הכל כתוב בתורה...

מקווה שאתה צוחק

אבל ליתר ביטחון אני אסביר לכולם למה זה בולשיט וזה ממש לא מסובך, שהרי יש המון נוסחאות אפשריים למשל מה רע ב"התפוצצות קולומביה" (אגב שימו לב, כתבו קולמביה ולא קולומביה) או מה רע ב"מוות על קולומביה" או "מות בקולומביה" או "התפוצצות קובלומביה" או פיצוץ בקולומביה"?

ירון 2

New member
כופר עם שטריימל

אתה צודק במה שאמרת אבל בא תמצא עוד קומבינציה של דברים-ושיהיו באותו עמוד- שיש בהם את כל הדברים שמראים לך כאן. ובפרט שזה מתחיל במילים מעל לרקיע. תראה אני חילוני גמור ולא מאמין בכלום אבל מול כאלה דברים אני עומד עם פה פעור כי ברור לי שיש כאן משו אלא אם כן תביא לי רעיה אחרת. אשמח לתגובה.

האם עולה באפי הריח של גחמת מחב"ת??

תקנו אותי אם אני טועה - אבל האם עולה באפי ניחוח מבאיש של מניפולציה מחבתי"ת??? ובאשר לדילוגים, אני ממליץ בחום "לדלג" עליהם ולעבור להודעה הבאה... נ.ב. לפני שיגור המעבורת, שח לי חבר שעדיין נמצא מעבר להרי החושך, אחוז כולו התרגשות כשעיניו רושפות אש : "אז איך אתה מסביר את זה שאילן רמון שאינו אדם דתי כלל, ביקש מנאס"א אוכל כשר לשהותו במעבורת" ואז הוא קשקש משהו על "הניצוץ היהודי" וכל הבולשיט. אני מתאר לעצמי שהוא שמע את זה באחד מערוצי החיזבאללה (ערוצי ה"קודש"), והבנתי שכוחות השחור החליטו לנכס לעצמם את האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל. אמרתי לעצמי, נו, שיערב להם ממילא הם מרגישים כרגע קצת מוטרדים מעלייתו של טומי לפיד (צ'רצ'יל של דורנו), אז שייהנו קצת מספרון התורה הקטנטן שהעלה איתו רמון למעבורת ומהפנקייקים ללא חשש שעטנז טבל ושביעית... אך ראה זה פלא, מרגע שנודע על ההתרסקות הטראגית, הפך רמון מ"נכס" ל"נטל", ואז שלפו במהירות הסבר משכנע למדי לאסון המזוויע - הנחיתה היתה בפרהסיא בשבת רח"ל!!! ועתה שוו בנפשכם אילו השתלשלות העניינים היתה אחרת, המעבורת היתה נקלעת ללמצוקה בנחיתה, אך לבסוף היו מצליחים האסטרונאוטים בשיתוף פעולה של מרכז הבקרה של נאס"א להנחית את המעבורת בשלום. נחיתה שעשוייה לפרנס עוד מנתץ קופות הוליוודי בדמותו של "אפולו 13". הרי החרדים היו נעמדים על רגליהם האחוריות ומספרים לכל המעוניין על ה"נס" ועל "קידוש השם" שנעשה וזאת בזכות ספר התורה הקטן, והשאריות של הספגטי בולונז,בהכשר המהודר, שרק בגלל העדר חיידקים בחלל, לא שלטה בהם עדיין רימה ותולעה... אם הגעתם עד לסופה של ההודעה, עיצמו עיניכם וחיזרו בקול ובכוונה עצומה על המשפט הבא ג' פעמים : "הדת היא אם כל חטאת", "הדת היא אם כל חטאת", "הדת היא אם כל חטאת". כתוב בספרים, שהמחמירים ואומרים ז' פעמים זוכים לישועות גדולות, רואים ניסים גלויים, ולא יסבלו ככל הנראה מבעיות אונות לכל ימי חייהם... החותם בדמע לכבוד התורה ולומדיה, חמורו של משיח

אבזץ

New member
עמא דקבילו אוריתא ולא חכימו?!

חילך לחמוריותך אוריתך.

א נ י ה ו

New member
יפה ../images/Emo45.gif

קצת נמאס מכל מיני מתמטיקאים מפוקפקים שגילו פתאום את האור, ופתאוםםםם הם מוצאים כל מיני נוסחאות גאוניות להוכחת צופן התורה. <מציע לבדוק כל אחד כזה אם הוא בכלל יודע להוכיח את משפט פיתגורס...>

R a c h e

New member
אתם לא מכירים את JUSTY?

מי שלא זוכר, אני רק אספר ש- JUSTY כבר הוכיח למי שרוצה שמותר, מן התורה, לאכול אדם...... אני מכירה אותו כבר 25 שנה ויותר...... ו-JUSTY, אמרתי לך שתכתוב יותר, אתה לא כותב, אז אל תתפלא שאתה נחשד במחב"תות...... רחל
<אוהבת אותך, אחי> <וגם אתכם, מאוד....>

J u s t y

New member
אז ככה:

מישהו בעבודה שלח לי את זה ומישהו אחר ציין שזה ממש משכנע. מכיוון שאין לי זמן לחפש צירופים שונים בתורה או צירופים דומים בספרים אחרים, נקטתי בשיטה לא יפה והפלתי עליכם את העבודה. לא יפה, נכון! אבל אתם תסלחו לי. לא?
(כמה טוב שאחותי מגינה עלי!!
)

ephi79

New member
../images/Emo45.gif מאד נהניתי בשיעורים שלו

והוא תמיד היה נחמד אלי, למרות שאחת סיפרה לי שעל בנות הוא מקפיד לא להסתכל...

MAYA20

New member
זה לא נכון. הוא דווקא מתיחס לכולם

יפה מאוד. אני זוכרת שביום הראשון ללימודים הוא היה שם והיה מאוד נחמד וגם אחר כך, הוא התיחס, והתיחס יפה.

למעלה