הכל כתוב מלמעלה???
חוזרת הביתה מהעבודה, יורדת במדרגות 15 במס', מגיעה למרפסת,הכל בסדר הקטנה חוזרת מבית הספר,יורדת במדרגות 15 במס',מגיעה למרפסת הכל בסדר השכנה נכנסת לקפה עם הבת שלה, 15 מדרגות והכל בסדר אז תסבירו לי בבקשה, איך זה שאני פותחת לשניה את הדלת של הבית ויוצאת, ואני מגלה כלב שוכב סמוך לכניסה, קולר על הצואר (שייך למישהו) רועד כולו, פצוע קשה מתאונת דרכים כנראה ולא מגיב?????
מה עושים? מה עושים?? הראש מנסה למצוא פתרון. אז שמתי כפפות, מלטפת אותו, כיסיתי אותו שלא יהיה לו קר,מנסה לתת לו לאכול, הוא לא נוגע, משאירה לידו את הצלחת ונכנסת, אולי לבד יקום ויאכל, והוא לא זז, רק ממשיך לרעוד,וכולו פצוע
אז בלית ברירה התקשרתי ל 106
עכשיו הוא הגיע,האיש מ- 106 לא שאלתי אותו מה יהיה בגורלו של הכלב,כי יודעת ששלחתי אל מר גורלו
שאלוהים יסלח לי
חוזרת הביתה מהעבודה, יורדת במדרגות 15 במס', מגיעה למרפסת,הכל בסדר הקטנה חוזרת מבית הספר,יורדת במדרגות 15 במס',מגיעה למרפסת הכל בסדר השכנה נכנסת לקפה עם הבת שלה, 15 מדרגות והכל בסדר אז תסבירו לי בבקשה, איך זה שאני פותחת לשניה את הדלת של הבית ויוצאת, ואני מגלה כלב שוכב סמוך לכניסה, קולר על הצואר (שייך למישהו) רועד כולו, פצוע קשה מתאונת דרכים כנראה ולא מגיב?????