המרכזיות שנשים הביאו על עצמן

נשים מתלוננות על חוסר עזרה, אבל הן לא מודעות שבחלק רחב מהמקרים חוסר העזרה הוא תגובה למעשים שלהן. נשואה טרייה סיפרה לי כי היא לא מאפשרת לבעלה לעשות דברים בבית, למרות שהוא רוצה לעזור לה. היא לוקחת הכל על עצמה: בישולים, נקיונות... הכל. אמרתי לה "חכי עוד עשור, אח"כ תבואי להתלונן למה הוא לא עוזר לך בכלום. למה? כי את לא מאפשרת לו, למרות שהוא רוצה".

seeyou

New member
ה-"בעיות המרכזיות" של נשים.גברים שלא

קראו את הספר "גברים ממאדים , נשים מנוגה" רצוי להשתדל להבין(להפנים) עד כמה הם שונים אלה מאלה - בכול התחומים /של החיים. .

מלודי6

New member
מסכימה איתך בצורך

להבין ולהפנים את ההבדלים בין גברים לנשים, וזה מתרחב עוד יותר גם בתוך המגדרים, בין הבדלותו של אדם אחד מרעהו. הכניסה לנקודת ראותו של אדם אחר, פותחת הרבה פעמים צוהר להמנעות מבעיות ופתרונן. קראתי את הספר "גברים ממאדים, נשים מנוגה", ולטעמי, הוא מתאר חלק מן הגברים וחלק מן הנשים. קראתי לא מעט ספרים בנושאי זוגיות ומגדרים, והתרומה שקיבלתי מספר זה היתה הפחותה ביותר. הוא מתאים לספר פתיחה כללי בנושא, אבל זה לא ספר עומק.

seeyou

New member
הוא בוחר יותר לנזוף/לבקר אותו מאשר לבנות אותו

בחזרה לכותבת הנחמדה " אני ובעלי רבנו אתמול בקשר לחינוך הילד.בעלי עובד מאוד קשה והזמן איכות שלו עם הילד זה שבת. אבל משום מה גם בזמן המועט הזה הוא בוחר יותר לנזוף בו ולבקר אותו מאשר לבנות אתו." לדעתי,חלק מהחינוף מהבית הוא גם לנזוף בו ולבקר אותו כאשר צריך-עוד מגיל קטן וכול זה על מנת לבנות אותו לחיים בחברה. נשים,לרוב מתנהגים בחינוך של הילדים ביתר "התחשבות" וזה בא לרעתו של הגוזל עם השנים. ילד מגודל לא מבין מה רוצים ממנו כאשר בא לגור ביחד עם בחורה הוא צריך לסדר? לנכות? לא לשחק עם החברים? למה? הרי עד אתמול אימא עשתה את הכול.

מלודי6

New member
אין ספק כי חלק נכבד מתוך למידת החיברות

היא מתוך הגרעין המשפחתי. הוזכר פה לא מזמן המושג "שכפול". יש מונח כלכלי מרקסיסטי המתאר "שיעתוק", אותו מושג נשאב גם לתוך התחום הפמניסטי, בעזרת צ'ודרו, שתיארה את "שיעתוק" האמהות ואת ההשלכות שלה על המבנה המשפחתי המנציח את עצמו. מאמר מעניין כשלעצמו. התנהגות ההורים היא הזכרון הכי חזק של הילד. היא נקודת הראות הראשונה שלו על הסביבה. מתוך הסביבה הקרובה הוא לומד איך עליו להתנהג עם הסביבה המורחבת, וככל שהפערים גדולים יותר, כך ההתמודדות עלולה להיות קשה יותר. לדעתך, גם לדעתי, אין צורך במידור יתר של אי-נזיפות וביקורות כלל. לעיתים, גם פעולות לא נעימות תורמת לחישול ובנייה של הילד ולהתמודדות חברתית קלה יותר במהמשך חייו, כל עוד היא במידה מאוזנת.

