הכל כתוב מלמעלה???

הכל כתוב מלמעלה???

חוזרת הביתה מהעבודה, יורדת במדרגות 15 במס', מגיעה למרפסת,הכל בסדר הקטנה חוזרת מבית הספר,יורדת במדרגות 15 במס',מגיעה למרפסת הכל בסדר השכנה נכנסת לקפה עם הבת שלה, 15 מדרגות והכל בסדר אז תסבירו לי בבקשה, איך זה שאני פותחת לשניה את הדלת של הבית ויוצאת, ואני מגלה כלב שוכב סמוך לכניסה, קולר על הצואר (שייך למישהו) רועד כולו, פצוע קשה מתאונת דרכים כנראה ולא מגיב?????
מה עושים? מה עושים?? הראש מנסה למצוא פתרון. אז שמתי כפפות, מלטפת אותו, כיסיתי אותו שלא יהיה לו קר,מנסה לתת לו לאכול, הוא לא נוגע, משאירה לידו את הצלחת ונכנסת, אולי לבד יקום ויאכל, והוא לא זז, רק ממשיך לרעוד,וכולו פצוע
אז בלית ברירה התקשרתי ל 106
עכשיו הוא הגיע,האיש מ- 106 לא שאלתי אותו מה יהיה בגורלו של הכלב,כי יודעת ששלחתי אל מר גורלו
שאלוהים יסלח לי

אוףףףףףףףףףףףףףףףף

פם הבאה...אם יקרה... תתקשרי לאתי אלטמן:050-5358421 03-6241796 מ"תנו לחיות לחיות". היא הייתה יכולה לעזור קצת יותר. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שיטטטטטטטטטט איך לא ידעתי עליה

אוףףףףף אוףףףףףףף אוףףףףףףףףף המצפון שלי הורג אותי עכשיו

לא בטוח...

ששלחת אותו למר גורלו היום בכל עירייה יש את המכשיר שקורא שבבים ואם בכלב יש כזה יאתרו את בעליו וגם יטפלו בו עשית נכון לטעמי.

ואני רק שואלת

איך שמכל הבתים ברחוב שלי, דוקא אלי הכלב הגיע????? ירד את כל המדרגות האלה כשהוא פצוע וצולע, ונשכב מול הדלת שלי איך???

jane34

New member
אולי הוא בא בעקבות הריח?

של מזל? מה בישלת היום???????. נשמה את צדיקה מקווה שכבר לא מתייסרת חבל שלא תקשרת אליי הייתי יכולה לנסות לעשות משהו..... פעם הבאה(לך מרשה ועוד בנושאים כאלה להפריע לי בשנת היופי שלי....)

לא בישלתי כלום, לא היתה סיבה להגיע

עד אלי. עדיין מבועסת מהקטע במיוחד כשרואה שיכול היה להיות פתרון, דרך קוקו, דרכך ודרך אופטימית טפשה שכמותי!!!!!

סופי ../images/Emo24.gif

הכל כתוב מלמעלה - המסכן ידע ביודק לאן ללכת!! אל תתייסרי, עשית את הדבר הנכון! חבל שלא ראיתי את ההודעה הזאת בזמן אמת, יכולתי לעזור. מקווה שהיה לו שבב ומצאו את בעליו.

הענין הוא שמי היה מגיע עד בית שמש?

איזה בעסה שלא ידעתי עליכם לפני כן
ובטח הוא במכלאה עכשיו, בכלוב מסריח ומת מקור

אי אפשר לדעת - לתנו לחיות לחיות יש

אמבולנס שמסתובב ברחבי הארץ. אולי תתקשרי מחר למוקד ותשאלי מה עלה בגורלו? אולי בעליו נמצאו ולקחו אותו? לכי תדעי, אולי יש סוף טוב לסיפור?

אין מצב שאני מתקשרת,לא רוצה לשמוע

את התשובה אבל פירסמתי בפורום "בית שמש" הודעה בענין מקווה שהבעלים ימצאו

למעלה