הכל כל כך קל

bp9mk6

New member
הכל כל כך קל

תסתכלו באטרף.. כל בן אדם שני חושב שהוא איזה עילוי. כמעט בכל פרופיל יש איזה רשימת סטנדרטים מינימלית. הרצון לקשר הפך למצרך, ממש כמו מכונית, בית וכל סמל סטטוס אחר. וככזה, אנשים מחפשים את הטוב ביותר. לכן גם אחרי שכבר מכירים מישהו ומתחילים לצאת איתו - רובנו ממשיך להיכנס לאתרי/אפליקציות היכרויות. איפה שמים את הגבול? מתי "מספיק" ניהיה מספיק? ולמה שנסתפק במספיק כשאולי אפשר יותר?

ולפעמים יש את אלה שכבר רואים את האחר כאובייקט ולא כבן אדם. כל אובייקט והמאפיינים שלו(גיל, מראה וכך הלאה) והתכונות שלו. ממש כמו מכונות(ע"ע "מה מחפש?"). כשכל כך פשוט להכיר אנשים חדשים הגיוני שזה מה שיקרה. הרגש נעלם והתחלף בחיפוש מפגר אחרי משהו לא קיים. ובגלל זה אין להם בעיה "למחוק" את אותו אוביקט לא משנה מה הם עברו איתו.

יתכן שעצם העובדה ש"עולם ההיכרויות" הפך להיות כל כך נגיש ופשוט, היא מה שגורמת לנו לא להעריך גם כשאנחנו כבר מוצאים משהו.

תראה, לפני 40 שנים

הסתובבנו בגנים ציבוריים, במשתנות ציבוריות, במסיבות, בסאונה שהעצימה עין וגם ברחובות. הכרנו גם באמצעות רשת מכתבים בינלאומית. גם אז הכל התחיל ב- מה מחפש, למעלה/למטה/ אקטיבי/פאסיבי/ורסטילי

אחרי דקה ולפעמים ללא מלים, אנשים נכנסו בין השיחים, לכוכים, לתאים קטנים ומסריחים ועוד המצאות ועשו סקס. היה שם רגש?
כבוגר שלהי השישים ותחילת השבעים, רגש? רק סקס.

bp9mk6

New member
האישיו שלי היה

שאם תיכנס לאטרף הוא נראה כמו קטלוג של גברים שאתה רק צריך לבחור.
הכל ניהיה כל כך פשוט עד שכבר לא מעריכים כלום. למה שמישהו ינסה לתחזק קשר כשתוך דקה כבר אפשר למצוא בחור חדש, ואולי אפילו טוב יותר.
&nbsp
אני תוהה אם רק אני חושב ככה..

למעלה