seeyou

New member
התנהגות ההורים היא הזכרון הכי חזק של הילד

בקשר לזה, נזכרתי במאמר של OSHO Ego - The False Center לרוב,ההורים מחוסר ידע(?),או סיבות אחרות, לא מכינים את הילדים לחיי חוץ של הגרעין המשפחתי לפי ויקיפדיה :המונח הורות מתאר את הפעילות בתוך המשפחה הכרוכה בגידולו של ילד עד להפיכתו לאדם עצמאי. במציאות-זה לא נעשה!(לדעתי)

seeyou

New member
שתי חברות יושבות בבית קפה

האחד אומרת לשניה תגידי,אם זה נכון שכדור הארץ מתחמם למה הבעלים שלךנו לא יותר חמים? לכן,כאשר אישתי רוצה "אוכל" יותר חם
אני נכנס למטבח לחמם את הארוחה

chenby

New member
בגדול

כשתוציאי את עצמך מכל ה"אכלו לי ,שתו לי, עשו לי" הוא לא זוכר איך עשיתי בשבילו , והוא לא מעריך, והוא רוצה ללכת, והוא לא יכול לדבר כמו בן אדם.. וזה רק חלק קטן ממה שכתבת אבל תראי כמה ביקורת יש לך עליו. כמו שכתבו קודם - את רוצה שהוא יעשה אבל בדרך שלך - יקירה, אין לך שום אפשרות באמת להחליט איך מישהו אחר צריך להתנהג. ואם את רוצה לשנות, אין לך שום אפשרות לשנות מישהו אחר חוץ מעצמך או חוץ מהראייה שלך על הדברים. בטח שהוא מתעצבן, את מנסה לשלוט בו, להסביר לו איך הוא צריך להתנהג או להרגיש או לחשוב, וכן, את עושה טעות שאת מתערבת לו בחינוך. את התחתנת איתו סימן שאת אוהבת אותו, סימן שאת אוהבת את החינוך שנתנו לו, קצת תסמכי עליו שהוא לא יעשה שום דבר לפגוע בבן שלך ואם את רוצה שבנך יקבל רכות - תני אותה את. את לא צריכה להיות היד הקשה והוא הרכה- כי הוא רואה אותו פחות. ככל שתעשי דרמה מדברים, תמשיך להיות דרמה חלק גדול בחיים. להתחנן לרדוף לנקוע את הרגל, כמה דרמה וכל זה מכיוון שאת חושבת שבעלך צריך להתנהג בצורה מסויימת. תני לו להיות מישהוא ותעריכי אותו על מי שהוא, והוא רק ירצה להיות טוב יותר ונותו ואוהב. הרי זה בדיוק מה שאת רוצה לקבל ממנו, אז תתני את זה. ותפסיקי לבקר אותו. הוא מי שהוא, תקבלי את זה או שתשחררי אותו.

נחמדמדה

New member
וואו...

אני חייבת להודות שלמדתי המון מכם,ותודה על התשובות החכמות. זה נכון. יש לי נטייה לעשות דרמה מכל דבר. וזה מחריף את המריבות ביננו. יש לי עוד בעיה קטנה שהיא-חרדת נטישה. ברגע שבעלי עוזב או מאיים לעזוב אני נתקפת חרדה בלתי נשלטת,אני רועדת והלב דופק ואני נהית ממש משוגעת.. זה מאוד מפריע לי. כי אני עובדת על עצמי להיות עצמאית ובלתי תלותית וזה ממש הורס לי הכל...

chenby

New member
תתמקדי בלמצוא מה טוב

בכל מצב, ובכל בן אדם, אפילו הדברים הכי קטנים, כשתגיבי מתוך המקום שמחפש מה טוב, את תופתעי מהתגובות שתקבלי חזרה.. וזה בסך הכל אותה הגברת בשינוי קטנטן אבל אדיר.

arnondavid

New member
יש עזרה

יש אנשים מדהימים שיכולים לעזור במצבים כאלה. ניתן לפנות ולקבל עזרה, ועוד הרבה באתר שלנו: www.hitkashroot.com ניתן להפיץ !!!!!!!!!!!!!!

למעלה