האם עולה באפי הריח של גחמת מחב"ת??
תקנו אותי אם אני טועה - אבל האם עולה באפי ניחוח מבאיש של מניפולציה מחבתי"ת??? ובאשר לדילוגים, אני ממליץ בחום "לדלג" עליהם ולעבור להודעה הבאה... נ.ב. לפני שיגור המעבורת, שח לי חבר שעדיין נמצא מעבר להרי החושך, אחוז כולו התרגשות כשעיניו רושפות אש : "אז איך אתה מסביר את זה שאילן רמון שאינו אדם דתי כלל, ביקש מנאס"א אוכל כשר לשהותו במעבורת" ואז הוא קשקש משהו על "הניצוץ היהודי" וכל הבולשיט. אני מתאר לעצמי שהוא שמע את זה באחד מערוצי החיזבאללה (ערוצי ה"קודש"), והבנתי שכוחות השחור החליטו לנכס לעצמם את האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל. אמרתי לעצמי, נו, שיערב להם ממילא הם מרגישים כרגע קצת מוטרדים מעלייתו של טומי לפיד (צ'רצ'יל של דורנו), אז שייהנו קצת מספרון התורה הקטנטן שהעלה איתו רמון למעבורת ומהפנקייקים ללא חשש שעטנז טבל ושביעית... אך ראה זה פלא, מרגע שנודע על ההתרסקות הטראגית, הפך רמון מ"נכס" ל"נטל", ואז שלפו במהירות הסבר משכנע למדי לאסון המזוויע - הנחיתה היתה בפרהסיא בשבת רח"ל!!! ועתה שוו בנפשכם אילו השתלשלות העניינים היתה אחרת, המעבורת היתה נקלעת ללמצוקה בנחיתה, אך לבסוף היו מצליחים האסטרונאוטים בשיתוף פעולה של מרכז הבקרה של נאס"א להנחית את המעבורת בשלום. נחיתה שעשוייה לפרנס עוד מנתץ קופות הוליוודי בדמותו של "אפולו 13". הרי החרדים היו נעמדים על רגליהם האחוריות ומספרים לכל המעוניין על ה"נס" ועל "קידוש השם" שנעשה וזאת בזכות ספר התורה הקטן, והשאריות של הספגטי בולונז,בהכשר המהודר, שרק בגלל העדר חיידקים בחלל, לא שלטה בהם עדיין רימה ותולעה... אם הגעתם עד לסופה של ההודעה, עיצמו עיניכם וחיזרו בקול ובכוונה עצומה על המשפט הבא ג' פעמים : "הדת היא אם כל חטאת", "הדת היא אם כל חטאת", "הדת היא אם כל חטאת". כתוב בספרים, שהמחמירים ואומרים ז' פעמים זוכים לישועות גדולות, רואים ניסים גלויים, ולא יסבלו ככל הנראה מבעיות אונות לכל ימי חייהם... החותם בדמע לכבוד התורה ולומדיה, חמורו של משיח