הכל מכור

אונגי2

New member
הכל מכור

ההפקה העלתה את שלומי כי הם לא רצו שני תימנים בגמר.

מעניינת את טמירה הגזענות שלך

אבל הקו שאמר פותח ההודעה נכון. טמירה ירדני מחפשת לסחוט את המקסימום מהקהל. ולכן - 2 תימנים בגמר, יעשה לה לא טוב. היא מאבדת מגזר מוסיקלי. היא חייבת אחת שתדבר לזקנים (מרינה), אחד לקהל המזרחי-דתי-צעיר (מעודה) ואחד לקהל הרוק (שלומי). ככה היא מנצלת כל ס"מ מההפקה המושחתת. אז מה זה כבר בשבילה להעיף אחרים, גם אם הקהל בבית כן רצה אותם?

NP16

New member
אני כלכך לא מאמין שאתה בן 30..

לפחות לא רוצה להאמין בזה.. מילא יש קוסנפריציות להעלות לנבחרת וזה.. אבל עד הגמר זה ממש הגזמה רק בגלל שאתם לא מרוצים.. גם אני רציתי את אליסה בגמר.. אני לא הולך ואומר שהכל היה מכור, שלדעתי השופטים אמרו את חן שני רק כדי שהקהל לא יתעצבן שמקדמים את הבנות..

בגלל שאני בן 30 ו...

ובגלל שאני בא חזק מאוד מעולם הפרסום והתקשורת, אני מרשה לעצמי לומר דברים כאלה די בבטחה. מצטער. אני מכיר את הלכלוך בתעשיה שלנו יותר טוב מהרבה אחרים.

NP16

New member
ברור שיש לכלוך, אבל לא בכאלה עוצמות..

של.. חן קיבל הכי הרבה קולות וידעו את זה אז נתנו לו מקום שני וגם אם כן, אני פשוט עוקב אחרי ההודעות שלך ומצטער לא רוצה להאמין שאתה בן 30

ORTAL KOREN

New member
אם הפייבוריט שלכם היה

עולה,אז הגמר וההפקה לא הייתה מכורה נכון?? תעשו טובה,תשלימו עם מה שנשאר,כל אחד ואת מי שהוא אוהב.

גם כשדניאל עף - והוא ממש לא הפייבוריט שלי

אמרתי, וכולם הריחו את זה פה, שההפקה הדיחה אותו בכוח. כי הוא כבר לא התאים להם מבחינה מוסיקלית.

Lolm10

New member
../images/Emo11.gif איזה קונספירציות אתם מעלים פה../images/Emo6.gif

efi s8

New member
חח סורי זה מצחיק אותי

למרות שאני אוהבת את חן זה לא קשור

אונגי2

New member
אגב, מאותה סיבה אליסה לא בגמר

כי ההפקה לא רוצה אותה ביחד עם מרינה... מילא 2 בנות אבל ששתיהן רוסיות?! שלא נדע!

ruhama61

New member
..

כל פעם שמישהו שאתם לא רוצים שיעלה עולה אז הכל מכור
יש לך ביסוס למידע שאת חולקת איתנו בשרשור זה?

אונגי2

New member
זה היה בצחוק, למי שלא הבין

למרות שאני אוהב גם את שלומי וגם את חן... הייתי חייב!!!

למעלה