הכל מסודר

מצב
הנושא נעול.

לב אם

New member
הכל מסודר

הכל מסודר
קיבלנו היום את הדפים עם כל הפרטים לגבי הלימודים, וגם דף קשר עם כל הילדים שמשתתפים בפרוייקט. מצאנו שכנים שלנו עם ילדים שלומדים באו"פ וכבר סדרו ביניהם הסעה לחזור. אז בהלוך היא תיסע באוטובוס עם כל הלומדים מבית הספר שלה, בחזור יש כבר טרמפ מסודר, ואנחנו מתרגשים ומחכים להתחלה. ראיתי שיש שם ילדים ממקומות ממש רחוקים (קרית מלאכי, מצפה רמון, במקור אפילו היה רחובותי אחד שנמחק) - ואני ממש מעריצה את הרצון וההתמדה. אני אישית לא הייתי מעיזה לשלוח אותה כל כך רחוק.

לי Li

New member
גם הבת שלך לומדת

הכל מסודר
קיבלנו היום את הדפים עם כל הפרטים לגבי הלימודים, וגם דף קשר עם כל הילדים שמשתתפים בפרוייקט. מצאנו שכנים שלנו עם ילדים שלומדים באו"פ וכבר סדרו ביניהם הסעה לחזור. אז בהלוך היא תיסע באוטובוס עם כל הלומדים מבית הספר שלה, בחזור יש כבר טרמפ מסודר, ואנחנו מתרגשים ומחכים להתחלה. ראיתי שיש שם ילדים ממקומות ממש רחוקים (קרית מלאכי, מצפה רמון, במקור אפילו היה רחובותי אחד שנמחק) - ואני ממש מעריצה את הרצון וההתמדה. אני אישית לא הייתי מעיזה לשלוח אותה כל כך רחוק.
גם הבת שלך לומדת
(ליתר דיוק תלמד) באו"פ? יופי
את יכולה קצת לפרט באיזה מסלול ואיפה? במה היא מתענינת? מה הקורס הראשון שלה? בת כמה היא? ואיזה פרוייקט? מצטערת על כל השאלות פשוט דיי פספסתי כמה דברים בפורום עקב חוסר בזמן להיות באינטרנט, אם אין לך כוח לענות על הכל תוכלי פשוט לתת לי קישור להודעה בה סיפרת על הלימודים באו"פ? (דרך אגב, יש סיכוי שקראתי הודעה על זה ואני פשוט לא זוכרת
)

המון בהצלחה

הכל מסודר
המון בהצלחה
ולכי תדעי, אולי יום יבוא והיא תהיה תלמידה שלי
כל עניין, שאלה, לבט ותהיה שעולה לכם לגבי העניין את מוזמנת לעלות בפני המומחית שהיא אני (גם לענייני לימודי סטודנטים צעירים באו"פ וגם לענייני בית יציב
).

מצב
הנושא נעול.
למעלה